Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:39:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142872 пъти)

SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: април 15, 2011, 10:45:14 »

Дойдоха ми чашкитееееее smile  Bravo yahoo danceg Yes pleasantry
Уникални са... качих снимки в галерията smile
Активен
baby0810
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #121 -: април 15, 2011, 11:10:20 »

Много са ти красиви чашите.Браво. good
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #122 -: април 15, 2011, 12:17:05 »

alek_stz, мерси give_rose Супер е цената good Май се сетих за магазинчето, то не е ли на Рио? Преди 2-3 седмици си купувахме от там шоколадови петифури и бяха невероятно вкусни  Torte Аз също съм решила да сме с пастички и малка торта за разрязване. Не искам някой от гостите ми да остане без десерт, заради не точно рязане  pleasantry или прибиране на част от тортата от персонала pardon Все пак ще поръчам няколко бройки в повече.
Знаеш ли колко е цената само на кумското пиле, че на мен ми казаха познати, че било към 50лв и аз  Oh my .... Реших да си го правя сама, дори днес купих едно, за да направя едно пробно украсено през уикенда blum После ще си покажа резила или майсторлъка Wink
SaMoDeLiA, поздравления за чашите! Много са красиви! Супер изчистени и стилни! Bravo
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 15, 2011, 12:37:11 »

Привет и от мен на всички нови булки  welcome-2 SaMoDeLiA честито и от мен за чашките  smile, pinkbird чакам с нетърпение да видя пилето, което ще измайсториш. Аз също още не съм ходила да разпитвам за цени
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: април 15, 2011, 13:04:23 »

Самодела чашите са разкошни  judges
Пинкбърд наистина незнам как се казвам магазинчето ,но пилетата бяха около 25лв. имаше само едно към 50лв,но бяха две пилета "баба и дядо" както каза девойката
Активен
baby0810
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #125 -: април 15, 2011, 13:12:28 »

И на мен ми остана пилето да порачам.Но няколко дни няма да се занимавам със сватбата че  insane  GROAN
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #126 -: април 15, 2011, 13:17:47 »

alek_stz, пилето за 25 лв си е направо без пари smile Ще отида да го проуча това магазинче smile
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: април 15, 2011, 14:33:26 »

Пинкбърд магазинчето наистина е Рио - намира се на пресечките на ул. Цар Калоян 23 и ул. Света Троица - до него от горната страна има кафене, а от долната магазинче за бельо - на витрината му продават вестници и трудно можеш да разбереш, че всъщност е магазинче, а не склад biggrin

Алек а вие защо решихте да си поръчвате пилето от там, а не от ресторанта?!
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: април 15, 2011, 14:40:15 »

Ами не се сетих да питам в ресторанта дали ще го направят (предполагам няма да им е проблем) ,но за мен е по добре всичко от едно място, а и така знам как ще изглежда пилето ни smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: април 15, 2011, 15:33:21 »

Да се запиша и аз като бъдеща булка за фотограф се спрях на Илия Дечев.Може би е единствения в Стара Загора на който бих се доверила за сватбата си.Като стил на работа е на едно ниво с Йонко Русев от Казанлък.При него има обаче тази подробност, че повече се занимава с художествена и рекламна фотография, а и няма студио и ако няма кой да ти каже за него го подминаваш.На койтоо му е интересно има си сайт човека, а аз да си призная вече хиляда пъти съм разгледала сайта на Йонко Русев и на Дечев и само си стискам палци и нашите снимки да са толкова успешни  blush поунесох се с писането.
За протокола имаме резервиран оператор, DJ, ресторант и агенция за украсата.Намерих и перфектната торта на идеалната цена.Ако някой иска да знае ще споделя ,че ще почна май да приличам на рекламен блок.  pardon
Би ли дала сайта на Дечев и Русев да видя  и аз за какво става въпрос..
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: април 15, 2011, 15:53:52 »

Момичета, много красиви неща си имате, чашите са страхотни, поздравления за избора.
Аз пък искам да се похваля, че намерих уникалния фитнес. Цената е 35 лева (за сега) като имаш достъп до абсолютно всичко. Може да ходиш на Тае бо, аеробика, салса, румба и др неща, включително и на фитнес. В цената влиза и инструктор  javascript:void(0);  За сватбата ще се влиза във формааааааааааааа  javascript:void(0);
Активен
alek_stz
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: април 15, 2011, 15:58:55 »

http://dechevphotography.com/svatba/index.html това е сайта на Дечев

http://www.yonkorusev.com/ , а този е на Русев smile дано съм ти полезна
Активен
shatell
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #132 -: април 15, 2011, 16:13:05 »

SaMoDeLiA чашите наистина са уникални! Поздравления за добрия вкус!
 silikonka сега чак видях роклята ти! Много е хубава! Дантелата е много красива! От къде и за колко я взе?

Някой може ли да ми пусне на лични, сайтове или номера на добри водещи и Дж-и или няма ли направо Дж , който и да води?
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #133 -: април 15, 2011, 16:46:57 »

shatell, в СтЗ повечето дж си вървят комплект с водещия. Единици са тези, които си работят сами. smile
Мерси, Рафи, знам го аз магазинчето. smile Наистина на витрината има сложено какво ли не и трудно се разбира, че продават торти и такива неща blum  Благодаря и за идейката да питам в ресторанта за пилето. koko6ka Flower
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: април 15, 2011, 16:49:31 »

SaMoDeLiA чашите наистина са уникални! Поздравления за добрия вкус!
 silikonka сега чак видях роклята ти! Много е хубава! Дантелата е много красива! От къде и за колко я взе?

Някой може ли да ми пусне на лични, сайтове или номера на добри водещи и Дж-и или няма ли направо Дж , който и да води?
Shatell,благодаря ти  give_rose Относно роклята -от Асеновград ,модна къща "Милена" - цената на роклята е 640 от 700 ( с намалението което хванах,понеже се чудех много дали да я взема и  самата дизайнерка ми я намали ...а може би и защото и було купихме от там - 100 лв и покани ) . Дано си ме разбрала  yahoo А относно дантелата е божествена, на живо е още по красива.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: