Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:33:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част (Прочетена 142900 пъти)
gecuTa
Любопитен
Отг: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част
«
Отговор #105 -:
април 14, 2011, 19:00:04 »
Момичета бързо помагайте,че стана фал с диджея
,дайте координати някакви,че няма време.Спасете ни!!!
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #106 -:
април 14, 2011, 19:36:59 »
Цитат на: lawyer в април 14, 2011, 15:28:41
Аз останах много учудена, че такъв тип сватбени снимки все още съществуват, защото за мен са на светлинни години- отдавна вече никой не прави снимки в самото фото студио пред паравани, имитиращи къщички и тем подобни. Моите уважения към тези хора, нищо лично, но аз не видях една снимка, която да е качествено направена, та даже, ако щете и да са обработени с фотошоп. Всички снимки са или студиини, или от градската градина, където всички хора са строени точно само за снимка. Тук, в Пловдив има няколко добри фотографи, на които съм убедена, че ако им разгледате произведенията ще видите огромната разлика- качеството е невероятно, има разни ефекти, които не са розички и сърчица по снимката, а примерно се използва фотошоп и т.н., снимките са разчупени, идейни, все едно са от някакво модно списание
и колкото и да не са фотогенични двама души, те така ги правят и така улавят моментите, че просто нямам думи... С този пост не целя да обидя някой, просто реших да споделя мнение и впечатления, защото честно да ви кажа, все си мисля, че за толкова години на пазара Дукс е трябвало малко или много да се развият- това, което виждам е обаче точно обратното и се надявам да има и фотографи, които са по-добри, защото иначе...
lawyer
, напълно споделям мнението ти! Не искам да обидя никой, но гледах снимки на старозагорските фотографи и абсолютно нищо не ми впечатли.
Наех от друг град, вярно е, че цената е по-висока и като сложим пътните и нощувка става цифра, но поне знам за какво ги давам тези пари.
gecuTa
, ще ти пусна на лични каквито координати имам. Дано намериш някой свободен за вашата дата. Много съжалявам
, какво се е случило?
«
Последна редакция: април 14, 2011, 21:25:38 от pinkbird
»
Активен
gecuTa
Любопитен
«
Отговор #107 -:
април 14, 2011, 19:52:43 »
БЛАГОДАРЯ ПИНКИБЪРД,и аз се надявам да намерим.Получи се недоразумение,кой потвърдил кой не,а уж щяха да звъннат ,ако някой друг пита.Няма значение виновни смятам са и двете страни,сега въпроса е да намерим други.Разгледах пак из форума интересуват ме няколко имена- Веско и Йовко,Милена Паунова, Петко Сербезов, Мирослав Събчев( на Ели и Жоро им намерихме координати от сайта).Трябват ми повечко координати ,че датата ни е скоро и може да са заети да имаме повече варианти.Моля пращайте на лично или на пощата
[email protected]
.
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #108 -:
април 14, 2011, 20:20:05 »
Цитат на: LoLi в април 14, 2011, 14:36:45
а за Светла - каза, че все пак може да снима, ако не си намерим никой... но нямало да бъде в особена кондиция
За студио Фокус ли говорите? След славянска,до канала?
Питам понеже ако става въпрос за същата Светла.. тя снима на мои познати на сватбата и чакаха цели 3 месеца за снимките и видиото. За мен това е много време при положение че се дават 1000 лв
Това е мое лично мнение,но 3 месеца са доста дълъг период за чакане
Активен
LoLit
Ентусиаст
«
Отговор #109 -:
април 14, 2011, 21:45:44 »
pinkbird вие кой фотограф ще ползвате?
Silikonka - ако не се кефиш на Светлана, кой ще прави вашите снимки ( извинявай ако вече си коментирала някъде преди)
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #110 -:
април 14, 2011, 21:50:28 »
silikonka
, това е недопустимо!!! Направо съм изумена
Нашият фотограф ни даде срок за даване на снимките 10 или 12 работни дни, не помня точно, трябва да проверя в договора, но в никакъв случай не е повече от това.
LoLi
, ние сме с фотографка от София.
«
Последна редакция: април 14, 2011, 21:52:16 от pinkbird
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #111 -:
април 14, 2011, 21:54:14 »
Десита
не искам да те шашкам, но за Йовко и Веско е малко вероятно да са свободни, дано да имаш късмет с другите
Силиконка
Светла просто се награбва със страшно много работа и физически не е възможно да ги направи за по 2 седмици, но нали се сещаш, че не се изпускат лесно 1000лв. .. тя снима на сватбата на нашите кумове и те чакаха адски много време за снимките и видеото, направо им се беше изчакало чакането ..
Активен
alek_stz
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #112 -:
април 14, 2011, 21:56:36 »
Да се запиша и аз като бъдеща булка за фотограф се спрях на Илия Дечев.Може би е единствения в Стара Загора на който бих се доверила за сватбата си.Като стил на работа е на едно ниво с Йонко Русев от Казанлък.При него има обаче тази подробност, че повече се занимава с художествена и рекламна фотография, а и няма студио и ако няма кой да ти каже за него го подминаваш.На койтоо му е интересно има си сайт човека, а аз да си призная вече хиляда пъти съм разгледала сайта на Йонко Русев и на Дечев и само си стискам палци и нашите снимки да са толкова успешни
поунесох се с писането.
За протокола имаме резервиран оператор, DJ, ресторант и агенция за украсата.Намерих и перфектната торта на идеалната цена.Ако някой иска да знае ще споделя ,че ще почна май да приличам на рекламен блок.
Активен
LoLit
Ентусиаст
«
Отговор #113 -:
април 14, 2011, 22:29:29 »
Цитат на: alek_stz в април 14, 2011, 21:56:36
Да се запиша и аз като бъдеща булка за фотограф се спрях на Илия Дечев.Може би е единствения в Стара Загора на който бих се доверила за сватбата си.Като стил на работа е на едно ниво с Йонко Русев от Казанлък.При него има обаче тази подробност, че повече се занимава с художествена и рекламна фотография, а и няма студио и ако няма кой да ти каже за него го подминаваш.На койтоо му е интересно има си сайт човека, а аз да си призная вече хиляда пъти съм разгледала сайта на Йонко Русев и на Дечев и само си стискам палци и нашите снимки да са толкова успешни
поунесох се с писането.
За протокола имаме резервиран оператор, DJ, ресторант и агенция за украсата.Намерих и перфектната торта на идеалната цена.Ако някой иска да знае ще споделя ,че ще почна май да приличам на рекламен блок.
alek_stz
- кога е твоята сватба мила? Много неща си свършила
Може ли на ЛС да ми драснеш малко за Илия Дечев и какво сте се договорили с него
pinkbird
в София има наистина страшно много фотографи... но някак си ако започна и от тук да избирам и ще лудна
«
Последна редакция: април 14, 2011, 22:33:05 от LoLi
»
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #114 -:
април 14, 2011, 22:30:15 »
alek_stz
, аз да се позаинтересувам от тортата, че в началото на май ще поръчвам и все още събирам отзиви и цени
Успех в подготовката, доста сте на напреднали
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
«
Отговор #115 -:
април 15, 2011, 00:55:33 »
Леле колко много нови булки имамееее
много се радвам
пожелавам на всички едни наистина усмихнати и слънчеви дни, дано всичко минава както си трябва и да нямате спънки никъде
Активен
SaM4u
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #116 -:
април 15, 2011, 08:25:15 »
LoLi и аз съм от София и си организирам уж сватбата от разстояние.
За фото и видео ангажирах Нанови... не знам дали са добри, но фотографа от 30 години снима сватби, а видеооператора работи в местна телезизия. Силно ми ги препоръчаха, като цена са доста приемливи около 500 лв. Но резултата ще го видим след сватбата.
gecuTa аз си ангажирах за моята сватба Ели и Жоро
надявам се всичко да е окей.
А относно Йонко и аз исках да си го ангажирам, но се оказа зает
Ей днес ми пристигат чашките...Дано да са толкова, красиви както изглеждаха
после ще ви ги покажа
«
Последна редакция: април 15, 2011, 08:27:29 от SaMoDeLiA
»
Активен
silikonka
Ентусиаст
«
Отговор #117 -:
април 15, 2011, 09:28:44 »
Не ми отговорихте дали е същата Светлана???
Не ме разбирайте погрешно ,аз също харесах неината работа ,но като отидох и ми каза една голяма цифра( само за снимките ) ,после се обаждах и на мъжа с които работи и той ми каза доста пари .. и въобще ги изключих от списъка.
За мен е недопостимо да чакам 2 месеца ...а даваш толкова много пари ...
Ние разрврахме фото Дъга... всичко ще мии струва 567 лв.
Като в цената влиза - 2 Dvd , луксозен албул + 130 сминмки вътре,+ снимки 10/15
и отделно 10 бр. снимки 13/ 18 .
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #118 -:
април 15, 2011, 10:08:50 »
Да за студио Фокус става въпрос,наистина взимат доста парички-то си е истина
Активен
alek_stz
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #119 -:
април 15, 2011, 10:32:12 »
Ами сватбата е на 18.06
pinkbird за тортата я поръчах в една много малко магазинче (което търсих половин час) след препоръка на мя приятелка.За торта 50 парчета + 70пасти кат тортата (нямам довери как режат тортите в ресторанта ) + кумска торта + пиле и доставка до ресторанта 250лв.Каталога им е с почти 200торти така, че изборта е богат и парче торта струба максимум 2,40.Това се намира под енергото (южната страна) в една малка уличка.като завиеш надолу от дясно над кафето.Мисля че пишеше пакетирани стоки но е МНОГО мъничко
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...