Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:58:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142692 пъти)

gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #360 -: май 23, 2011, 21:51:11 »

идеята да има човек ,който следи какво се изнася и поръчва е добра и ние ще имаме такъв.Не се притеснявай каквото и да стане важното е да ви е весело и да сте щастливи,сватбата така или иначе ще я има и ще мине и няма да е перфектна(никоя не е). Wink
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 23, 2011, 23:28:47 »

gecuTa напълно съм съгласна с теб, че идеална и безгрешна (без глешки) сватба няма. Важното е, да знаеш, че човека който е до теб в този ден, ще е до теб и в дните занапред...  girl_wink
Относно човек, който ще отговаря за изнасянето на поръчките - много е хубаво да има един или двама такива, които да следят, защото в повечето ресторанти си правят каквото ди пожелаят, именно защото никой не ги гледа в ръцете.
Пък и да ви се похваля, днес купихме на Дани костюм, риза, вратовръзка и обувки. И всичко за 40 мин  yahoo много са хубави нещата които накупихме, когато имам време през деня ще ги снимам и ще ги каза в галерията да си кажете мнението  danceg
Активен
tracyyy2
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #362 -: май 24, 2011, 08:51:54 »

mnogo vi blagodarq za mneniqta i suvetite  Bravo sus sigyrnost 6te ima gre6ki ,no da se nadqvame da ne sa frapantni  pardon kato gledam nqkoi ve4e ste se pooblqkli, a nie mai 6te ostavim za po-nakraq pazaryvaneto.vse o6te nz kakva da mi bude roklqta.mnogo iskam da ima 4erveni elementi,no modela kakuv 6te e ...? huhhuh.gif
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: май 24, 2011, 09:41:47 »

tracyyy2 кога и къде ще ви е сватбата?
Активен
tracyyy2
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #364 -: май 24, 2011, 09:53:56 »

Svatbata 6te e na 10.09 v restorant Merian Palace  smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 24, 2011, 19:29:56 »

Момичетааааа качила съм снимки в галерията ми, на новите неща, които купихме вчера smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: май 25, 2011, 21:32:08 »

AnGeL oF lOvE харесва ми костюма на мъжа ти.  good

Аз пък май поприключих с тези дреболии, около сватбата. Тъкмо направих и възглавничката за халките ... smile Май само ми останаха пътеката за в ресторанта и кърпата за извеждане (но най-вероятно ще взема от зълвата).
Сега остава да се облечем с мъжа ми...
Вие до къде я докарахте покрай празниците с подготовката ?
silikonka.. хвана ли те треската ? biggrin
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #367 -: май 25, 2011, 21:47:56 »

silikonka такава треска я тресе  Eeager... че я е отнесло някъде. Чакам и аз да сподели, да видим ние как ще се чувстваме 2 дни преди големия ден.

AnGeL oF lOvE вратовръзката е много яка!
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 26, 2011, 05:52:23 »

Найстина оставват броени часове до моя голям ден !  Относно трескастината се притеснявам малко наистина ,най много от това че в събота го дават 28 градуса. Младоженеца ще пукне от жега...
От днес почвам с разкрасителните процедури .. малко по късно имам час за поставяне на мигли на снопчета, по късно пък съм на кола маска.
Мисля да изпия някакво хапче в деня на сватбата, за да ми е по спокоино ! 
Дано всичко мине по вода...
« Последна редакция: май 26, 2011, 05:59:17 от silikonka » Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 26, 2011, 08:37:38 »

silikonka  спокойно де естествено, че всичко ще мине по вода  smile
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: май 26, 2011, 10:21:04 »

silikonka, пожелавам ти един незабравим Сватбен ден  give_rose
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 26, 2011, 11:00:26 »

Силиконка по-добре не пий каквото и да било, просто не можеш да знаеш точно тогава как ще ти подейства .. вярвай ми ще си достатъчно спокойна, за да изкараш незабравимо и без "чужда" помощ good give_rose
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #372 -: май 26, 2011, 16:52:15 »

Aз пък на фаза-тази рокля ли тябваше да избера?Вчера бях на проба ,роклята е хубава ,ама пусто като все се съмнявам и не съм сигурна...  ugly ohah *crazy*Купихме кошничка с късмети и чаши,а миналата седмица си взехме халките,като имам време ще кача снимки.Голямо обикаляне беше и с кумовете да изберем тоалети за тях.
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 26, 2011, 20:38:41 »

Момичета нервите са опънати на краен предел.  Lok  Смешно ми е че толкова бързо доиде и моя ден  pleasantry   Утре ще ми е малко по напрегнато ,отколкото днес..
Аз не мисля да спя при родителите ми, мисля да ме гушка мъжлето и да се опита да ме приспи . И без това не спазихме нито , обичая да не вижда роклята ,нито нищо . Мислим и това с преспиването да не го правим така уж трябвало.
Утре пак ще ви  пиша какво се случва с мен .
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 26, 2011, 22:19:26 »

Момичета има ли някоя, на коята сватбата ще бъде или е била на "Срежърно езеро" ?
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: