Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 08:55:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Гримът - 5 "  (Прочетена 236054 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: януари 16, 2012, 15:23:02 »

Аз запазих час но още не съм оставила пари като капаро. А относно цената ми обясниха /пък и съм сагласна с това/ че пробния грим и прическа консумират същото време и материали и труд както и официалните и затова цената е такава. Че е висока висока е, но ми и е на 2 крачки от нас и от студиата с които говорих само там използваха козметика която ми хареса като марка.
Така че моля споделете мнение, ако някой има отзиви от там.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: януари 17, 2012, 15:47:46 »

С тази козметика "KRYOLAN" работят не само в Кати стил. Слави Стоянов работи с нея, в Добо и Капели, където мен мен гримираха също работят с нея.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: януари 17, 2012, 15:50:24 »

lawyer, в Добо и Капели каква беше цената? Имаше ли различна цена за пробния грим?
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: януари 17, 2012, 16:05:44 »

С тази козметика "KRYOLAN" работят не само в Кати стил. Слави Стоянов работи с нея, в Добо и Капели, където мен мен гримираха също работят с нея.
а на теб каква цена ти изкаха и наистина имаше ли разлика в пробен грим и грим на самия ден.
Защото аз ходих на още едно место и питах /пак работят със същата козметика/ и ми искаха даже по-висока цена. А за пробен казаха че ще направят отстъпка ако е само на едното око!
Активен
ivon_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #259 -: януари 17, 2012, 16:06:25 »

Искам да ви кажа, че не си ги измисля цените, аз бях в същия салон- кати стил и наистина си платих за пробен грим 50лв и отделно за пробна прическа само 50, понеже ме забави кажи речи цял ден и каза,че ми прави отстъпка, но искам да кажа, че пробната ми прическа нямаше нищо общо с истинската и и отне 10 минути,понеже беше вече 8часа вечерта и аз исках да си ходя и нямаше просто за какво да ми вземе 100 лв за пробна....но пробният грим беше много добър, игра си мн време и си заслужаваше парите според мен, за разлика от в деня на самата сватба, когато не си бяха преценили времето и така ме претупаха,че не искам да си спомням, но тогава пък прическата беше мн хубава lol
Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: януари 17, 2012, 16:10:51 »

а гримът наистина ли е толкова издръжлив като казват и все пак хубаво ли те бяха гримирали
Качи малко снимки ако може girl_wink
Активен
ivon_
Любопитен
*

« Отговор #261 -: януари 17, 2012, 16:13:27 »

И прическата и гримът бяха издръжливи, но самият грим нещо не ми допадна, иначе на другата сутрин го свалях с цял пакет памук smile 
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: януари 17, 2012, 16:16:08 »

Ами момичета съвсем си е в реда на нещата да няма разлика в цените на пробните грим и прическа и тези в самия ден, стига да са направени докрай и както трябва. Разбира се ако става дума за пробна прическа или грим, които не са завършени (да кажем без слагане на изкуствени мигли за грима или незавършена прическа), с идеята само да се видите горе-долу как ще изглеждате, тогава ще има отбивка в цената. Но ако са си направени както трябва защо да са по-евтини? Трудът не е наполовина, материалите и времето са същите. А и те нямат гаранция, че вие като си тръгнете ще запишете час при тях за сватбата. Напълно съм "за" еднакви цени.

И правете снимки от пробните гримове и прически, за да може в самия ден те да се сетят максимално какво са правили. Все пак толкова хора им минават през ръцете, нормално е да не помнят всичко.

Активен
punk_girl123

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: януари 17, 2012, 16:16:55 »

И прическата и гримът бяха издръжливи, но самият грим нещо не ми допадна, иначе на другата сутрин го свалях с цял пакет памук smile 
е супер значи все пак си заслужават парите!! Дано и при мен нещата се получат  good
Ако може качи някоя снимчица на пробен и на сватбен грим
« Последна редакция: януари 17, 2012, 16:19:45 от punk_girl123 » Активен
ivon_
Любопитен
*

« Отговор #264 -: януари 17, 2012, 16:22:12 »

и за да бъда съвсем обективна, ще кажа,че кати гримира също и майка ми и сестра ми и двете много ми харесаха как ги направи.
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: януари 17, 2012, 17:04:51 »

Съгласна съм за едни и същи цени за пробен грим/прическа и в самия ден, само ако наистина се отдели същото време,старание и продукти. Но с колкото и момичета да съм говорила на пробна прическа никога не използват същото количество продукти (като лак за коса например). Просто ми се вижда много 100лв за пробна прическа  pardon .Искрено се надявам да получите това, което искате за тези пари  good
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: януари 17, 2012, 21:04:54 »

sunset, в "Добо и Капели" миналата година цената на пробния грим беше 30 лв., а на този в сватбения ден 50 лв., с мигли - 70 лв. За тази година нямам идея как са цените. При тях има разлика в пробния грим и затова е по-евтин, няма изкуствени мигли и нещата се правят по-набързо, колкото да се добие представа. Аз обаче, бях доволна, както от пробния, така и от този в деня на сватбата smile Снимки на пробния грим нямам, но в сватбения албум ще видите от деня на сватбата.
При Слави Стоянов, например, условията бяха други. Той такова нещо като пробен грим няма, защото те прави от до , завършена и затова цената е винаги една и съща! При това положение е най-добре да съчетаете грима с някакво излизане или събитие, за да си заслужава.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: януари 17, 2012, 21:25:03 »

lawyer, благодаря ти за информацията. give_rose Аз мисля да правя грим и прическа при Коцето. Още не съм го ангажирала, защото е рано, но вече разговарях с него. Просто не попитах за цена. blush
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: януари 24, 2012, 11:44:27 »

Някоя булка да се е гримирала при Слав я София, за да сподели снимки и впечатления. Дотук каквото погледнах по сайтове, той ми е основния избор.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: януари 24, 2012, 13:06:53 »

Някоя булка да се е гримирала при Слав я София, за да сподели снимки и впечатления. Дотук каквото погледнах по сайтове, той ми е основния избор.

Привет! Толкова съм писала за Слав, че вече няма какво да се каже, но ето пак: аз бях за сватбата си при него, а и след сватбата пак ходих по други поводи и за мен той е най-добрият гримьор в София. Има око за подтонове и цветове, слуша какво искаш и се съобразява, обръща внимание на детайлите, супер готин е като човек. Само за пример - той си игра много време само да ми оформи лицето и скулите със светлосенки и много си харесах овала на лицето. Все едно свалих 2 кила. За пръв път гримьор, който обръща толова време на контура, което според мен е много важно. Относно по-тъмния грим - ако не му кажеш ще ти направи по-тъмен, но моя позната се гримира пак при него за сватбата си и тя му каза да е лек и нежен гримът - получи се страхотно. Използва при мен единични мигли, което си е повече играчка, но не мръднаха и изглеждаха много по-естествено отколкото целите мигли, които други гримьори използват. Гримът ми не мръдна през цялата вечер.

Нека и други момичета споделят, хубаво е да чуеш различни мнения. Успех.  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: