Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:41:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142825 пъти)

silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 21, 2011, 17:36:18 »

Булкии,искам да ви питам нещо малко странно ...Някой ползвал ли от ония силиконовите неща които се слагат в самата обувка ,за да не се набива ходилото ...дано сте ме разбрали какво имам предвид? Тези неща въобще помагат ли ? Иска ми се цяла веечер да съм с висок ток ( джобно гажде съм ) ...
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 21, 2011, 18:57:02 »

Силиконка аз съм ги пробвала, но поне при мен нямаха особен ефект.Защо не си купиш и не ги пробваш някоя вечер в някоя дисктека smile Ще съчеташ полезното  приятното  Wink
Аз да задам един въпрос как аджиба се слагат силиконовите сутиени тип подплънки?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 21, 2011, 19:24:02 »

Силиконка аз съм ги пробвала, но поне при мен нямаха особен ефект.Защо не си купиш и не ги пробваш някоя вечер в някоя дисктека smile Ще съчеташ полезното  приятното  Wink
Аз да задам един въпрос как аджиба се слагат силиконовите сутиени тип подплънки?
Мила,ако говориш за силиконовите подплънки ( които нямат нищо общо с силикон ) ,се слагат в самия сутиен които обаче трябва да е с банели и място за подплънки- които да се махнат и да се слогат така наречените "силиконови " подплънки. Просто махаш дунапренените и слагаш "силиконовите "
Ако наистина бяха от силикон няма да са на тази цена която се продават в магазините.
Аз също съм имала такива преди  и след време стават твърди и трябва да се подновят с нови ако имаш желание разбира се ...
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: април 21, 2011, 21:09:39 »

silikonka аз си бях взема едни такива силиконови дюза сватбата на сестра ми преди 2 години, и нямаше никаква файда от тях. През цялото време се налагаше да ги намествам, понеже излизаха отпрет и падаха някъде. Ако са ти удобни обувките, по-добре не си взимай такива неща smile Просто лично мнение, но все пак наистина може да си вземеш едни да пробваш на теб как ще са ти
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: април 21, 2011, 21:32:37 »

Ами не са силиконови подплънки  blush става дума за "сутиените" които са без гръб и презрамки .На кутията пише Unbra.Слагат се без сутиен, като се прилепят към гърдите.Оказа се че това е най-удачния вариянт за моята рокля ама като съм индианец и не мога да схвана как се слага правилно въпреки обясненията на кутията  nea Пък и от къде повечеко време с дете и куче  stupid
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #200 -: април 21, 2011, 22:19:09 »

....  сещам се за една реклама (поне такъв спомен имам), в която момче води момиче у тях, събличат се и какво се случва - на момичето от сутиена й изпадат подплънките и тя лекичко ги подритва, за да ги прикрие. Моля внимателно с всякакви такива неща  pardon
Аз лично не съм ползвала, но са ми казвали че прилепват към кожата лесно и няма опасност да паднат.

baby0810 не се шашкай, всичко ще мине страхотно и както всичките ми омъжени приятелки казват - това ще е един от най-страхотните ти дни!
« Последна редакция: април 21, 2011, 22:21:41 от LoLi » Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: април 21, 2011, 22:33:46 »

Момичета, до сега си изграх да си украся чашите smile Станаха! и малко доразкрасих кошничката. Качих снимки в галерията.
alek_stz Това, за което ми говориш е гадно...Аз бях с такова на бала си, и понеже се потиш и се отлепяха и увисваха... Беше много гадно... Купи си и тествай. Мисля, че са около 30 лв.
Ровейки се намерих още 1 готин сайт http://www.svatbensvqt.wm-bg.com
« Последна редакция: април 21, 2011, 22:39:21 от SaMoDeLiA » Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 21, 2011, 23:33:08 »

Аз си мислех че съвсем за друго става въпрос... Това за което говорите също съм го пробвала... и хапчета ли не пих за уголемяване на бюста- ефект нулев.Само че тогава имах проблем с залепването на самата чашка( ако мога така да го нарека) понеже тогава нямах голям бюст, както сега....имах разтояние м/у гърдата и чашката и ми хлътваше ,беше ужасно и го подарих този така наречен сутиен. tease
Защо не зашиеш един сутиен от тези които са вътре с многоооооооо  Bravo подплънки на самата рокля,а от зад се маха самия гръб на сутиена?
И на мен малко ми е проблем чашките на роклята ми понеже са ми малко малки и ми изкачат циците,а не желая погледите да са в циците ми ......но ще видя какво мога да ремонтирам на роклята -но най вероятно хич няма да  я барам ,че ме е страх да не развалим нещо...
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: април 22, 2011, 08:16:51 »

Проблема при мен не е в размера на гърдите, попринцип моите не са от най-големите (обаче в  момента кърмя) и изглежадт доста добре.Трябва ми нещо да ги придържа, а сутиена не най- удачния вариянт тъй като единственото плътно на бюстието ми са чашките .Останалото е дантела и за това се спрях на този тип сутиени
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: април 22, 2011, 08:40:20 »

Явно не си ме разбрала в по предния пост какво имах предвид... Моите гърди също преди време бяха малки и именно това имах предвид че самия сутиен ми беше голям- този "силиконовия " и се получаваше разтояние м/у гърдата и чашката и  не стоеше добре. На мен не ми харесва как стои този сутиен ..и циците някак си слизат малко надолу от тежеста на сутиена и гърдите ти ..
А ти щом кърмиш ,значи имаш сега по -голямо количество цици.. използвай го и бъди без сутиен ,мисля че ще се чувставаш по-добре.
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 22, 2011, 08:50:23 »

Определен аз не съм те разбрала правилно smile моя грешка. След няколко дена съм на проба за рклята и ще видим какво ще става
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #206 -: април 22, 2011, 16:49:41 »

Да се похваля,имам си обувчици  Bravo danceg *YAHOO*и много си ги харесвам.Височки са,ама са удобни.Нали съм си нисичка трябва висок ток.Сега ще кача снимки в галерията.Предстои и друго голямо нещо тази вечер-поканили сме едни приятели и ще ги изненадаме с новината ,че искаме да са ни кумове. girl_wink
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: април 22, 2011, 17:01:33 »

Уууууу gecuTa страхотни са ти обувките  good поздравления за избора  Bravo От Стара Загора ли ги купи?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: април 22, 2011, 17:46:59 »

Angel, обувките на Десита са от Пауло Ботичели ...в Стара Загора имат няколко магазина - на центъра,в мола...
Десита и аз ги гледах тези обувки , и аз ги бях харесала ,но в последствие не останах много очарована..,не ги харесах как ми стояха на крачето - аз нося 36 номер.
аз искам моите да са много отворени - да са сандалети ...да са цвят шампанско ...Десита твоята рокля цвят шампанско ли е ?
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #209 -: април 23, 2011, 01:32:03 »

Моите са номер 35  Girl_hide,а роклята се води цвят карамел,ама си е точно като обувките.Аз доста обикалях,но други в този цвят така изчистенки не можах да харесам.

И кумове си имаме вече  yahoo,много се зарадваха като им казахме. Bravo
А някой вече да е поръчал торта или да е разучил за прическа и грим?
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: