Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:40:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142742 пъти)

alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: май 06, 2011, 11:53:51 »

Десита отиваш във хеито за васерман около 7лв еи после при личния да ти сложи печати за психо и белодробен.Половинката ти повтаря процедурата, но при неговото Джи пи .При личния таксата за медицинско е индивидуална, на мен ми взима 5лв
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: май 06, 2011, 23:17:55 »

ние за Васерман ходихме в кожния диспансер на ОРБ, там имат и кожен лекар, а се оказа, че и такъв преглед искат .. то прегледа е напълно безсмислен мен ако питате, щото просто си вдигаш блузата и ти гледат корема crazy а пък джи-пи-то даже не ни взе такса .. само да ви предупредя гледайте да имате де що видите печати по медицинските, адски се заяждат тия в общината и гледат лошо и цъкат с език, много е изнервящо beating
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: май 07, 2011, 23:47:21 »

Аз понеже за тези иследвания още не съм се интересувала и за това да си питам. Колко време преди сватбата трябва да се направят?
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: май 08, 2011, 05:50:56 »

Деска, ще карам малко по спомени, но цените бяха 50-60 лв, ако не се лъжа...Плюс минус 10. Но работят с маркова козметика, ти знаеш какво продават там Wink Дори и лицето ми почистваха с маркови продукти, всичко гледах blum А за запазването на час - мисля пак някъде месец преди сватбата е достатъчно, но ако имаш повече време, не изчаквай. Колкото по-рано, по-добре. Те си имат тефтер, където записват и няма да те върнат. А и ще си спокойна. За пробния - може би седмица-две най-много по-рано е достатъчно good Аз не съм търсила специално никое от момичетата: оставих се в ръцете на това, което беше на смяна тогава (Пламена) - много мила и умее да изслушва. Дори отидох със снимки на любим грим и обсъдихме. Пробвахме 2 различни типа и избрахме подходящия за мен. Но знам, че на която и да попаднеш, все е добра. Разбрах, че всичките момичета там минават курсове по гримьорство и определено се справят добре smile
Накратко - колкото по-скоро отидеш и си запазиш час, по-добре. Все пак е времето и на баловете, имай го предвид...Пробният мисля беше двойно по-евтин, но пак не съм на 100% сигурна. Като цяло, цените се "въртят" около тези на останалите гримьори, нищо фрапиращо smile Късмет и ще следя за снимки и от подготовката, и от сватбата ей! girl_wink
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: май 08, 2011, 08:33:17 »

Деска, ще карам малко по спомени, но цените бяха 50-60 лв, ако не се лъжа...Плюс минус 10. Но работят с маркова козметика, ти знаеш какво продават там Wink Дори и лицето ми почистваха с маркови продукти, всичко гледах blum А за запазването на час - мисля пак някъде месец преди сватбата е достатъчно, но ако имаш повече време, не изчаквай. Колкото по-рано, по-добре. Те си имат тефтер, където записват и няма да те върнат. А и ще си спокойна. За пробния - може би седмица-две най-много по-рано е достатъчно good Аз не съм търсила специално никое от момичетата: оставих се в ръцете на това, което беше на смяна тогава (Пламена) - много мила и умее да изслушва. Дори отидох със снимки на любим грим и обсъдихме. Пробвахме 2 различни типа и избрахме подходящия за мен. Но знам, че на която и да попаднеш, все е добра. Разбрах, че всичките момичета там минават курсове по гримьорство и определено се справят добре smile
Накратко - колкото по-скоро отидеш и си запазиш час, по-добре. Все пак е времето и на баловете, имай го предвид...Пробният мисля беше двойно по-евтин, но пак не съм на 100% сигурна. Като цяло, цените се "въртят" около тези на останалите гримьори, нищо фрапиращо smile Късмет и ще следя за снимки и от подготовката, и от сватбата ей! girl_wink

Момичета ако говорите за Ферее ,аз ходих там да питам за пробен грим - казаха ми 80 лв. Пробния  също струва толкова. Гримиорката която намерих аз взима 35 лв, в магазина на човека взимат  по 30 лв за два -грима пробен и официалния. В Верея взимат по 50 лв. В Фере определено са двоини цените,не зная за качеството....
Десита- кога беше твоята сватба?
Момичета до моята не остана- 20 дни ..нервата вече взе да ме гони ...но все още се опитвам да пазя спокоиствие,но е трудно !!!
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #290 -: май 08, 2011, 08:36:33 »

Ми и моята наближава и вече е време за пробен грим и прическа мисля,но най-проблемно ми е за грима.Нашата сватба е на 11.06.
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #291 -: май 08, 2011, 17:42:29 »

определено няма да е прибрана в кок и нещо подобно,сложила съм снимки в галерията.А за грима мисля да наблегна на очите по в черно кафява гама,а на устните само лек гланц.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=217434551606450&set=a.217434528273119.69345.142766139073292&type=1&theater
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: май 09, 2011, 01:46:08 »

pinkbird Обувчиците са уникално сладки  Bravo , подравления за избора, много ми харесват  good
Късметчетата ти също са красиви. Аз се опитах да направя наще, но както винаги не се получи  GROAN . Просто съм си с две леви ръчички.... pardon 
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #293 -: май 09, 2011, 06:55:47 »

Благодаря, Ангелче smile В интерес на истината много лесно се правят късметчетата, нищо сложно няма. Ако имаш желание да си ги правиш сама, мога да ти обясня как съм ги направила. smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: май 09, 2011, 07:00:16 »

Не споря за цените, може и толкова да е струвал грима във Феери и миналата година. Аз ходих и във Верея, но нещо не ме грабна грима. Разбира се, всичко е въпрос на вкус, затова се пробва поне на две места good
Деска, аз също исках такъв грим, но в крайна сметка червилото ми беше малко по-свежо, защото кожата ми е по-тъмна. Иначе опушен грим на очите обожавам и във Феери се справят с него. Абе, отиди и пробвай, няма друг начин! smile
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #295 -: май 09, 2011, 21:54:19 »

ето ме и мен smile всички лека по лека се справяте със задачките - кои с обувчици (навсякъде са едни ужасии), кои с покани, а аз все си мисля че имам време и се подмотвам. На дневен ред при мен са поканите и късметчетата - мисля сама да творя, но все още нямам идеята какъв да е акцента. По принуда май ще трябва да е бордо, а така не ми се иска някак си  sad
Обувчици съм набелязала, но първо роклята трябва да избера. Ходих, гледах.... ама все не е моята, а и целодневно на работа само почивните дни са ми свободни, а нещо като се вкисна и не ми се гледа нищо. Вие имали ли сте такива моменти  huhhuh.gif
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: май 10, 2011, 16:53:36 »

Здравейте момичета какъв беше тоя проблем със сайта не знам, но чак сега успях да вляза и аз. Вие доста нещица сте си разказали докато ме е нямало  smile. Честито на всички за новите им придобивки май най-много са обувките. И аз вече приключих с моите аксесоари. Имам си и обувки и бижута всичко  smile
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #297 -: май 10, 2011, 23:07:02 »

Момичета, знаете ли с какви гримове гримират във Феери? Интересуват ме като марка и дали са професионални blush
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: май 11, 2011, 09:05:21 »

Pinkbird, би трябвало да са професионални гримовете им ..за марка не зная , за 80 лв би трябвало да са професионални ! Аз като влезнах да питам  за цена мисля че ми казаха че са такива,но като цена не ме устроиваше , и не се заинтересувах много  crazy
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #299 -: май 11, 2011, 12:25:38 »

В интерес на истината и на мен ми идва множко като цена, ама нещо все не улучвам. sad Или гримьорите не izползват професионален грим или аз не се харесвам или пък друго нещо и вече съм вдигнала ръце lol
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: