Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 05:33:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142901 пъти)

gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #105 -: април 14, 2011, 19:00:04 »

Момичета бързо помагайте,че стана фал с диджея l_bye_girl cray,дайте координати някакви,че няма време.Спасете ни!!!
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #106 -: април 14, 2011, 19:36:59 »

Аз останах много учудена, че такъв тип сватбени снимки все още съществуват, защото за мен са на светлинни години- отдавна вече никой не прави снимки в самото фото студио пред паравани, имитиращи къщички и тем подобни. Моите уважения към тези хора, нищо лично, но аз не видях една снимка, която да е качествено направена, та даже, ако щете и да са обработени с фотошоп. Всички снимки са или студиини, или от градската градина, където всички хора са строени точно само за снимка. Тук, в Пловдив има няколко добри фотографи, на които съм убедена, че ако им разгледате произведенията ще видите огромната разлика- качеството е невероятно, има разни ефекти, които не са розички и сърчица по снимката, а примерно се използва фотошоп и т.н., снимките са разчупени, идейни, все едно са от някакво модно списание smile и колкото и да не са фотогенични двама души, те така ги правят и така улавят моментите, че просто нямам думи... С този пост не целя да обидя някой, просто реших да споделя мнение и впечатления, защото честно да ви кажа, все си мисля, че за толкова години на пазара Дукс е трябвало малко или много да се развият- това, което виждам е обаче точно обратното и се надявам да има и фотографи, които са по-добри, защото иначе...
goodpost
lawyer, напълно споделям мнението ти! Не искам да обидя никой, но гледах снимки на старозагорските фотографи и абсолютно нищо не ми впечатли. nea Наех от друг град, вярно е, че цената е  по-висока и като сложим пътните и нощувка става цифра, но поне знам за какво ги давам тези пари.  pardon
gecuTa, ще ти пусна на лични каквито координати имам. Дано намериш някой свободен за вашата дата. Много съжалявам sad, какво се е случило?
« Последна редакция: април 14, 2011, 21:25:38 от pinkbird » Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #107 -: април 14, 2011, 19:52:43 »

БЛАГОДАРЯ ПИНКИБЪРД,и аз се надявам да намерим.Получи се недоразумение,кой потвърдил кой не,а уж щяха да звъннат ,ако някой друг пита.Няма значение виновни смятам са и двете страни,сега въпроса е да намерим други.Разгледах пак из форума интересуват ме няколко имена- Веско и Йовко,Милена Паунова, Петко Сербезов, Мирослав Събчев( на Ели и Жоро им намерихме координати от сайта).Трябват ми повечко координати ,че датата ни е скоро и може да са заети да имаме повече варианти.Моля пращайте на лично или на пощата[email protected].
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: април 14, 2011, 20:20:05 »

а за Светла - каза, че все пак може да снима, ако не си намерим никой... но нямало да бъде в особена кондиция lacnl8

За студио Фокус ли говорите? След славянска,до канала?
Питам понеже ако става въпрос за същата Светла.. тя снима на мои познати на сватбата и чакаха цели 3 месеца за снимките  и видиото. За мен това е много време при положение че се дават 1000 лв  beating
Това е мое лично мнение,но 3 месеца са доста дълъг период за чакане  grandpa
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #109 -: април 14, 2011, 21:45:44 »

pinkbird вие кой фотограф ще ползвате?
Silikonka - ако не се кефиш на Светлана, кой ще прави вашите снимки ( извинявай ако вече си коментирала някъде преди)  blush
Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #110 -: април 14, 2011, 21:50:28 »

silikonka Oh my ..., това е недопустимо!!! Направо съм изумена  shok Нашият фотограф ни даде срок за даване на снимките 10 или 12 работни дни, не помня точно, трябва да проверя в договора, но в никакъв случай не е повече от това.
LoLi, ние сме с фотографка от София. smile
« Последна редакция: април 14, 2011, 21:52:16 от pinkbird » Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 14, 2011, 21:54:14 »

Десита не искам да те шашкам, но за Йовко и Веско е малко вероятно да са свободни, дано да имаш късмет с другите Good luck
Силиконка Светла просто се награбва със страшно много работа и физически не е възможно да ги направи за по 2 седмици, но нали се сещаш, че не се изпускат лесно 1000лв. .. тя снима на сватбата на нашите кумове и те чакаха адски много време за снимките и видеото, направо им се беше изчакало чакането ..
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 14, 2011, 21:56:36 »

Да се запиша и аз като бъдеща булка за фотограф се спрях на Илия Дечев.Може би е единствения в Стара Загора на който бих се доверила за сватбата си.Като стил на работа е на едно ниво с Йонко Русев от Казанлък.При него има обаче тази подробност, че повече се занимава с художествена и рекламна фотография, а и няма студио и ако няма кой да ти каже за него го подминаваш.На койтоо му е интересно има си сайт човека, а аз да си призная вече хиляда пъти съм разгледала сайта на Йонко Русев и на Дечев и само си стискам палци и нашите снимки да са толкова успешни  blush поунесох се с писането.
За протокола имаме резервиран оператор, DJ, ресторант и агенция за украсата.Намерих и перфектната торта на идеалната цена.Ако някой иска да знае ще споделя ,че ще почна май да приличам на рекламен блок.  pardon
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #113 -: април 14, 2011, 22:29:29 »

Да се запиша и аз като бъдеща булка за фотограф се спрях на Илия Дечев.Може би е единствения в Стара Загора на който бих се доверила за сватбата си.Като стил на работа е на едно ниво с Йонко Русев от Казанлък.При него има обаче тази подробност, че повече се занимава с художествена и рекламна фотография, а и няма студио и ако няма кой да ти каже за него го подминаваш.На койтоо му е интересно има си сайт човека, а аз да си призная вече хиляда пъти съм разгледала сайта на Йонко Русев и на Дечев и само си стискам палци и нашите снимки да са толкова успешни  blush поунесох се с писането.
За протокола имаме резервиран оператор, DJ, ресторант и агенция за украсата.Намерих и перфектната торта на идеалната цена.Ако някой иска да знае ще споделя ,че ще почна май да приличам на рекламен блок.  pardon

alek_stz - кога е твоята сватба мила? Много неща си свършила  Bravo  Може ли на ЛС да ми драснеш малко за Илия Дечев и какво сте се договорили с него  blush

pinkbird в София има наистина страшно много фотографи... но някак си ако започна и от тук да избирам и ще лудна  hysteric
« Последна редакция: април 14, 2011, 22:33:05 от LoLi » Активен
pinkbird
Професор

« Отговор #114 -: април 14, 2011, 22:30:15 »

alek_stz, аз да се позаинтересувам от тортата, че в началото на май ще поръчвам и все още събирам отзиви и цени smile Успех в подготовката, доста сте на напреднали Bravo
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 15, 2011, 00:55:33 »

Леле колко много нови булки имамееее  yahoo много се радвам  Girl_sing пожелавам на всички едни наистина усмихнати и слънчеви дни, дано всичко минава както си трябва и да нямате спънки никъде  Wink
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 15, 2011, 08:25:15 »

LoLi и аз съм от София и си организирам уж сватбата от разстояние.

За фото  и видео ангажирах Нанови... не знам дали са добри, но фотографа от 30 години снима сватби, а видеооператора работи в местна телезизия. Силно ми ги препоръчаха, като цена са доста приемливи около 500 лв. Но резултата ще го видим след сватбата. pardon
gecuTa аз си ангажирах за моята сватба Ели и Жоро smile надявам се всичко да е окей.
 А относно Йонко и аз исках да си го ангажирам, но се оказа зает sad

Ей днес ми пристигат чашките...Дано да са толкова, красиви както изглеждаха smile после ще ви ги покажа danceg
« Последна редакция: април 15, 2011, 08:27:29 от SaMoDeLiA » Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 15, 2011, 09:28:44 »

Не ми отговорихте дали е същата Светлана???
Не ме разбирайте погрешно ,аз също харесах неината работа ,но като отидох и ми каза една голяма цифра( само за снимките ) ,после се обаждах и на мъжа с които работи и той ми каза доста пари ..  и въобще ги изключих от списъка.
За мен е недопостимо да чакам 2 месеца ...а  даваш толкова много пари ...
Ние разрврахме фото Дъга... всичко ще мии струва 567 лв.
Като в цената влиза - 2 Dvd , луксозен албул + 130 сминмки вътре,+ снимки 10/15
   и отделно  10 бр. снимки 13/ 18 .
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 15, 2011, 10:08:50 »

Да за студио Фокус става въпрос,наистина взимат доста парички-то си е истина
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 15, 2011, 10:32:12 »

Ами сватбата е на 18.06  danceg
pinkbird за тортата я поръчах в една много малко магазинче (което търсих половин час) след препоръка на мя приятелка.За торта 50 парчета + 70пасти кат тортата (нямам довери как режат тортите в ресторанта ) + кумска торта + пиле и доставка до ресторанта 250лв.Каталога им е с почти 200торти така, че изборта е богат и парче торта струба максимум 2,40.Това се намира под енергото (южната страна)  в една малка уличка.като завиеш надолу от дясно над кафето.Мисля че пишеше пакетирани стоки но е МНОГО мъничко
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: