Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:48:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142598 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #420 -: юни 10, 2011, 23:39:16 »

Десита, пожелавам ти един прекрасен и незабравим ден! Радвай се на всичко и на всички, усмихвай се и не позволявай на дребните проблемчета да помрачат ДЕНЯ ти! give_rose
Моят ден беше невероятен, най-щастливият в живота ми и не мога да повярвам, че толкова бързо измина една седмица cray За повече подробности може да погледнете в темичката ми в секцията "Сватбата на..."  smile
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #421 -: юни 12, 2011, 10:19:05 »

Еха... smile Честито на новите госпожи  Bravo Снимков материал задължително! Аз тези дни съм се поотнесла, ходих на сватба на позната... ама много е хубаво, много забавно... ако може всяка седмица по една smile Толкова емоции, толкова танци... е имаше и ред сълзи и ред сополи smile Ама и много  Party time
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юни 12, 2011, 11:35:21 »

Десита честито.Пожела вам ти много семейно щастие, любов и един дълъг и щастлив брак
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 13, 2011, 08:07:26 »

Хайде сега чакаме снимки на новите госпожи smile
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юни 13, 2011, 08:29:34 »

Десита честито много, много щастие и красиви дни ти пожелавам.
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юни 13, 2011, 11:16:55 »

Честито на всички нови госпожи, да са живи, здрави и много щастливи, пожвлавам им всичко най-най и щастлив семеен живот  Bravo
Очакваме с нетърпение снимков материал Wink
Активен
LoLit
Ентусиаст
**

« Отговор #426 -: юни 13, 2011, 13:05:50 »

Момичета, чакайте аз да ви запитам. Вие какво направихте с оркестъра за взимането? Не ми се ще да са ... как тактично да го кажа - роми. Не може ли да се намерят такива с носии или поне нормално облечени??
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юни 13, 2011, 14:28:04 »

Лоли оркестър Авлигите не са от малцинствата, те свириха на нашата сватба и се справиха повече от чудесно smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юни 13, 2011, 23:18:56 »

Аз също не искам на наща сватба музикантите да са роми, но така и не намерих други. rafaeLa мижеш ли да дадеш някакви координати на тези хора, ако ги пазиш още, естествено. Ще съм ти много благодарна  Ashamed
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юни 13, 2011, 23:28:59 »

Ангелче ще поровя за номера, че не съм сигурна къде се намира сватбения ми бележник, а там държа всички визитки и прочие нещица blush
Активен
LoLit
Ентусиаст
**

« Отговор #430 -: юни 14, 2011, 13:11:29 »

rafaeLa мила, виж дали са това:
http://awligite.free.bg/index_bg.htm

колко пари са ти взели, имаш ли спомен? На мен ми трябват само за взимането, после в ресторанта си действам с DJ-я. Нали така е правилното?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юни 14, 2011, 14:00:46 »

Здравейте  give_rose след малко пътешествие ,се завърнах и аз smile Сватбата свърши,медения месец същоо ...
Успех на всички бъдещи булки , и знайте че вечерта минава като един миг .. насладете се ,защото минава твърде бързо ...
И искам да попитаам ,каде са ви снимките? Искам и аз да видя колко красиви сте били...
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юни 14, 2011, 15:31:47 »

Лоли баш същите са! ние не поръчахме целия оркестър - само саксофон, акордеон и тъпан - цената беше 150лв. за музикантите + 10лв. за гориво, оркестъра пристигна заедно с фотографа тръгнаха от младоженеца, кумовете и после у нас, предложиха ни да останат и за едно хоро след общината, но нямаше да ни остане никакво време да притичаме до църквата, така, че отказахме, но нищо не ви пречи да се уговорите както си искате с тях, няма да ви откажат, а до колкото знам тарифата си остава същата smile
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #433 -: юни 14, 2011, 21:00:34 »

Здравейте момичета ,завърнах се и аз ,всичко беше прекрасно  yahoo,танцувахме много и се забавлявахме много и времето наистина летеше,даже не намерихме време за игрите ,които бяхме замислили.Ще кача снимки ,само ми дайте време да поема дъх,че дойде време и на работа да се връщам.Много хубаво беше украсата, диджея и водещата бяха страхотни,кумовете най-големите сладури,много ни хареса вече  3 дена не спираме да я обсъждаме и да си спомняме разни моменти. danceg  Bravo heart.Нямахме време нито да хапнем,нито да пийнем само на дансинга.Изобщо няма да обсъждам разочарованието от грима прическата и фотото към момента,защото бледнее на фона на настроението,което цареше.Пожелавам на всички бъдещи булки един незабравим ден,да не обръщат внимание на абсолютно никакви дреболии ,а да се отдадат на партньора, :wedding:момента и емоцията.Засега това е от мен ,пак ще разказвам с подробности. Wink weddingday

П.С. пинкбърд,ако тортата ти е била тази от галерията със жълтите рози(много ми хареса),ние като бяхме при Мими Куманова да поръчваме нашата ,я видяхме и даже взаимствахме идеи от нея,защото тази,която аз исках не беше сигурна дали ще може да я направи и сменихме идеята.
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 14, 2011, 22:04:13 »

Десита чакаме снимки с нетърпение  girl_wink
Аз пък вече не издържам да чакам моминското си парти утре вечер
и да ви споделя какво стана с ергенското тази вечер.Дружките на половинката  никаква изненада не му замислили и аз в последния момент му пратих стриптизьорка(бях пред психоза докато организирам нещата) , но пък мацката ей ся ми звънна да каже, че е станало много добре, защото не само младоженеца е бил изненадан ами и гостите  danceg сега ще чакам снимков материал да гледам психясани муцуни .Много съм доволна от себе си
Последно да ви споделя утре за моминското съм приготвила за всички дружки баджве с написани на тях органи на тялото.Моето условие за вечерта ще е цяла вечер да използват имената на органите вместо техните собствени.Който каже името на девойка например Галя ще има наказание като да пие текила или пък каквото ми хрумне на момента.Да му мислят smile
Иначе странно но мен още не ме е хванала предсватбена треска въпреки , че до сватбата не стана има няма 3 дена преди СЪБИТИЕТО.Мойта работа луда работа
Айде лека нощ от мен, чеч нещо се отплеснах с приказки
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: