Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 18, 2025, 08:04:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 242006 пъти)
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
Отг: " Гримът - 5 "
«
Отговор #195 -:
декември 27, 2011, 19:14:07 »
Здравейте, четейки темата виждам много имена, но моята молба е някой да сподели какви марки е ползвал тъй като моята кожа е страшно чуствителна и същото време смесен тип. Искам да съм сигурна, че съм избрала подходяща марка и за мен тове е водещото а не гримьора!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #196 -:
декември 27, 2011, 19:44:14 »
Най-добре отиди на професионален гримьор той ще се съобрази с твоята кожа,според мен така е най добрре
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #197 -:
декември 29, 2011, 09:50:05 »
Цитат на: punk_girl123 в декември 27, 2011, 19:14:07
Здравейте, четейки темата виждам много имена, но моята молба е някой да сподели какви марки е ползвал тъй като моята кожа е страшно чуствителна и същото време смесен тип. Искам да съм сигурна, че съм избрала подходяща марка и за мен тове е водещото а не гримьора!
Аз също съм с чувствителна кожа. Когато си запазвах час за моята гримьорка, коментирахме този проблем. Тя ме увери, че гримовете, с които работи, са качествени, да нямам притеснения. Не зная дали ме е гримирала с по-различни от останалите, с които работи, или просто козметиката й е наистина много качествена, но нямах никакви проблеми. Бих й се доверила отново за по-важен повод. Съветвам те и ти да коментираш това с твоят гримьор.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #198 -:
декември 29, 2011, 13:00:55 »
Момичета, тези, които са ползвали вече услугите на гримьор - казаха ли ви с каква козметика работят, а и при самия грим не се ли вижда? Аз лично бих искала да знам какво ще ми слагат на лицето, а и за какво плащам.
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #199 -:
декември 29, 2011, 13:06:21 »
Моята работеше с Криолан, не съм я питала, сама ми каза.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #200 -:
декември 29, 2011, 13:07:18 »
Естествено, че ако питате ще ви кажат, а и докато ви гримират сами ще имате възможност да видите марката. Наблюденията ми са, че професионалните гримьори работят единствено и само с Kryolan и MAC. Мен лично ме гримираха с Kryolan, останах много доволна! Това е козметика, която не се продава по магазините и е наистина най- добрата на пазара, гримовете им нямат нищо общо с тези на другите известни марки. Така, че ако вашия гримьор ползва една от двете марки можете да сте спокойни, за никоя друга марка няма гаранция, че ще издържи толкова дълго и на такива условия, в каквито попадате по време на сватбата.
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #201 -:
декември 29, 2011, 13:19:14 »
Точно затова питам. Благодаря ви за отговорите. МАК и Криолан се ползват точно за такъв тип грим - който трябва да издържи много. Просто бих искала да знам предварително с какво ще ме гримират.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #202 -:
декември 29, 2011, 19:03:09 »
при нас МАС се продава в магазините (не във всеки супермаркет като л'ореал например, но се намира без проблем), купувала съм продукти и от летище тук. тръпки ме побиват като чета, защото не попитах гримьорката какво ползва... просто предположих, че професионален грим означава само едно. ще се обадя след нова година да попитам...
според мен освен професионалната козметика това, което ще направи разлика при трайността на добрата и издръжлива основа е праймът
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #203 -:
декември 29, 2011, 19:16:52 »
MAC може да се намери (макар и рядко) и тук в някои магазини, но Kryolan- не и ако има на места това означава, че не е истинска. Казвам го, защото съм говорила с гримьори и единствения вносител на тази марка е в София, но те нямат магазин, може да се закупи от техния офис на място!
Иначе, относно MAC, наскоро ги открих в един от моловете в София и си закупих техен фон дьо тен- доволна съм
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #204 -:
декември 29, 2011, 21:13:03 »
на бг сайта им има адресът на офиса, в които се продават продуктите
http://www.kryolan-bg.com/com/welcome/kryolanstore
магазина в лондон
http://www.charlesfox.co.uk/
официалният сайт с интересни каталози и инфо
http://kryolan.com/en/index.php?mnu=3
ценова листа за uk
http://www.charlesfox.co.uk/RETAIL_PRICE_LIST_2011.pdf
направи ми впечатление, че цените са съвсем нормални
«
Последна редакция: декември 29, 2011, 21:14:34 от theone
»
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #205 -:
декември 29, 2011, 23:27:50 »
МАС има в Мол Сердика
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #206 -:
декември 31, 2011, 16:20:08 »
Мен ме гримираха с Криолан, останах много доволна, гримът ми не мръдна. Гримьорката ми каза, че ако пожелая мога на следващия ден даже да съм със същия грим, тъй като много издържал, но не е желателно, тъй като е тежък за кожата да стои толкова време. Гримът ми издържа дори след мацане с торта и се мих след това - нямаше никакви проблеми!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #207 -:
януари 01, 2012, 16:02:37 »
Момичета, ползвали ли сте и ако да на коя марка изкуствени мигли? И на двата пробни грима, на които отидох преди сватбата ми забравих да ги питам какви мигли използват.
Активен
Medeia
Ентусиаст
«
Отговор #208 -:
януари 01, 2012, 21:25:25 »
Преди бала ми ходих в някакво козметично студио и ми залепиха снопчета. Стоят много ефектно и естествено. Препоръчвам ти ги, защото въобще няма да се притесняваш, че могат да се разлепят. Проблемът е, че трябва да ходиш и да ти ги махат, за да не си оскубеш сам амиглите (както направих аз).
Иначе съм си купувала на МАС - техните са за многократна употреба, ако ползваш професионално лепило и са много хубави. Аз си взех доста по-дълги, зашото търсех точно изкуствен ефект. Но имат и по-къси. Въпреки това бих ти препоръчала да идеш до мола на Стамболийски. На втория етаж има магазин за професионалан козметика (не помня името). Там миглите са доста по-евтини, но ми се струва, че не е за сметка на качеството. До този извод стигнах след като видях при тях абсолютно същото професионално лепило като в МАС, но с 12 лв. по-евтино. Не мога да си обясня на какво се дължи тази разлика, при положение, че е еднаква марка, еднаква разфасовка.
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #209 -:
януари 02, 2012, 15:33:49 »
Medeia,
благодаря ти, значи на MAC. И на мен ми слагаха снопчета и стои страхотно! Ако някой има още идеи за марка, от която мога да купя качествени мигли нека да сподели! Трябват ми имената, защото не съм в България и за съжаление не мога да отида до мола, макар, че много ми се иска! Решението е ако мога да намеря въпросните марки тук.
Благодаря още веднъж!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16