Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 17, 2025, 09:59:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Всичко за бебето и детето" 5  (Прочетена 151834 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: септември 26, 2011, 12:34:25 »

Поли,благодаря ти за мнението.  give_rose
Ами ние вече активно ги ползваме и за сега ми стигат 4 джоба с 8 подложки.Аз слагам по 1 подложка на смяна,а джоба не го сменям при всяко повиване.На 2 повивания сменям по 1 джоб.Все пак дори и да е леко влажен от вътрешната страна,от външната е сух и като му сложа новата подложка,не мисля,че има някакъв проблем.За зимата няма да имаме проблем със сушенето,защото сме с парно.Нещата съхнат за отрицателно време.  good
Само сега,есента,когато парното не е пуснато и времето е по-влажно,най-вероятно ще ползваме и еднократни памперси,за да смогнем.Иначе подложките ги пера на ръка със сапун.Перат се бързо и лесно и не виждам смисъл да ги трупам.Джобовете пера както дойде.  good
За а@ото,не слагам допълнително нищо,защото се случва рядко да я изпусна,когато върши големите неща,обикновено "на открито" ги правим.  Wink
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: септември 27, 2011, 22:07:34 »

Момичета, интересуваме на коя кухня сте записали бебоците?
Дайте някакви отзиви моля, имам възможност да вземам от Ян Бибиян, Българче, Хер-бебе и Беборани за нашия квартал, но от толкова мнения и в нета и от други мами ми се запали главата. Гледах и менютата в сайтовете и не мога да реша. Вие от коя сте доволни?
благодаря предварително  smile
Пробвах Хер бебе и Ян Бибиян. Започнах с Ян (диетичното меню) и когато въведох млякото минах на обикновено. Пробвах и Хер бебе, но самите те не го харесаха. Предимството при Хер бебе е в това, че можеш да поръчаш само едно ястие или комбинация от две, но не си длъжна да купиш и трите. При Ян Бибиян пък си трябва да вземеш цялото меню, няма опции. Племенничката ми много си харесва Хер бебе.
Мое лично наблюдение е, че Хера не слагат подправки като целина и пр. За мазни - не са, даже Ян ползват зехтин в диетичното (сега не съм обърнала внимание какво ползват).
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: септември 28, 2011, 08:09:00 »

Момичета, интересуваме на коя кухня сте записали бебоците?
Дайте някакви отзиви моля, имам възможност да вземам от Ян Бибиян, Българче, Хер-бебе и Беборани за нашия квартал, но от толкова мнения и в нета и от други мами ми се запали главата. Гледах и менютата в сайтовете и не мога да реша. Вие от коя сте доволни?
благодаря предварително  smile

За Хер Бебе е имало някакви проверки и са открили нередности. Не бих взимала от там. Около мене майки са доволни от Ям-Ям и Ози. Аз съм много доволна от държавната кухня, Ясен също. Тя е под постоянен контрол, поне това е сигурно.
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: септември 29, 2011, 11:05:11 »

Момичета, я да питам, вие какво давате за вечеря на мъниците?

Павел за сега пие около 210-220мл. АМ преди лягане в 20 часа и после ми се буди към 3 или 4:30 сутринта пак за мляко. Мислите ли, че трябва да давам и супа преди млякото и изобщо вие как процедирате?

BASTET, вие от къде вземате държавна кухня и колко време чакахте докато ви дойде реда?
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: септември 30, 2011, 10:36:42 »

BASTET, вие от къде вземате държавна кухня и колко време чакахте докато ви дойде реда?

Засега не "взимам", а има такава към яслата и го хранят там с нея. Докато беше на половин ден ми даваха следобедната закуска. Исках да си направя устата да вземам втори порцион (като си го плащам, много ясно) за вечеря, но ми кзаха, че не можело. В чудо ще се видя с приготвянето на вечерите и ако не се справям, ще започна да вземам от Ози. Въпреки че бебчо все повече яде от нашата храна и се надявам скоро да може да не му готвя отделно. Какво ли правят "хората" с вечерянето и аз се питам..
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: септември 30, 2011, 10:45:55 »

Какво ли правят "хората" с вечерянето и аз се питам..
На мен ми дават вечеря от яслата. Понеже той не може да си изяде супата и основното на обяд, ми дават едно от двете за вкъщи. Но пък аз от много време му давам от нашето ядене и събота и неделя не готвя отделно за него
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: октомври 01, 2011, 10:06:35 »

гледам че си говорите за детската кухня. казаха ми че за държавната трябвало предварително няколко месеца да се запиша crazy  и още нещо за всеки квартал записването отделно ли е или е на едно място? и някой знае ли в младост -3 къде е държавната кухня, питах няколко мяйки но всички са на частните и никой неможе да ме ориентира къде и какво да правя.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: октомври 03, 2011, 08:46:12 »

При нас си се записваш и направо за следващата седмица си взимаш купони . Не знам в София как е . И другото което е, че според мен не може в целия квартал да има само 1 пункт. Тук са поне 2 . Разпитай повечко и носи документите  good
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: октомври 06, 2011, 08:56:22 »

Боги, Ива яде всяка кухня, която съм и дала - Хер Бебе, Беборани, Вълшебник.
Ечи, Ива я записах в държавната кухня на около 5м, на 11м. и дойде реда.За съжаление не знам къде е държавната кухня в Младост.То едва ли е една.Тук в Надежда са 2 държавни.Продължавай да разпитваш.Катето може да знае.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #324 -: октомври 06, 2011, 10:40:59 »

Момичета, аз давам супата от кухнята на вечеря с два сухара натрошени вътре. Става като манджичка, мирише много приятно. За десерт давам 150 мл АМ. Бо би изпил и повече, но аз толкова правя, защото повече ми се струва тежичко вече.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: октомври 06, 2011, 17:48:02 »

Ние като бяхме в България пробвахме по една седмица Хер бебе и една седмица Ян Бибиян - Иван не близна и от двете, нито супи, нито основни, нито десерти, изядохме си ги с баща му. Ян Бибиян беше толкова ужасно пресолена храната, че чак и аз не я ядох. Така че готвя подходяща за детето храна и ние си хапваме от нея, за да не се налага да готвя за всички отделно. Готвенето става вечер за следващия ден след като съм приспала детето, защото през деня съм на работа и няма как. За вечеря яде каквото съм приготвила, някаква манджичка. После кърмя за приспиване, но нямам представа вече какви количества суче. Ако спи при мен в спалнята, не се събужда до сутринта, но ако е в кошарата, много често се буди.
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: октомври 06, 2011, 18:42:27 »

Благодаря ви, че споделихте, ние малко изостанахме със захранването заради дерматита и ще отложа кухнята.
Да ви питам каква марка и вид минерална вода давате на бебоците, след като вече не пият преварена. Нашата педи ми каза да взимам трапезна, но на повечето които съм виждала пише изворна. Като каза да сменяме марката. Аз давам Savina - трапезна и натурална минерална за бебе и двете са с розовата капачка smile
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: октомври 07, 2011, 08:38:11 »

Давам изворна и трапезна най-често,ако нямам възможност да купя давам и минерална  blum Марката няма значение  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #328 -: октомври 07, 2011, 15:21:26 »

Давам Девин с розов етикет, непреварена.
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: октомври 07, 2011, 21:36:58 »

Давам Девин с розов етикет, непреварена.

И аз така.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: