Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:59:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 143027 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: април 05, 2011, 20:55:37 »

SaMoDeLiA
Благодаря,за инфото в сватбения център предния път ходих и даже си харесах една рокля и от там,за милениума незнаех,ще отида задължително и до там,утре ще пиша как е било  smile smile smile smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 06, 2011, 00:43:40 »

Сайта, който SaMoDeLiA даде за сватбените чаши е уникален. Харесахме си даже и мисля скоро да си ги поръчаме   yahoo
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: април 06, 2011, 09:13:14 »

Аз си пуснах запитване за чаши от там. Дано да ми отговорят и да мога да си поръчам чашките smile
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 06, 2011, 11:37:46 »

Здравейте, момичета, от една "ветеранка"  Girl_hide Не съм влизала в сайта от повече от година, защото ние, първите булки, сме на вълна бебета в момента,хихиих  tease Много сте сладки и ви пожелавам страООООтни сватби!  give_rose

ОТНОСНО ПЪЛНЕЖА НА ТОРТИТЕ:
Гледах в предната тема сте писали- пълнеж Регент е като на торта Принц Регент, а пълнеж Иглика е традиционния блат- дебел, с малко крем... От сладкарница "Перла" поръчвах торти с двата вида пълнеж за рожден ден на малката, тортата с Иглика беше мнооого суха, не ми хареса. Но пък като декорация се справят страхотно сладкарките там  good По снимка ми направиха торта 1:1.
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 07, 2011, 09:54:20 »

Поръчах си чашките-45 лв за двете + по 5 лв за гравиране на имената и датата на сватбата smile
Ще ми ги изпратят по куриер  pleasantry Bravo  http://polinika.com/wr2.htm
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #35 -: април 07, 2011, 09:56:17 »

SaMoDeLiA Bravo Честито! Наистина тази фирма прави много красиви чаши, виждала съм ги на живо в магазина им във Варна. Няма да съжаляваш за избора. smile
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 07, 2011, 10:27:57 »

SaMoDeLiA страхотни чаши
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #37 -: април 07, 2011, 15:01:10 »

хубави чашки си си избрала Самоделиа,браво! Bravo
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 07, 2011, 23:57:25 »

Аз пък си харесах тези http://polinika.com/d12.htm  yahoo , но ще ги поръчам малко по-нататък  danceg
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: април 08, 2011, 09:18:08 »

Ангелче,колко струват тези чаши от сайта които си харесвате?
УТре- събота- ще ходя до Пловдив за рокля и за всичко останало ..Офф дано харесам нещо  crazy
Съскаите палци да си купя още утре така чаканата рокля..или поне да я поръчам ..
После и до Асеновград ако в Пловдив не харесам нищо ...
Препоръки за булченски магазини в Пловдив...????
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 08, 2011, 09:33:30 »

silikonka няма смисъл да обикаляш изобщо из Пловдив. Всички рокли които ги има тук са от Асеновград и са с много голяма надценка  girl_impossible а и ако в Пловдивските магазини трябва по каталог да си ги харесаш и да си ги поръчаш, не можеш да пробваш. Така поне ми казаха.
Успех с роклята и останалите неща, и чакаме да покажеш какво си напазарувала   good
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 08, 2011, 09:45:28 »

Ангелче,мислех че в Пловдив са по евтини от Асеновград... Понеже тук в Стара Загора са по евтини от Асеновград ,но не ми харесаха нещо. В Асеновград всички рокли които гледах са над 500 лв...а тук най  скупата е 500 лв- салон-  Галения (ст. загора ). Оффф вече наистина се обърках... Аз си мислех че в Асеновград са по евтини от тук ,а се оказа обратното ...
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 08, 2011, 09:48:16 »

silikonka как над 500лв моята рокля е от Асеновград и е 380лв
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 08, 2011, 10:04:54 »

Ами аз като ходих беше за първи път, и не бях много орентирана каде влизам и какво гледам ,в кои магазин . Искам и аз възможно по евтина рокля, ще заложа на скъпи обувки ,чанта и бижута...които и след сватбата да ми влезнат в употреба.  Я ми кажете в Асеновград само на една улуца ли да всички магазини ? Понеже аз ходих само по една улица, а сигурно има и още...аа аз искам и було , за това максимално 600 лв мисля да дам за двете неща. Но ще видим какво ще стане като отидем утре,понеже аз харесам ли нещп ,после трудно купувам друго ...дано намеря нещо на свясни пари,че иначе трябва да се ръся здраво girl_impossible girl_impossible
Ttinkabell, от кой магазин я купи от Асеновград и каде се намира?
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 08, 2011, 12:00:50 »

Абсолютно всички магазини са на 1 улица. Незнам какво и къде си гледала за цени, най-скъпия е първия откъм Пловдив и там наистина може и да е 500. По-навътре в града са по-евтини, а и във всички магазини са горе доло еднакви моделите smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: