Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 11:26:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 236078 пъти)
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
Отг: " Гримът - 5 "
«
Отговор #375 -:
февруари 19, 2012, 19:10:29 »
ясно благодаря ти, аз го ползвах вече л'ореал-а , значи издържа ако не се допра до салфетка- на салфетката си остава кафява следа,но ако се пипна- не пада ( сори за тъпото обяснение
) .
Има повече отблясък и съвсем лек загар дава- явно си е автобронзант, но не за постепенно бронзиране.може би се води тониращ крем, но не и ББ, сега загрях мисля.
стои кожата гладка и леко хидратирана- определео съм доволна, но следв месец ще взема и този на гарние и ще пиша пак - може да е полезно инфо и за други момичета със смесена кожа.
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #376 -:
февруари 19, 2012, 20:33:55 »
И аз съм със смесена кожа и имам този на Гарние, ББ крема. Аз го слагам върху един друг матиращ и антибактериален крем. И отгоре върху ББ крема не слагам фон дьо тен - няма смисъл. Не съм забелязала някакъв особен ефект да има. Аз нямам проблемна кожа, но тук таме се случва да ми излезе някоя пъпка, и със или без ББ крема няма разлика.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #377 -:
февруари 19, 2012, 21:33:13 »
не, то и аз нямам пъпки - искам просто равен тен- на някои места кожата е по-светла,други по-тъмна, на едно място имам червенинка
, та ББ-то заличава ли такива неравномерности в цвета ако имаш?
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #378 -:
февруари 19, 2012, 23:22:00 »
emmmmmy
, и аз поради същата причина като теб точно си слагам!
Гарние-то дава цвят, определено. По-лек, но изравнява наистина. Аз имам доста червени бузи и устни (а това хич, ама хич не ми харесва!!!
) и си ми изравнява тена. Проблемът за мен е, че след 1 час все едно не съм го слагала почти.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #379 -:
февруари 19, 2012, 23:30:04 »
Моникамария, ще пробвам л'ореала утре, пак на светло и ще се снимам, за да мога да видя реално дали заличава червенинките, защото за момента още ми стои на лицето, а са минали 10 часа.
честно казано не се загледах в това, а по-скоро ми хареса как приятно отблясва на кожата без да стои като брокатите твърде официозно.
ще се радвам да се включат момичета с други предложения за тониращи кремове и подобни, все пак си е важно и за деня на сватбата
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821
«
Отговор #380 -:
февруари 20, 2012, 10:17:56 »
famille
, определено по- важно е гримът да отива на теб самата, а не на цветовата гама на сватбата. Аз съм с кафяви очи и на мен такъв грим ми отива. По принцип съм свикнала да ползвам най- различни цветове сенки за очи.
Може би си права, че рокля в цвят екрю ще ми хареса повече, защото и аз се улавям, че все такива рокли ми харесват, а като ги видя в бяло вече не ми харесват толкова.
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #381 -:
февруари 22, 2012, 10:36:27 »
Аз пък искам да си мрънкам - И Слав и Пепа Николова не ми отговарят на запитването, което им пратих
Еми, не се прави бизнес така и ще си търся други! Може ли да препоръчате някой друг за София - на Джулия още не съм писала, чудя се - в профила й виждам предимно фолк визии, а аз търся нещо по-друго... И знам че всеки професионалист ще се справи, но още се чудя
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #382 -:
февруари 22, 2012, 10:47:09 »
Добре де, защо не звъннеш по телефона като начало?
Активен
emmmmmy
«
Отговор #383 -:
февруари 22, 2012, 10:53:19 »
аз примерно съм отдавна на ваучер и би било хубаво да има вариант и за по -зле финансово хора или такива които нямат достъп до телефон, а само до комп през деня
. нямам възможност за договорна карта -гледам да влагам всичко в кредита и сватбата.
дотук почти всички фирми/било то ресторант или цветарница ми отговарят до ден на запитванията по мейл и даже някои казват че им е по-удобно. за цялата сватба едва ли съм дала и 3 лв за разговори- не се стискам,просто нямам възможност.
Пък и говори добре когато някой си гледа и виртуалната част от бизнеса, права е Ylith
Активен
yl
Професор
«
Отговор #384 -:
февруари 22, 2012, 10:56:42 »
Защото съм тъпо и упорито
и съм на мнение, че ако искаш да спечелиш клиента и си си дал 5 вида контакти (примерно) ще отговориш на които и да е. Абре, както казах - тъпо и упорито съм
ама, ако не отделят 5 мин да си проверят maila и да отговарят, значи не са "професионалистите", които търся и няма да отделят и 5 мин повече за по-добър грим
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758
«
Отговор #385 -:
февруари 22, 2012, 11:11:33 »
Ъ.... най-добре звънни на телефона, ако имат много ангажименти, може и да не си видят мейла. Повечето наистина заинтересовани хора се свързват по телефона. Може да намериш някой аматьор, който да ти отговори на мейл, факс, с пощенски гълъб и смс, но това значи ли, че ще те гримира по-добре?
Аз звъннах и се разбрахме за 5 минути, сега трябва само да се обадя да се доуточним.
Активен
yl
Професор
«
Отговор #386 -:
февруари 22, 2012, 14:06:13 »
Интернета е голяма сила - Пепа ми отговори 1 час след като измрънках - съвпадение или?!
Можело значи - Мерси
Активен
emmmmmy
«
Отговор #387 -:
февруари 22, 2012, 14:07:23 »
Ylith
, аз писах днес в формата за запитвания на Анелия Кошарска, ти с нея свързвала ли си се? има добри отзиви за нея . ще пиша актуално инфо ако те интересува после.
Активен
BeautifulBride
Ентусиаст
Публикации: 75
«
Отговор #388 -:
февруари 22, 2012, 14:13:24 »
Момичета, вие в ежедневието си използвате ли грим? А лятото? Не се ли разтича, не ви ли кара да ви е още по - топло? Аз не се гримирам, ама никак. Ходя на солариум като дойде пролеттаи с лек тен минавам, а и после ми е трудно да намеря фон дьо - тен, който да не е по - светъл от кожата ми, доста черна ставам. Много искам да се пообразовам малко за гримовете, понеже не ги ползвам и... знаете как е.. босичка съм тук.
Споделете някакъв фон дьо - тен или крем с покриващо действие, който да прави тенът по хубав но и съшевременно да не стои като маска. Мерсим ного!
Активен
emmmmmy
«
Отговор #389 -:
февруари 22, 2012, 14:29:06 »
Цитат на: BeautifulBride в февруари 22, 2012, 14:13:24
Момичета, вие в ежедневието си използвате ли грим? А лятото? Не се ли разтича, не ви ли кара да ви е още по - топло? Аз не се гримирам, ама никак. Ходя на солариум като дойде пролеттаи с лек тен минавам, а и после ми е трудно да намеря фон дьо - тен, който да не е по - светъл от кожата ми, доста черна ставам. Много искам да се пообразовам малко за гримовете, понеже не ги ползвам и... знаете как е.. босичка съм тук.
Споделете някакъв фон дьо - тен или крем с покриващо действие, който да прави тенът по хубав но и съшевременно да не стои като маска. Мерсим ного!
аз ползвам спирала, руж и гланц за устни лятото.зимата добавям сенки и молив за очи когато искам.
на предишната страница по-разбиращите от нас момичета са дали няколко варианта за тониращи кремове и т.н .
Активен
Страници:
1
...
24
25
[
26
]
27
28
...