Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 01, 2024, 13:15:41

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 12  (Прочетена 191651 пъти)
 
once_upon_a_time
Професор
****
Публикации: 421


« Отговор #180 -: септември 01, 2011, 15:37:50 »

Направо ми скри шапката, шала и ръкавиците с тази торта  Bravo
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: септември 01, 2011, 21:19:55 »

Виж как позна  carlyangelblum.Реших този път да го изненадам с такава торта ,той до последно ме разпитваше , но аз съм герой този път удържах  :laugh:Благодаря ви за мненията.
Активен
jojinka
Любопитен
*
Пол: Жена
Публикации: 21



« Отговор #182 -: септември 01, 2011, 21:43:24 »

Браво на вас момичета, аз днес пък скрих шапката на мъжо с прекрасен обяд и шоколадов чийзкейк, който украсих с листо от роза... като се прибра направо ахна, решила съм да стана постоянна в готвенето, време ми е :Д ще взимам пример от вас smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: септември 03, 2011, 21:57:22 »

Дени,правя ти лютеницата.Почти е готова,чакам я още малко да поври и я прехвърлям по бурканите smile
Ще кажа как е станала утре!  give_rose
 Offtopic ЛилиБелята Miss Peshtera ,имаше една такава мацка с тоя ник в друг форум.Но останах с впечатление,че тя мрази всичко и всички и не желае да се обвързва.  huhhuh.gif
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: септември 04, 2011, 12:08:01 »

Дени,лютеницата е готова.Излезнаха 6 големи буркана и 1 малко,което ще дадем на свекито да опита.  blum
Стана много вкусна. yahoo Аз сложих и патладжан,защото имахме готов опечен.  good Иначе другото е по твоята рецепта.  Wink Благодаря ти за идеята.  give_rose
« Последна редакция: септември 04, 2011, 12:09:39 от carlyangel » Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863


Dum spiro, spero!


« Отговор #185 -: септември 04, 2011, 19:58:21 »

Curly, голяма вкусотия изглежда това! И при мен цветът е същият. Аз не издържах днес и отворих първия буркан.  mind

А чушките във фризера как ги правиш? Само печеш, белиш и слагаш в пликчета или не белиш, или са сурови? За какво мога да ги използвам зимата - за пълнене или само за готвене? Изкушавам се да направя и такова покрай теб.

Активен
*mwpo
Професор
****
Публикации: 479



« Отговор #186 -: септември 04, 2011, 20:44:17 »

За пипера-печен, белен и в торбички. После-пиперки бюрек, миш-маш, само на салата със зелен лук, много добре вървят с пилешко филе,топено сирене и т.н.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: септември 04, 2011, 21:23:02 »

Ние сме заделили 5 торбички с по 5-6 чушки за пълнене.Сложихме си ги сурови във фризера.Само мием и това е.Печени в буркани съм затворила,но имаме и няколко торбички замразени-за салата,бюрек и т.н.. smile
Можеш и да си нарежеш в кутии на кубчета за готвене.Миналата година така направихме.  good
« Последна редакция: септември 04, 2011, 21:29:39 от carlyangel » Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1505



Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: септември 04, 2011, 21:40:51 »

Охоооо, вие сте на вълна зимнина! Супер!  good Ние днес сложихме люти чушлета, купихме и домати.
Искам да ви питам обаче нещо за лютеницата. Едно време някой ни беше дал буркан с лютеница, която имаше някакви странни подправки в нея. Мисля, че имаше кимион, доколкото си спомням вкуса. Абе много беше интересна. Иначе си беше от чушки и домати. Та, имате ли някаква идея какви по-интересни подправки мога да сложа, че много ми се е дояло такава лютеница.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: септември 05, 2011, 09:59:11 »

Аз освен сол и захар,не съм слагала нищо друго.Евентуално можеш магданоз да сложиш.За кимион не знам.В купешките има много подправки.На мен ми харесват,но не знам какви са.  pardon
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: септември 05, 2011, 18:32:32 »

Момичета, аз тази вечер искам да сготвя телешко със зелен фасул, но искам да е от онова бавно сготвено месо, което е ужасно крехко и с много вкусен и плътен сос. Някоя от вас да има изпитана рецепта за такава манджичка? pardon
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Пол: Жена
Публикации: 122



Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: септември 05, 2011, 22:50:57 »

да се  включа и аз за  лютеницата... Ние я правим така: слагаме доматите  и  камбите или  чушки, но с  камби е  по-вкусна) сурови, след  това слагаме патладжан(печен), моркови, магданоз, ябълки и накрая овкусяваме със мед вместо захар и  окио. Става невероятна. Това е единствената лютеница, която  ям cook
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: септември 06, 2011, 10:41:07 »

Момичета, аз тази вечер искам да сготвя телешко със зелен фасул, но искам да е от онова бавно сготвено месо, което е ужасно крехко и с много вкусен и плътен сос. Някоя от вас да има изпитана рецепта за такава манджичка? pardon
Можеш да го сложиш да се свари в тенджерата под налягане и след това да го прехвърлиш към фасулчето.  good Ако телешкото е телешко,а не говеждо,ще стане за около 30-40мин.
Докато телешкото се вари,си правиш фасула и след това за още час пъхаш фасула и месото във фурната,докато се сгъсти соса,колкото искаш.Гарантирано месото ще стане крехко.Аз зелен фасул обичам на фурна.  give_rose
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 06, 2011, 13:27:26 »

Направих го снощи телешкото в йенската тенджерка с много пресни зеленчуци и ароматни подправки, за около 3 часа стана страхотно  Wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: септември 06, 2011, 13:50:46 »

 Bravo Звучи мммм...вкусно!  smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines