Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:37:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143489 пъти)

Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 18, 2011, 13:25:39 »

Drazena, в Поморие можеш да погледнеш Гранд хотел Поморие, Sunrise, Marina Cape (в Ахелой). Тези са сравнително често спрягани за сватби, но сигурно има и много малки подходящи ресторанчета. Кажи какво по-точно си представяш?
« Последна редакция: април 18, 2011, 13:28:13 от Bianka » Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 18, 2011, 19:15:15 »

Благодаря за отговора, след няколко дни четене по форумите, решихме сватба в Бургас, днес младоженеца запази час за ритуала- 11.06.2011 в 17.20, утре ще ходи в Авеню, свободна е датата, надявам се да ни хареса, аз за съжаление не съм в Бургас в момента и той милия лудва с указанията ми по телефона. Доста неща ни чакат, но се надявам да се справим, сега трябва да си намерим фотограф, и гримьор и фризьор за мен, малко ми е трудно, че не познавам нико. Хубава вечер на всички!
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: април 18, 2011, 19:30:25 »

Е , има време де. Ще се справите. Иначе може да прегледаш една тема която се казваше хубава сватба в бургас или нещо подобно. Там има имена и на фризьори и гримьори и фотографи и други такива.Писали са момичета, чиито сватби са минали. Успех!
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #108 -: април 18, 2011, 20:04:38 »

За малък ресторант в Бургас може да погледнете ресторанта на хотел Атаген, хотел Бургас, малката зала на Мираж, а в Поморие се сещам за едно прилично заведение - При американеца. На края на града с много хубав изглед към морето. Наслука.
Активен
drazena
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 21, 2011, 18:46:56 »

Тъкмо реших, че малко е подредиха неща-запазен час за ритуал, ресторант и кумове също и днес милото разбрало, че на 11.06 е Черешова задушница и сега голям проблем да правим ли сватбата на тази дата или не, като се има предвид че няма да имаме църковен ритуал, незнам какво да правим  nea
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 22, 2011, 04:09:54 »

След като няма да имате църковен брак никой не може да ви спре, ако сте решили, че това е вашата дата.

Аз да се похваля, че си запазих час за грим, маникюр, педикюр. Направихме медицинските, бях на козметик, но ми предстои още 1 ходене и на солариум ходя за цвят smile
Активен
kremi_bs
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #111 -: април 25, 2011, 10:05:51 »

Христос Воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви! Много здраве и благополучие!

Да ви се похваля,срещнахме се с агенция "Мирена" в събота и пробвах няколко модела рокли(пак при тях). yahoo Останахме много доволни от срещата и мисля че няма какво повече да се чудим и да търсим.Те са хората които ще се заемат с организацията на сватбата ни  Bravo  .Просто за отрицателно време разбраха точно какво харесваме и какво искаме. Получих предложение за магазин "Аз и Ти" в което ми казват,че ще ми направят 25 % отстъпка,много нереално ми се стори и за това не отидох.Както и да е,ние вече направихме своя избор    danceg
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 25, 2011, 11:13:56 »

Воистина Воскресе! Честито  Bravo. Сега започва хубавата част - подготовката smile. Ще чакаме да пишеш как протича smile
Активен
nelitoo
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #113 -: април 26, 2011, 12:22:17 »

При мен вече се започна с трескавата организация - раздаване на покани, последни разговори и уточнявания е "екипа" за сватбата. Сега остана вече само да чакаме деня yahoo
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #114 -: април 27, 2011, 07:16:04 »

Здравейте! Не съм от Бургас, но ще правим сватба на сестра ми, която живее в чужбина, там. Мога ли да помоля за отзиви и телефонни номера за ДЖ-ите от Бугргас, защото никого не познаваме. Моля ви да ми ги пратите на лични, за да не се тълкува като реклама. Благодаря!
Активен
drazena
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 27, 2011, 22:12:14 »

След доста изморителен ден резултатите са следните: ресторант "Авеню" резервиран, поръчана рокля в "Аз и Ти", младоженецът има костюм и риза, много  съм доволна и доста спокойна, че и за кратко време може да се организира сватба smile
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #116 -: април 28, 2011, 17:16:22 »

Аз съм от Пловдив и мисля да направим църковен брак край морето.
Затова ще съм Ви благодарна, ако споделите някоя пододяща църква край брега на морето в Созопол, Несебър или Бургас.
Благодаря Ви предварително. smile
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #117 -: април 28, 2011, 20:53:03 »

Аз съм от Пловдив и мисля да направим църковен брак край морето.
Затова ще съм Ви благодарна, ако споделите някоя пододяща църква край брега на морето в Созопол, Несебър или Бургас.
Благодаря Ви предварително. smile

Адреси и телефони на църквите в Бургас

Храм Св.св. Кирил и Методий Бургас пл. Св.св. Кирил и Методий,
тел.84-31-75

Храм Успение Богородично Бургас ул. Лермонтов №5,
тел.88-60-90

Храм Св.Йоан Рилски Бургас ул. Александровска №149,
тел.83-19-70

Храм Св.Атанасий Бургас ж.к. Изгрев,
тел.86-08-93

Храм Св.Троица Бургас ж.к. Славейков,
тел.88-72-16

Св. Николай Чудотворец Бургас ул. Комсомолска №14, Сарафово
тел.87-30-00

Арменска апостолическа православна църква Сурп Хач
Бургас ул. Лермонтов №13, тел.84-44-93

Западно католическа църква Св. Богородица
Бургас ул. Цар Петър №5, тел.84-29-19

Успех !!!

« Последна редакция: април 28, 2011, 20:58:14 от Bibsi8792 » Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #118 -: април 28, 2011, 23:58:57 »

В Бургас за църкви край морето не се сещам. В Несебър в стария град има много църкви, но те са паметници на културата. Функциониращи са само 2 ако не бъркам и не са съвсем покрай морето. За Созопол се сещам само за една - ако греша поправете ме. Има една идеално като за теб, но е чак в Царево - ако ви се ходи чак до там.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #119 -: април 29, 2011, 01:10:40 »

petkoff, много си прав, това е църквата "Успение Богородично" в Царево и наистина е идеална за целта, а и е хубава  smile Ето я:

А на тази снимка се вижда отдалеч:

Доколкото знам на остров Св. Анастасия, който е в Бургаския залив, има църква, но дали е действаща не мога да кажа. Пък и това е доста авантюристичен вариант  Wink
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: