Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 11:48:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 236132 пъти)

Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 07, 2012, 13:25:02 »

Точно сладурке, тези са първият тип, който описах - в козметичен салон.  smile
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: февруари 07, 2012, 13:27:00 »

Може и аз да не съм разбрала. Понеже от този тип слагат за 20 лева на двете очи. А има не на снопчета такива които се залепят косъм по косъм и са около 180 лв!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 07, 2012, 13:32:34 »

Точно когато излязоха тези салонните на мода една моя приятелка, която много искаше, но не можеше да си позволи си намери салонче, където за много по-малка цена й предлагаха да й сложат, уж от тези дълготрайните, качествените, които се слагат една по една и са доста играчка. Накрая се оказа, че са й сложили съвсем обикновени мигли от тези, които можеш и сам да си купиш, но са използвали дълготрайното лепило от другите мигли.  nea Хубаво трябва да се проверява.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: февруари 07, 2012, 13:49:58 »

Ето това казах и аз.
Не, не. Идеята ми е не да ги ползваш няколко пъти (да ги махап и слагаш), а просто да си стоиш постоянно с тях. Издържат доста дълго време.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 07, 2012, 14:21:24 »

Момичета, благодаря ви за информацията. give_rose Аз със сигурност ще си ги слагам в салон.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 07, 2012, 15:39:14 »

Аз така и не си сложиш изкуствени мигли на сватбата, но съм решила сега да си купя и да си сложа сама някакви. Ще ме посъветвате ли кои са по-лесни за употреба в домашни условия crazy
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 07, 2012, 16:00:35 »

sunset, супер щом на тях си се спряла! Значи очаквай ето такава или най-малкото подобна процедура - то е подготовка, диагностика на твоите мигли, тестване, защита и т.н. супер професионално. Това няма как човек сам да си го направи и резултатът е супер естествен и дълготраен, разликата в процедурата с обикновените мигли от магазина е голяма. Оттам идва и цената (но не само):
http://www.youtube.com/watch?v=JIWRxQxL3O8

V_e_S_i, тези на редове са къде, къде по-лесни от тези на снопчета. Обаче като ги избираш гледай да купиш такива с прозрачна, а не с черна основа (линия) - става дума за тази линия, която ще се залепи на клепача ти и върху която са подредени самите мигли (тя е направена от силикон или нещо подобно). Ако си купиш с черна основа и малка грешка да направиш ще си личи върху окото ти. Освен това тези с прозрачната основа са по-лесни за прикриване - като сложиш очна линия или молив на горния клепач. И като за пръв път задължително си купи много евтини (от супермаркета или от някоя парфюмерия, навсякъде ги има), няма значение каква марка. Това докато се научиш. Гарантирам ти, че ще развалиш поне няколко бройки докато ти свикне ръката и няма смисъл да са скъпи. По-натам като задобрееш можеш да си вземеш на MAC, както по-горе предложиха няколко момичета. Аз неотдавна си купих техни на снопчета по съвет на съфорумки и са много хубави - имат всякакви размери и форми. Но са по-скъпички. Затова ми се струва добра идея първоначално да са по-евтини.  smile
« Последна редакция: февруари 07, 2012, 16:05:00 от Ariel » Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 07, 2012, 16:09:13 »

Ariel, благодаря ти много. give_rose Когато наближи времето, ще се посъветвам и с моя гримьор да видим и той какво ще каже.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 07, 2012, 16:14:10 »

Ariel thank you thank you Определено ще пробвам с по-евтини в началото и ще следвам съветите ти.

Ето и едно предложение от мен за грим с блестящ ефект (любимият ми)  girl_in_love
« Последна редакция: февруари 07, 2012, 16:16:14 от V_e_S_i » Активен
MissNellie
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #324 -: февруари 07, 2012, 18:14:26 »

Не, не. Идеята ми е не да ги ползваш няколко пъти (да ги махап и слагаш), а просто да си стоиш постоянно с тях. Издържат доста дълго време.

И Ариел това каза, става въпрос за 2 различни неща. Тези, които издържат дълго време са екстеншъни за мигли и в 90% от случаите увреждат сериозно твоите си мигли след то се свалят, така както трайно поставените екстеншъни за коса. Другите, които се лепят по повод са си изкуствени мигли, не увреждат твоите, махат се само с топла вода.
Има и трети вариант, да се използва серум за мигли и естествените да се удължат. Действащите са по-скъпички, имат някой странични ефекти и трябва да се ползват мимимум 1 месец за резулта, средно 2, и като се спре серума и резултата го няма вече, но са доста впечатляващи резултатите.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 07, 2012, 18:30:48 »

И Ариел това каза, става въпрос за 2 различни неща. Тези, които издържат дълго време са екстеншъни за мигли и в 90% от случаите увреждат сериозно твоите си мигли след то се свалят, така както трайно поставените екстеншъни за коса. Другите, които се лепят по повод са си изкуствени мигли, не увреждат твоите, махат се само с топла вода.
Има и трети вариант, да се използва серум за мигли и естествените да се удължат. Действащите са по-скъпички, имат някой странични ефекти и трябва да се ползват мимимум 1 месец за резулта, средно 2, и като се спре серума и резултата го няма вече, но са доста впечатляващи резултатите.
Много се извинявам, но смятам, че никой тук няма нужда от адвокат. Мисля, че с Ариел сме се разбрали. Тук няма спор, няма нужда да го създаваш. И не - не става въпрос за различни неща. Говорим за миглите на снопчета, които се слагат в салон,(защото вкъщи е трудно, а не невъзможно) и който не са тези скъпите, които е слагат косъм по косъм и са си точно изкуствени мигли!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: февруари 08, 2012, 11:49:24 »

Бях чела отзиви мисля, че за Вики за грим за сватба във Варна-може ли мнения  smile
Активен
famille
Ентусиаст
**
Публикации: 140

« Отговор #327 -: февруари 08, 2012, 19:08:32 »

Така ме зарибихте с тия мигли, че ги сънувах. Днес се пооглеждах за такива в магазина. Благодаря ви за консултациите!  give_rose Bravo girl_wink

Ariel, тъй като ще съм при твоя гримьор, Слав, той слага ли такива дивотии или трябва предварителни на друго място да си ги лепна (или пък сама)? Предварително благодаря!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 09, 2012, 11:42:10 »

famille, нищо не трябва да си лепваш предварително, Слав си има всичко и е факир с миглите - на мен ми отнема векове докато си ги сложа сама, а той е бързак - флип, флоп и готово!  Girl_hide DANCE И си влиза в цената му, споко!  give_rose

Момичета - нещо много важно да споделя, от което ми настръхнаха косите:

Отрова в козметиката - Maybelline и L'Oreal - бъкани с олово... Ужас!  girl_impossible

http://www.ewg.org/release/popular-lipsticks-contain-dangerous-levels-lead

Четете и се информирайте, че...
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 11, 2012, 12:05:03 »

Във връзка с горния ми пост относно оловото открито в Maybelline и L'Oreal, чета от няколко дни по-засилено за последиците от отравяне с олово. И мога да кажа, че са ужасяващи - оловото засяга множество функции в организма и е токсично за много органи и тъкани включително сърцето, костите, червата, бъбреците и репродуктивната и нервна система. Объркани хормони, проблеми със зачеването и аборти -  shok

Аз лично никога повече няма да си купя от тази козметика.  bad Изхвърлям всичко от чантичката си, което е тяхно. Накрая наистина ще се окаже, че цената все пак има значение и че в дългосрочен план си е заслужавало да дадем малко повече пари, но да сме здрави.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: