Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:30:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143485 пъти)

mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #300 -: август 05, 2011, 17:21:32 »

аз го исках с определен крем за да е по лека и те се съобразиха с това което желая даже помолих да ми направят пробна украса няколко от цветята и се съгласиха щом я опитам на сватбата ще споделя  smile
« Последна редакция: август 05, 2011, 17:25:26 от mur_fee » Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #301 -: август 06, 2011, 10:23:08 »

Ние с моя годеник имаме сладкарница през лятото и работим с тортите на Роза и на Захаро. Честно казано съм опитвала само от детските им торти, но те се правят на същия принцип, както и сватбените, но не мога да преценя, кои са по-вкусни. И двете ми харесаха и предполагам, че като избираме ще е по външния вид, а за цената се надявам да имаме някаква отстъпка, все пак зареждаме от тях цяло лято  blum
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #302 -: август 06, 2011, 23:19:20 »

момичета ако някоя от вас вече си е направила изследванията за гражданския брак може ли да ме насочи каде трябва да отида и какво точно се прави предварително благодаря
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #303 -: август 08, 2011, 11:41:48 »

момичета ако някоя от вас вече си е направила изследванията за гражданския брак може ли да ме насочи каде трябва да отида и какво точно се прави предварително благодаря
Отивате в Света София ,плащате 56 лева за двамата .Дават ви две бланки които попълвате,вземат ви кръв и минавате още 2 кабинета.След като минете през всички кабинети а те не са много давате на  регистратурата бланките..пишат нешо ..докато чакате за изследванията на кръвта отивате до психото ..плащате 20 лева удрят ви печати.След като резултатите от кръвта са готови отивате в Света София на регистратурата....удрят ви още печати и сте говоти!!!Цялата процедура по чакане и разхождане е към 2-3 часа ,като включвам и пиенето на кафе. :)И е хубаво да отидете сутрин ,че ви вземат кръв от вената и няма чак толкова много хора!!
Успех!!
И да отбележа валидноста на медицинското  е 1 месец!!
« Последна редакция: август 08, 2011, 11:44:34 от Bibsi8792 » Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #304 -: август 09, 2011, 10:18:28 »

Bibsi8792 мн ти благодаря за информацията беше ми много полезна smile
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #305 -: август 28, 2011, 11:17:16 »

Здравейте момичета, от много време не съм влизала във форума, ама сме под пълна пара. Един съвет от мен за всички бъдещи булки - не оставяйте нещата за последния момент, че ще се побъркате  tease.
Сега търсим да наемем музиканти/ оркестър за взимане на кумовете и булката. Може ли някой да ме ориентира с телефони /може и на лични разбира се/ и примерни цени. Вие от къде намерихте вашите? Аз не знам дори кой да питам и къде да търся.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: август 28, 2011, 12:13:38 »

Хаха и ние вече взехме да се пищисваме smile Евалина ние нашите ги намерихме чрез познати, но сме на една дата и няма как да стане smile Ти нямаш ли агенция, от там не може да нямат координати на такива музиканти
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #307 -: август 28, 2011, 12:16:17 »

моите музиканти ми ги намери мой семеен приател също музикант много искаше той да свири на пребулването и извеждането ми но и той има ангажимент за сватба на мен ще ми вземат 100 лв но музика ще има само в нас това включва  посрещане на милото с кумовете яерд нас пребулването извеждането и 1-2 хора това е иначе за пълен репертоар и с кумове и тръгване от младоженеца мисля че беше към 200 това не ми точна информация за цената но мисля че толкова бяха ми казали smile надявам се да съм била полезна
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #308 -: август 28, 2011, 13:22:43 »

lina_bs, вече има по-малко от месец, а все си мисля, че сме доникъде, направо не ми се мисли под каква пара ще бъда примерно 1-2 седмици преди събитието  blum
mur_fee, можеш ли да ми пратиш някакви координати, за да се свържа с тях. Ще ти бъда много благодарна  give_rose
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #309 -: август 28, 2011, 17:43:05 »

да ще опитам да намеря някакъв номер защото аз нямам майка ми се срещна с тях лично и се разбраха даже има даде капарото още тогава smile (ако не успея да издиря номер тези дни ще можеш ли да пошакаш до др неделя в събота е моята сватба и ще ги попитам обезателно обешавам да не забравя)
« Последна редакция: август 28, 2011, 19:23:05 от mur_fee » Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: август 28, 2011, 22:02:30 »

lina_bs, вече има по-малко от месец, а все си мисля, че сме доникъде, направо не ми се мисли под каква пара ще бъда примерно 1-2 седмици преди събитието  blum

Не под пара ами  нз  как да си  обясня състоянието...Ние също сме  до  никъде SUICIDE Има толкова  много  неща да  вършим  още,  че  нз как ще  сварим и  тоест по-точно аз, Защото милото е  на работа...
Само  ще започна с това,че  все  още нямам рокля и  нямам представа кога  ще стане  и  дали  като  ми я  докарат няма да  има  нужда от  още корекции. На  милото  панталона не е подгънат. Брат  ми  и  баща  ми още нямам тоалети, не  сме  измислили подарък на кръсниците, не сме решили къде ще ни е медената седмичка, а  трябва да е точно след  сватбата, не съм  ходила на пробни  прически, гримове  и  т.н..... оххххх  и  куп  други  работи... просто  ми е  ужасно напрегнато и се  опитвам да се самоуспокоявам защото  от  толкова  много неща за  които  трябва да мислим имам чувството, че няма да мога да се  отдам на  хубавите моменти в самия ден...

Евалина за  музиката ще разпиитам утре  и ще  пиша, че нашите  музиканти по принцип си  вървят с певицата, защото ще  имаме и жива музика в  ресторанта и нз колко ше взимат само за пребулването
 А някой знае  ли  от  колко часа работи ритуалната зала, че да се  разплатим  и  там?
« Последна редакция: август 28, 2011, 22:07:33 от lola_bunny » Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #311 -: август 28, 2011, 23:04:07 »

и за капак на 10ти го дават гадно време sad
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**

« Отговор #312 -: август 28, 2011, 23:15:46 »

да работят от 8;30-17;00 имат обедна почивка м/у 12-13;00 но не я спазват много може и от 11;00 да започне. Дано съм била полезна аз проключих вече със всичко и ако мога да ви помогна със нещо момичета ще го направя с удоволствие smile
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: август 28, 2011, 23:36:20 »

karamelche_  Offtopic къде  го  гледа времето, аз гледах в http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3436/ дават  го  хубаво за Бъргас и дано да е  така, че  роклята ми е с шлейф и ако вали няма да го  преживея Плачещо момиче
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: август 29, 2011, 07:28:09 »

А, значи има и по-зле от нас.  blum
Аз имам поръчана рокля, но понеже обувките ми не са готови, дължината още не е уточнена. Обувките са поръчани в Пловдив на 3-ти пътувам за да ги пробвам. Тогава ще си нося и булото, защото фризьорката ми е от Пловдив. В момента сме в края на ремонт , който се проточи прекалено дълго, но е замразен, защото Ванко прави на кумувете ремонта. При тях пък вместо само освежителна боя се наложи и шпакловка, защото като дръпнали някакъв гардероб и шпакловката паднала.  Oh my ...
Младоженеца още не е излизал за костюм, майка му сменя вече мокри кърпи. Не сме поръчали торта, аз не мога да си харесам букет, чаши нямаме. Въобще е пълна каша, но все пак ние имаме малко повече време. Целиииии 20 и няколко дни. Wink
« Последна редакция: август 29, 2011, 07:32:18 от lina_bs » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: