Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:42:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143749 пъти)

Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #255 -: юли 05, 2011, 21:25:41 »

lina_bs, за ресторанта - Виго.
Мисля, че точно ти ме беше насочила към третия етаж на Трия-та, но там халките са на Сара Трейд, а във форума има специална тема за тази фирма с доста недоволни от тях младоженци. Ако искаш, прочети я, аз след като четох коментарите малко започнах да се разубеждавам и сега съм в дилема.
А относно роклята - виждам, че много момичета около нашата дата вече са си купили роклите и не смея да те убеждавам, че има време. Но и аз нямам рокля, ако това е оспокоение smile.
Иначе ходила ли си да гледаш/мериш?
Активен
Evalina
Сватбар

« Отговор #256 -: юли 05, 2011, 21:42:04 »

dodo23, честно да ти кажа и аз си мислех, че ще е достатъчен, но като почнахме да смятаме... Примерно  ваза с гербери е 20 лв., свещи по масата 15 лв., камъчета - 5 лв., органзата по масата май и тя беше 5 лв., та като ги сметна.. Просто излиза доста солено. И това е само масите за гости. Които ще са поне 10., т.е. всичко от гореизброеното ще е х 10. Отделно исмам украса на сватбената маса, калъфи и пандели за столовете... И отделно - някаква украса на самата зала - някакви пандели примерно или тюл, балони.... Нещо такова. Може и аз много да искам, но просто съм убедена, че ако отида да си купя всичко цената ще е на половина, а нали уж ги наемам от агенцията... Знам, че доста от вас, ще кажат - ами купи си ги. Проблемът е, че не исках да ангажирам роднини и приятели да ми украсяват ресторанта и да изтърват през това време половината сватба... А може би трябва да пообиколя и още агенции, но просто в Бургас са толкова много smile.

В Антарис ходих, но халките им са само жълти, а на мен годежният ми пръстен е от бяло злато и някак не ми пасва, едното да е жълто, а другото бяло злато.
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #257 -: юли 05, 2011, 22:45:15 »

хм..така като те слушам и се чудя кои агенции си разгледала..защото тези,които аз обиколих имаха сходни цени от типа на:
свещи, парче плат, камъчета и ваза - 10лв на маса + цветята отделно..
2-3лв на стол за панделки и такива неща.. ако искаш пиши ми на лични, да се поразберем Wink
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: юли 05, 2011, 23:10:20 »

Ходих и мерих в Асеновград през март. Сега ще видя какво има тук в Бургас. Аз си мисля , че има време за роклята -ако я взема сега какво ще я правя до септември? Освен това мога да отслабна или да напълнея или да порасна на височина  blum
За халките не съм питала от къде са.Каква е тази тема за Сара трейд? Да не става дума за това, че златари от Раковски преди време бяха хванати че дават по-ниска проба злато или нещо подобно?
Активен
Evalina
Сватбар

« Отговор #259 -: юли 06, 2011, 09:54:52 »

lina_bs, тази е темата: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,2717.0.html

Общо взето част от момичетата твърдят, че явно златото е примесено с некачествено метали, вкл. и никел и се появяват тъмни отслоявания по пръстите, изсъхване на кожата и пр.
От друга страна Сара Трейд така са заляли пазара, че вероятно 99% от бъдещите булки си купуват халки от там, което предполага и по-големия брой рекламации, понеже е ясно, че няма как всички да са на 100% доволни от даден продукт. Чудя се все още, ама май и аз ще се спра накрая на Сара Трейд, то прост няма много големи алтернативи.
Карамелче, ще ти пиша на лични наистина, че да не стане тук някоя дискусия smile
« Последна редакция: юли 06, 2011, 10:07:47 от Evalina » Активен
meri_an8285
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #260 -: юли 06, 2011, 13:19:50 »

Ние още април месец си взехме халките;поръчахме ги по снимка и очудващо;когато отидохме да ги вземем бяха едно към едно със снимката.Останахме много доволни;става въпрос за магазин в Меден рудник

Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #261 -: юли 07, 2011, 11:05:36 »

Момичета, нашите халки също са от меден рудник и халките не са на Сара трейд, имат модели които се повтарят с тези на сара трейд, но си директен внос от турция, има и модели, които никъде другаде не видяхме  good
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юли 07, 2011, 12:13:54 »

Evalina във Варна има агенции които за 700 лв ще ти направят украсата за тези пари и с разодите за пътуване и нощувки.Аз мога поне две три да ти кажа такива.За колко калъфа става въпрос и каква украса си си харесала.20 лева за гербер ми се струва много както и камъчета и плат 10 лв.
Активен
meri_an8285
Любопитен
*

« Отговор #263 -: юли 07, 2011, 12:26:54 »

На мен камъчетата;свещите са ми безплатни а украсата на масата с калъфите са на достъпни цени.
Активен
Evalina
Сватбар

« Отговор #264 -: юли 07, 2011, 21:33:07 »

irkaaa, meri_an8285, можете ли да ми кажете къде точно в Меден Рудник сте си поръчали халките?
Малко  Offtopic, но meri_an8285, вие успяхте ли да оправите проблема с кумовете?
gucci, и аз си мислех, че парите са напълно достатъчно. Предполагам, че трябваше да поискам някаква пакетна цена, а не така на парче, ама от къде да знам още каква бих искала да е украсата. Със сигурност ще обиколя още веднъж, за да "прослушам" агенциите, където не ходих, само да се поосвободя малко от другите ангажименти. Иначе става въпрос за обличане на 100 стола с пандели. А 20 лв. е ваза с три гербера, не един (то не че е кой знае каква голяма разликата. На борсата за цветя цената на един гербер е 70 ст.)
Активен
meri_an8285
Любопитен
*

« Отговор #265 -: юли 08, 2011, 06:51:33 »

Предполагам че си чувала за битака;има само един златарски магазин там.Занесохме снимка;която бяхме си харесали в интернет и ни ги направиха същите.Разгледай;разпитай и прецени на място;но си струва да отидеш.И цените са добри.
Активен
meri_an8285
Любопитен
*

« Отговор #266 -: юли 08, 2011, 07:08:27 »

Отностно  кумовете поредното семейство поискаха време да си помислят,и имам предчувствие че и те ще откажат.Немога да разбера с нищо не обвързваме никого,просто искаме да си сложат подписа.Така или иначе ще идват на сватбата;ние всичко сме си купили.Нас като ни поканиха да станем кръстници ние приехме веднага,даже много се зарадвахме.Но явно другите се натоварват.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #267 -: юли 11, 2011, 13:26:48 »

Момичета моята сватба мина ..... благодаря ви че Ви има,помогнахте ми много ...за което съм ви признателна
 Offtopic С риск да прозвучи като реклама искам да благодаря на :
Първо на нашите родители - без тях нищо нямаше да е реалност.
Кумовете ни - бяха страхотни -- не бих ги заминила за нищо
Фризьор - Таня Папазова - невероятна прическа ,която издържа до 6 сутринта
Грим - Елена Вангелова - не мръдна и не се размаза
Р-т България  - бяха се постарали наистина
Video  И фото - Сарикови .... невероятни са /...Даре благодаря ти
DJ - Иван Вълев - много позитивен човек с чувство за хумор ,а избора на музика е блестящ
Сватбена Агенция Магнетик - тези момичета наистина разбират от работата си - направиха така от мен мечтаната маса - много свещи .... и много стил
Букет - Марияна - беше уникален просто
и не на последно място на всички наши роднини и приятели ,които бяха до нас в този ден

И един съвет от мен момичета - Това е вашият ден .. нека не ви пука от нищо и от никой ...Бъдете най щастливите точно в този ден защото всичко минава ужасно бързо ...на нас ни се искаше още и още lol
« Последна редакция: юли 11, 2011, 13:31:10 от Bibsi8792 » Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #268 -: юли 13, 2011, 12:38:16 »

Здравейте момичета! Къде в Бургас има хубави бели обувки / извън сватбените салони /?
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юли 16, 2011, 20:06:53 »

Здравейте момичета  give_rose Имам въпрос, харесах си модел на роклята, но не съм сигурна дали да е пола и бюстие или цяла. Според вас как ще ми е по-удобно на сватбата?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: