Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:01:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142556 пъти)

tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: юни 14, 2011, 22:22:10 »

alek_stz мен постоянно ме питаха дали ме е хванала треската дни преди сватбата, а на мен нищо ми нямаше. Казах си сигурно ще е вечерта преди сватбата, но уви...после си помислих е значи ще е в деня на сватбата но....и тогава не беше. Бях си супер спокойна без грам притеснение за нищо и всичко си беше страхотно.Дано и при теб е така  smile пожелавам ти незабравим купон утре вечер и прекрасен сватбен ден
Активен
gecuTa
Любопитен
*
Публикации: 44

« Отговор #436 -: юни 14, 2011, 22:46:50 »

tinkarbell и аз бях така, изобщо никаква треска и двамата бяхме много спокойни  good и преди и по време на сватбата и нито ни прилоша въпреки,че нищо не ядохме и не пихме,а постоянно това повтаряха.
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #437 -: юни 14, 2011, 23:19:26 »

gecuTa, честито и от мен! give_rose Да сте много щастливи, влюбени и дълъг семеен живот. Може и да се повтарям, не помня вече crazy
Да, тортата в галерията ми е нашата сватбена торта yahoo Много си я харесвам. Държах да имам шоколадова торта, а не типичната бяла. Специално си я поръчвах на Мимето и съм много доволна - изключително вкусна, много красива. Гостите споделиха, че са били приятно изненадани от тортата. Очаквали да изкарат някоя бяла торта, а то излязло нещо черно  ROFL Издай повече подробности за вашата.
Аз писах в моята си темичка, ама и тук да си кажа, че не съм предполагала, че в самия ден ще бъда хипер спокойна smile
alek_stz  Bravo. Мъжете сигурно са се шашардисали  ROFL sarcastic Направо си представям физиономиите им. Пожелавам ти и на теб едно прекрасно и незабравимо парти и на теб утре вечер!
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юни 15, 2011, 09:41:38 »

Ех... много се радвам за ВАС!!! ЧЕСТИТО!!!

gecuTa, май си доволна от водещите ? smile И аз съм си ангажирала тях за нашата сватба.. pleasantry
И аз пък нямам търпение да идва другия месец, та и ние да минем под венчило  Bravo danceg
Днес ще ходя в ателието за евентуални корекции за роклята и да си я взимам  danceg

А да ви питам...вие приехте ли фамилията на младоженеца или си запазихте своето ?

И чакаме снимкииииииииииииии да разгледамеееее
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #439 -: юни 15, 2011, 12:57:45 »

pinkbird  тортата ти е от Куманови, така ли?
А за гостите отделни парчета ли имахте или как? Много ми харесва, много е идейна и дори не мислех че някой може така да се справи в Стара Загора  yahoo Все ми изглеждаше като торта от списанията, но сега ми връщаш надеждата за хубава торта  Bravo
Я кажи - колко парчета беше и колко ви струваше? Искам и аз да имам прекрасна торта  blush
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #440 -: юни 15, 2011, 13:00:02 »

alek_stz ти направо си ги разбила младежите на ергентското парти! Този твоя мъж на ръце трябва да те носи  Bravo и много да те обича !!!
А на твоето парти добре да се позабавлявате и дано дружките и на теб да ти подготвят изненада chee  Къде си го замислила?
« Последна редакция: юни 15, 2011, 13:02:34 от LoLi » Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: юни 15, 2011, 13:13:15 »

SaMoDeLiA аз много се колебаех за фамилията и в крайна сметка реших да добавя на мъжа ми с тиренце към моята  smile
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: юни 15, 2011, 17:06:45 »

Аз ще взема неговата фамилия,не ми харесва мн.,но за мен си е уважение
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юни 15, 2011, 18:00:26 »

Днес да ви се похваля съм страшно доволна danceg ходих на маникюр педикюр и подобно глезотии без бебка.Няма такава почивка  Yes
Относно моминското вече съм малко притеснена  girl_impossible за едната изненада се налагало да питат в заведението да ли може поради риск от изгонване.Ще бъде страшно
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #444 -: юни 15, 2011, 18:06:38 »

LoLi, тортата, която е в галерията ми е сватбената ни торта и е от Куманови. good Тортата беше за разрязването само. 24 парчета мисля, че беше. За гостите бяхме поръчали от коктейлните им петифури. Направо ги обожавам. heart Говоря за тези, които са като полусферички и са с шоколадов крем и лешници. Пълнежът на тортата съответно беше същия.
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юни 15, 2011, 18:21:17 »

Охххх...колко съм красива с булчинската рокляя...олелелеееее biggrin beating danceg insane Горкия ми мъж...Сега ще донаправят презрамките и обръча и не знам си какво и другата седмица ще бъде моя....  heart heart heart heart
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: юни 15, 2011, 20:29:20 »

Охххх...колко съм красива с булчинската рокляя...олелелеееее biggrin beating danceg insane Горкия ми мъж...Сега ще донаправят презрамките и обръча и не знам си какво и другата седмица ще бъде моя....  heart heart heart heart
Еййй красавицеее, дай да те видим и ние... не бъди егоистка ....
Момичетааааааа ,искам снимкииииииииии ,хаиде - нямам търпение да ви  видя smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: юни 16, 2011, 08:27:01 »

Другата седмица когато си я взема ще видите biggrin smile
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юни 16, 2011, 08:49:17 »

ние се разбрахме той да вземе моята
мечти smile
ще я вземам неговата колкото и да не ми харесва, както каза някой по на горе въпроса на уважение до някъде.иначе си мислех за тиренце между двете фамилии, но аз така едва събирам имената си като попълвам документи пък какво да говорим да са с тире
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: юни 16, 2011, 11:14:52 »

Със сигурност ще взема неговата фамилия, както се каза по-горе това е знаак на уважение. Пък и фамилията ми харесва  Wink
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: