Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:11:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 143072 пъти)

tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 04, 2011, 07:51:49 »

AnGeL oF lOvE ти и два модела като си харесала пак е много за трите магазина в Стара Загора  smile пък и щом ще ти я шие свекърва ти защо не разглеждаш в интернет има толкова моделчета все нещо ще ти допадне. Успех и като е готова да ни я покажеш  smile. pinkbird от къде си купи сандалките аз нямам още купени и се чудех обувки ли ...сандалки ли... какво да е?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: април 04, 2011, 11:13:53 »

silikonka моята сватба ще е в Империя,на мен ресторанта много си ми харесва и не съм съгласна ,че няма видимост към дансинга.Доста е голям,капацитет ми дадоха до 170 човека.Кувертите са между 20 до 40лв. Вземат по 5 лв.капаро на човек.Лимузината ти е безплатна,но само за 1 час. Можеш да си внесеш всичко.Цените им съвсем не смятам,че са високи.
И да ви се похваля вчера си поръчах рокля. Bravo danceg
лелеее ,многогогоооооо ама мноооогоооо ме е яддддд  diablo ще си изям ноктите от яд...аз си мислех че този ресторант не е в стара загора,бях гледала някакви снимки в фейсбук и си мислех че не е тук...лелеее ако знаех щях и аз да съм там.Ако отида в Кипарис няма да ми върнат капарото ,то разбрах че е 300 лв. Аз си мислех че е 200... И сега моля ви кажете ми какво да кажа ,по каква причина да си поискам парите...Мисля че няма да ми ги върнат. Оллеее моля ви помогнете ми ... Според вас ще ми бъдат ли върнати?
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: април 04, 2011, 11:18:51 »

още си мисля за капарото... лелее много мноого ме е яд..аз гледах щените,нищо кои знае какво фрапиращо ...Моля те десита ,я кажи всичко ли можем да си внасяме и плаща ли се нещо? Алкохол всичко ли може ? Ресторанта изглежда много хубав,не мога да повярвам че всикчо това е безплатно ,че и лимузина ти дават за 1 час... след това какво се плаща?Безалкохолно и мезета могат ли да се вкарат? Бясна съмммммммммммммммммммм  yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #18 -: април 04, 2011, 12:15:58 »

tinkarbell, от един магазин във Варна си ги купих. Аз лично предпочитах да са ми отворени пръстчетата. Все пак ще е топличко, надявам се smile, и ако си бях взела обувки трябваше да сложа някакви чорапи, но роклята ми е изцяло тюл и може би ще се лепи по чорапите и затова предпочетох сандали pardon
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: април 04, 2011, 12:23:45 »

silikonka,та нали за това е капаро, за да са сигурни хората, че датата им е ангажирана. Не мисля, че ще ти го върнат. Защото ако им откажеш датата си, то те остават без сватба за този ден, и още по-лошото е ако вече са върнали други младоженци за същата дата..... И по принцип ресторантите, които разрешават внасяне на хранителни продукти или алкохол и безалкохолни напитки от вън, те  пак си искат  да си покиреш куверта. и отделно да си внесеш каквото   си решила...
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: април 04, 2011, 12:52:12 »

silikonka аз също мисля че няма да ти върнат капарото, тъй като именно по тази причина го взимат, за да са сигурни, че няма да се откажеш. Което не значи, че не можеш да пробваш да си го поискаш, но едва ли ще ти го върнат...Недей да съжаляваш толкова много ресторанта не е чак толкова лош.А и сватбата ще е весела ако вие си я направите такава нищо няма да зависи от това къде сте  smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: април 04, 2011, 16:42:30 »

Момичета,аз още днес ходих да видя дали в Империя им е всободен 28 май,но за жалост ,както и предполагах е заето... Но нищо...трябваше да опитам... а относно лимузината искат и по 300 лв на час.. ужас е това? Ако обаче си ползвал ресторанта "само" по 150 лв. В Кипарис ще е ,и това е ще е.. колкото и да не ми се иска... Лелелеее няма да мога да спя тази вечер от яд...
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 04, 2011, 16:45:34 »

ДесиТа,дай да видим роклята..
Аз в сряда ще ходя до Пловдив за рокля и за покани и за всички малки дреболии ,които ще трябват.
После и до Асеновград...... ще покажа и аз ако купя нещо в сряда,което ме съмнява...понеже съм голяма препенция.... blush
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #23 -: април 04, 2011, 21:49:55 »

момичета да ви кажа не съжалявайте за нищо,каквото сте харесали това е,аз съвсем случайно попаднах на ресторанта и много си ми хареса и управителката е много добричка,казах,че по никакъв начин не желаят да натоварват младоженците дори и за ритуал в реста ние можем всичко да си донесем.както и да не се разстройвай силиконка всичко ще мине добре и при теб.сега за роклята по обиколихме си ние доста из Асеновград,ле-ле много магазини за рокли много нещо.аз предварително се бях подготвила както споменах проучих по прочетох из Интернет.имах си модели и отделно бях чула много добри отзиви пак оттук за ателие версай и за някоя си Милена.намерихме ги лесно и двете.за Милена казаха,че е много любезна ,добре шиела роклите и евтинко работела,версай се водят по-скъпички.Обаче,какво се оказа-продавачката в магазина на Милена,  много мило момиче,веднага предложи да премерим рокли,обсъдихме кое как,каза всеки модел може да ушием и ме заведе до ателието да чакаме въпросната дизайнерка. Носех си даже и флашка със моделите(не знаеха как да я пуснат  shok Oh my ...).Появи се тя,но ни направи много лошо впечатление.Аз се опитвам да й обясня какво искам и съответно да чуя мнение и предложение,но тя изобщо не ме слуша,влизат и други клиентки и тя само прескача от една на друга.Хвърли един поглед,каза да да имаме ги платовете може да стане.Цена ми каза 560-70лв.Излязохме си разочаровани от отношението.Тръгнахме да пообиколим  и други магазини.Влязохме във Версай и на мен веднага ми допаднаха нещата-изпълнение на изложените рокли,отношение,всичко си беше както трябва и както исках. Цена по-висока-690лв.При мен пак беше важен личния контакт и отношението. Роклята си е по техен модел бях си я харесала по интернет от сайта им.http://versai-bg.com/index.php?lang=bg&page=brides&collection_id=3#Разгледах и за чаши,цените бяха между 30-40лв за 2бр.Харесахме си няколко вида.
Активен
gecuTa
Любопитен
*

« Отговор #24 -: април 04, 2011, 22:00:51 »

малко дълго се получи,но както и да.модела е 090908 на роклята.има я и в бяло ,но на мен ми харесва така,како е в карамелено.
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 04, 2011, 22:08:51 »

малко дълго се получи,но както и да.модела е 090908 на роклята.има я и в бяло ,но на мен ми харесва така,како е в карамелено.
Роклята  е много хубава,браво. Я кажи за колко време ще ти е готова роклята? предполагам че сега ще я шият... или  ? Було ще имаш лИ?
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #26 -: април 04, 2011, 23:10:44 »

gecuTa, роклята е страхотна Bravo
Активен
gecuTa
Любопитен
*

« Отговор #27 -: април 04, 2011, 23:58:38 »

Благодаря ви момичета.Сега ще я шият,ще ходя на проба след 19 май.За було ,както вече споменах съм по-скоро на мнение - без.На колко от сватбите,на които сте били си спомняте булката да е танцувала с було?Бас държа ,че се броят на пръстите на едната ръка.Смятам,че много пари за нещо,което ще се носи около час не си заслужава.Засега това ми е мнението,като отида на проба,ще видя как изглеждам с такова чудо,но мисля да съм без.
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: април 05, 2011, 09:06:43 »

gecuTa
Роклята ти е много хубава,сигурна съм че ще си като принцеса в нея,аз утре заминавам за Софияя,да пообиколим този сватбен мол,ще премеря пак роклите на холидей,харесах и няколко от лита.....
Почти съм сигурна,че ще е от холидей,една от двете които си харесах,ама исках и сестра ми да ме види,да си каже мнението
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: април 05, 2011, 12:08:49 »

dany_87 пообиколи и по Пиротска. Има какво да видиш в някой от магазините.
Примерно Милениум... горещо ги препоръчвам. Не са ги извадили отвън на щендерите (има само 3-4 бр.), но в склада е чудесия. Почти всички нови модели са там. И да ти кажа ориентировъчно цените са около 400-450 лв, зависи от моделите http://www.millenium-fashion.com/
В сватбения център има какво да разгледаш, но едни и същи неща, както по сайтовете.
Халките са на сара трейд-имаше само 10-20 модела максимум. Иначе другите дреболии имаше нещица. Аз лично си харесах чаши, бяха 49 лв. Ето от този производител са: http://polinika.com/tulips_bg.html
 Има и още един булчински мол в Младост -до пътеките smile.
И на  Илиенци има разни булчински неща в едно магазинче ( поръчах си покани дървени 3 бр за родителите и кумовете и се оказа,че в този магазин не са по 4.50 (толкова платих в сватбен магазин),а по 2.20 единична цена). Евтини нещица има. Въпрос на обикаляне е. Халки има на Дондуков 7 (пак са на САРА ТРЕЙД).
Друго не знам какво да ти кажа и препоръчам. Не съм имала особенно време да обикалям.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: