Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:55:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143779 пъти)

Plamache
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #165 -: май 28, 2011, 12:36:12 »

lola_bunny, първо благодаря за информацията. Ние също искахме да е на 10 септември нашата, но в крайна сметка окончателната дата е през Ноември. На Вас ви пожелавам много, много щастие и красиви моменти smile  и аз предпочитам Калоян Спасов за фотограф така че ще трябва да му се обадя тези дни....
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: май 28, 2011, 13:19:30 »

Вие кой ресторант сте си избрали?  Колко гости ще са поканени горе-долу?
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #167 -: май 28, 2011, 20:05:20 »

@ kiko_dj: Мерси. Благодаря.

@ Plamache: Колкото по-рано, толкова по-добре. За ресторанта - зависи колко човека ще поканите за гости. Ако са по-малко има повече избор на ресторанти и заведения. Колкото до стаите давани от хотелите - мисля, че е индивидуално - собствена политика на конкретния хотел. До колкото знам из Бургас практиката е 1 стая/апартамент за младоженците. Не намирам смисъл на съпоставката със София.  Wink
Активен
Plamache
Новак
*

« Отговор #168 -: май 29, 2011, 15:06:06 »

Вече е платено капарото за Приморец, гостите ще са около 100. Който ще е там преди Ноември, моля да ми пише....
Активен
Trendafil
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #169 -: май 29, 2011, 17:15:45 »

Здравейте всички!
някой знае ли до кога ще бъде разкопано пред храма "Кирил и Методий" .
Безпокои ме, че ще си остане така разкопано до 2ри юли, а тогава ще е моята сватба...
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #170 -: май 29, 2011, 19:22:03 »

Здравейте и от мен! Аз съм от Несебър и сватбата ни е на 18 септември. Исках да попитам някой от вас дали знае нещо за агенцията Арт2 и за Мирена и двете са бургаски агенции. За сега съм ходила само в тези двете и в двете бяха много мили с леко изключение на собственика на втората, който се държеше не лошо, но все едно е много велик... та някой от вас има ли впечатление от тези агенции, защото не мога да избера, а отида ли и в трета знам, че ще стане още по-трудно  smile
Активен
Plamache
Новак
*

« Отговор #171 -: май 29, 2011, 19:43:35 »

и за двете съм чувала много добри отзиви, но аз няма да работя с агенции - искам всичко сама да го направя ... имам времето и нервите и мисля, че ще се справя и без помоща на агенция.
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #172 -: май 29, 2011, 19:48:16 »

Аз също ще направя повечето неща сама, но агенцията ми трябва, за украса на столовете и масите, както и за ритуала ни, който ще е изнесен и там трябват арки, украси... и така нататък.  smile
Активен
Plamache
Новак
*

« Отговор #173 -: май 29, 2011, 19:57:02 »

от ритуалната зала няма ли те да дойдат? аз утре ще ходя да запазвам часа за изнесения ритуал и да се разбера с тях. Ресторанта вече е капариран и халките са купени... това е всичко от моята подготовка, както и чашите и шампанското. smile Когато чета публикациите на всички останали май съм започнала от зад на пред smile Аз засега съм на мнение, че няма да имам украса на столовете, защото са много красиви и без допълнителна екраса, а само на масите. Много искам вази със живи цветя, но ще видя колко пари ще ми искат...
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: май 29, 2011, 20:07:22 »

Датата в гражданското не се ли запазва три месеца предварително? Нашата дата е  септември и ми казаха да отида юни. По-рано не можело
Активен
Plamache
Новак
*

« Отговор #175 -: май 29, 2011, 20:18:54 »

aaaaaa аз такова нещо не знам.... искам всичко да ми е сигурно, утре отивам, ако ми откажат ще искам черно на бяло да ми го напишат... но не съм чувала за 3 месеца предварително.... според мен може и повече
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #176 -: май 29, 2011, 20:26:31 »

Аз също съм запазила дата и не са ми казали, че не може по-рано, а до нашата светба им повече от три месеца  crazy Те от ритуалната зала ще дойдат, но самата украса за ритуала ще си я направя аз, в случая агенцията де. Иначе и ние запазихме ресторанта, но за нашите столове задължително трябва украса, защото всъщност това в което ще правим сватбата е конферентна огромна зала, която се използва именно за сватби, много е красива, но столовете са съвсем обикновени, така че украса ще трябва задължително... ние все още нямаме халки, но си имаме ресторант, запазени часове и фотограф  smile
Активен
meri_an8285
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #177 -: май 29, 2011, 20:45:07 »

Моята сватба е на 29.10 и ми казаха да отида на 1 юли и  че тогава ще мога да си запазя дата
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: май 29, 2011, 21:10:01 »

Plamache според теб може и да може, ама според тях не. Ходих в събота на 28 май и ми казаха да отида юни месец.
Grazia_m вие в Несебър ли ще подписвате ?
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #179 -: май 29, 2011, 21:50:26 »

Да, в Несебър явно тук при нас е по-различно, няма такова нещо колко време по-рано трябва да се запише! А и не виждам какъв е проблемът дали ще се запази час 4-3-2 или един месец по-рано... crazy
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: