Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 11:42:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Гримът - 5 "
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
41
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Гримът - 5 " (Прочетена 236118 пъти)
samanta82
Регистриран
Публикации: 1
Отг: Гримът - 5
«
Отговор #30 -:
юни 27, 2011, 17:28:55 »
Здравейте, спешно искам да помоля някой да ми каже професионален гримьор във Варна . Не съм от тука и не съм ходила . Ако може и някакъв сайт да разгледам. Благодаря предварително!!!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #31 -:
юни 27, 2011, 17:41:18 »
Цитат на: mur_fee в юни 25, 2011, 23:24:18
и аз си я копнах и ако може още на същата булка хареса ми прическата ще сам благодарна
mur_fee
, съжалявам, но нямам повече снимки на булката.
Това са случайни, които намерих в интернет и си ги свалих на компютъра за идеи
Можеш да пробваш по името на файла да ги потърсиш, защото аз не знам от къде точно ги намерих
Ще се опитам да ги потърся, но не знам дали ще успея
Колкото до основата за грим и аз определено съм "ЗА"
Но задължително ще кажа на гримьорката да внимава, защото не искам да съм като чаршаф на снимките, а и на живо
dany_87, Monikamaria
«
Последна редакция: юни 27, 2011, 17:49:16 от V_e_S_i
»
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #32 -:
юни 27, 2011, 17:42:21 »
Цитат на: samanta82 в юни 27, 2011, 17:28:55
Здравейте, спешно искам да помоля някой да ми каже професионален гримьор във Варна . Не съм от тука и не съм ходила . Ако може и някакъв сайт да разгледам. Благодаря предварително!!!
Погледни в тази тема на булките от Варна, има предложения:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28393.315.html
.
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #33 -:
юни 27, 2011, 22:38:23 »
Цитат на: samanta82 в юни 27, 2011, 17:28:55
Здравей,
на 04.06 бях на сватба на сестра ми и тя беше записала час за нея, мен и кумата и в едно студио до зимния Час Пик във Варна. Едно оранжево блокче и студио отдолу. Не помня името на студиото, но гримьора се казваше Максим и с двете си ръце твърдя, че той е магьосник. Преди сватбата и бях подпухнала и недоспала (пътувахме от София до Варна изтощени) с огромни торбички и този човек ме направи така, че нищо не личеше от умората, а и аз самата изглеждах много хубаво
Препоръчвам ти го!
Активен
steli4ka
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #34 -:
юни 28, 2011, 02:12:28 »
Сега и аз искам да питам нещичко за грима тук в София. Сватбата ни ще бъде август в Рибарица и сме се спряли на пакетните услуги на SV Studio Simon Verterian.Фото, изнесен ритуал, грим и прическа за мен
Така ни е удобно защото се планира трудно сватба на километри заедно с грим прически и т.н Всеоще не съм ходила на пробен грим и искам да питам дали някой е използвал техни услуги конкретно за грима и прическите. Ще съм благодарна за всеки споделен опит
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #35 -:
юни 28, 2011, 09:50:40 »
Извинявам се, че така ще нахълтам на въпроса на Стеличка
,но ми се иска и аз да попитам нещо. Запазих си Слави от Пловдив за сватбения грим, но така и не се уговорихме дали аз трябва да отида при него, или той ще дойде при мен. Някой знае ли той как процедира обикновено. Lawer, миличка, ти как си се разбрала с него?
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #36 -:
юни 28, 2011, 10:21:51 »
момичета пак съм аз сигурно съм вече досадна но се чуствам в безисходица търся си гримьор вече цяла седмица безуспешно кадето съм ходила вече съм крайно разочерована обявяват ми едни цени от порядака на 100 лв с пробния грим което е мн за моя бюджет а и др като видя самата гримьорка как се е гримирала и ми става лошо ПОМОЩ пак казвам че съм от Бургас
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #37 -:
юни 28, 2011, 11:16:06 »
Цитат на: mur_fee в юни 28, 2011, 10:21:51
момичета пак съм аз сигурно съм вече досадна но се чуствам в безисходица търся си гримьор вече цяла седмица безуспешно кадето съм ходила вече съм крайно разочерована обявяват ми едни цени от порядака на 100 лв с пробния грим което е мн за моя бюджет а и др като видя самата гримьорка как се е гримирала и ми става лошо ПОМОЩ пак казвам че съм от Бургас
Тези цени за Бургас ми звучат меко казано преувеличено ...Жалко, че не мога да посоча конкретен човек от там, ако беше във Варна щеше да е много по-лесно ....За коя дата става дума все пак?
Активен
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
«
Отговор #38 -:
юни 28, 2011, 12:14:15 »
датата е 3.09.2011г да и според мен е прекалено много все пак единственото ми изискване е да издържи не искам нещо прекалено нито мигли или тежък грим
Активен
pe10ceto
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #39 -:
юни 28, 2011, 12:59:01 »
pink_panther , да те запитам- този Слави добър ли е? Имаш ли предварителна визия или той да те прави каквото прецени? Колко пари ще ти вземе?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #40 -:
юни 28, 2011, 15:20:25 »
pink_panther, аз се разбрах със Слави да му звънна една седмица преди сватбата за уточнение, защото до 04.09 има време, въпреки че ще го направя поне две - три седмици по-рано, за да го подсетя
ти какво точно се уговори с него? pe10ceto, за Слави има много изписано назад в темата, във фейсбук пиши Слави Стоянов и ще ти излезе неговия профил, отделно има и сайт. И на двете места могат да се видят гримирани от него момичета, цената е 80 лв. - без изкуствени мигли и 100 лв. със, но определено за мен е най-добрия в нашия град и си заслужава парите!
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #41 -:
юни 28, 2011, 17:39:35 »
И аз ще му звънна преди това, за да се разберем. На мен по-удобно сякаш ще ми бъде да отида аз при него, защото в къщи сигурно ще е лудница. Иначе ти на пробен грим ще ходиш ли или ще му се довериш напълно. Аз лично мисля, да пропусна пробния грим.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #42 -:
юни 28, 2011, 17:55:57 »
Да се поправя: с изкуствени мигли е 90 лв., а не 100 лв. И за пробния грим, все още се чудя
бях го замислила, когато станах кръстница май месец, но с него се разминахме- беше лудница с тези балове, а сега обмислям евентуално за моминското парти дали да не си направя
като цяло обаче, ако нямам някакъв повод, не бих правила пробен, защото той се е доказал достатъчно и мисля, че не е проблем да му се доверя без притеснения
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #43 -:
юли 01, 2011, 16:37:48 »
Момичета, от вчера ми се върти идеята да си направя грима аз.
Причините са следните: Аз наистина мога да си се гримирам сама много добре, освен това искам да съм с два различни грiма. Дневен за ритуалите, който ще е съвсем лек и вечерен по-тъмен. Ако платя на гримьорка за лекия грим, то не си заслужава, защото лек грим: спирала, молив, сенки и червило мога и аз. Вечерния пак знам много добре какво ми прилича и по какъв начин, а и искам да съм различна на снимките. И примерно по някое време на вечерта спокойно ще се гримирам.
За това, че от вълнение няма да мога, не го вярвам, пък и ще стана рано сутринта и имам предостатъчно време. И на последно място за парите, които ще дам на гримьорката да ми направи лекия грим, ще мога да си купя доста хубав грим, който да си ползвам и след това. Та как мислите, дали греша и е по-добре професионален грим да ми сложат?
«
Последна редакция: юли 01, 2011, 17:25:26 от Princess_of_the_Dawn
»
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #44 -:
юли 01, 2011, 17:49:50 »
Princess_of_the_Dawn, на мен също гримът ми е хоби. И понеже съм гримирала много хора по различни поводи, включително и доста булки, всички бяха изненадани, че ще се доверя на друг човек за това.
Лично аз са себе си смятам, че ще съм прекалено превъзбудена, емоционална и дори малко нервна. Точно поради тази причина избрах този вариант. Ако при теб ги няма тези притеснения и мислиш, че ще успееш да си откраднеш 30-тина минути, за да се гримираш за вечерта, аз съм "ЗА"!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
41
Нагоре