Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 19:41:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142796 пъти)

SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 27, 2011, 12:43:22 »

silikonka Честито!

Леле какъв сайт намерих....http://www.manisto.com
Има уникални неща smile yahoo
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #226 -: април 27, 2011, 14:25:35 »

silikonka и аз ходя при Марин Милев от около 7-8 години,за подстригване е ок,ама за прически може и по-добре,въпреки ,че последния път ме къдри и туй нещо после нямаше изправяне,в смисъл издържа ,а хем спах преди самата сватба,нямаше как защото беше в София и тръгвахме рано,та от предния ден ме прави.Но за сватбата мисля да се доверя на някой друг фризьор.За брат му не знам как се справя.

А обувките са много сладки. Wink
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 27, 2011, 16:17:07 »

silikonka, обувките са страхотни! Поздравления Bravo

Момичета, вие какъв алкохол планирате да предлагате на гостите на сватбата? Освен ракия и вино, други напитки от рода на уиски, водка и т.н. предвиждате ли?
Няма да имаме вино - ще има водка Собиски, ракия , уиски ( не ме решили още какво ) .  blush
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 27, 2011, 16:22:28 »

По принцип става въпрос за Марин Милев... офф объркахте ме вече ...ще видя какво ще правя  girl_impossible
На кои фризиор мислите да се доверите ? И какви са цените?
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 27, 2011, 16:55:18 »

pinkbird  и ние мислим освен вино и ракия да има и водка  smile
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 27, 2011, 18:27:03 »

Силиконка обувките са много сладурски smile Чак ти завиждам, че можеш да си на ток blush аз взех моите но после ще ги снимам и ще кача, но са равни тип пантофка иначе ще стърча над младоженеца  tease (расла съм малко повечеко)
За алкохола ние не сме мислили, но като цяло ще има ракия, водка и уиски
Относно фризьр аз ще ходя при Гешо smile Имам му доверие и поне за мен си разбира от рабтата, но най-важното ще направи това което искам danceg иначе пак той ще ме гримира
 и малко Offtopic Силиконка като бях зациклила, че сватбата ти е на 28 април и точка.Чак неска видях, че е май  laugh много съм зле
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 28, 2011, 15:08:15 »

Къде избягаха всички sad
Качих снимки на цхипицхките  blum и да се оплача.Утре трябваше да съм на проба за роклята, но ми звъннаха и я отложиха за 13.05, заради многото работа покрай баловете.Вярно, че имам почти два месеца до сватбата ама така се бях надъхала, че вече ще я пробвам sad
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 28, 2011, 18:22:42 »

elek, аз нещо през деня не можех да влезна в саита,не ме подускаше ,не зная  защо..
Ти каде си шиеш роклята?
И няма лошо да си с ниски обувчици - няма да те болят крачетата и ще можеш да танцуваш много  Bravo  а ние с високите обувки да му мислим ,как ще издържаме цяла вечер  pardon Сега ти видях снимките,пантофките да супер нежни ... а сувенирите много ми харесват ,колко струват и от каде са?
« Последна редакция: април 28, 2011, 18:24:56 от silikonka » Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 28, 2011, 18:45:57 »

В Хасково си шия роклята.Имат само един сватбен магазин и аз баш там се влюбих бюстието, а по полата има генерални прмени,че беше тип "лале:, а на мен не ми харесва
А сувенирчетата и поканите ги поръчах от един сайт иначе фирмата е Сливенска с доставката печата на поканите( на приятелите е един текст на роднините друг) и печата на посланията на сувенирчета ми излезе 260лв.Най важното всички сувенирчета бяха здрави
« Последна редакция: април 28, 2011, 18:48:21 от alek_stz » Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 28, 2011, 19:02:47 »

В Хасково си шия роклята.Имат само един сватбен магазин и аз баш там се влюбих бюстието, а по полата има генерални прмени,че беше тип "лале:, а на мен не ми харесва
А сувенирчетата и поканите ги поръчах от един сайт иначе фирмата е Сливенска с доставката печата на поканите( на приятелите е един текст на роднините друг) и печата на посланията на сувенирчета ми излезе 260лв.Най важното всички сувенирчета бяха здрави
Сувенирчетата само колко струват и печата на сувенирчетата? Може ли сайта, да видя какво има там?
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #235 -: април 28, 2011, 19:09:51 »

silikonka супер са обувките... де да можех и аз на такива да изкарам. Такива с панделки, камъчета - много закачливи и кокетни  Bravo
Alex_стз да наистина сайта за да разгледаме нещата - аз за моите гости идея си нямам какво да подарявам. Ако си харесам нещо - отива на голяма сума  angry и все още умувам бюджета
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 28, 2011, 19:12:22 »

http://kupi.mechti.org/default/podaryci-za-gostite.html?limit=all
Това е сайта smile Гледайте аз съм доволна smile дано си харесате нещи и ако харесате дайте да гледам smile  blum
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 28, 2011, 23:33:40 »

Да, наистина в този сайт има много и интересни неща. Но както винаги, няма точно това, което търся аз  pardon Някой има ли представа, от къде мога да си намеря керамични ангелчета?!? Доста места пообиколих, и никъде не мога да намеря. Или са много малки, или се с някакво брукати отгоре...
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 29, 2011, 18:38:48 »

Я ми кажете само аз ли имам пробелм с влизането в сайта?
Момичета моля ви -кажете ми някоя от вас с було ли ще е и каде ще е закачено то? моята коса е дълга и искам да ми се вижда косата- която мисля да е накъдрена,но булото каде да го сложа? Днес ходих при една фризиорка -която само ми взе парите за пробна причеса и сега даже и на вън не мога да се покажа така? ужас.. Каза ми едно че ще стане- а в последствие друго направи - явно не можеше или не зная...Моля ви пратете ми снимки на булки със було- и с пусната коса...моля ви трябва ми помощ.... реве ми се...  l_bye_girl l_bye_girl l_bye_girl
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 29, 2011, 19:03:04 »

Силиконка и аз цял ден не мога да вляза в сайта дава ми грешка чвно имат някакъв прблем вчера пак не можеше да зареди.Между другото без да искам те излъгах печата на посланието на сувенирчетата влизаше в цената за което се извинявам
Айнджъл ъф лов защо не попиташ някъде където има ангелчетата които ти искаш като размер, н са украсени дали не могат да ти ги пратят в "суров вид"? Повечето сувенири в сайтовете ги изработват след доуточняване на цвета на броката примерно.Поне с моите сувенири беше така
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: