Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:36:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 10 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част (Прочетена 143487 пъти)
lola_bunny
Ентусиаст
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 10 част
«
Отговор #15 -:
март 31, 2011, 21:32:58 »
Bibsi8792 в България е 100 лв на час.
irkaaa поздравления за роклята
а за дължината на роклята не се притеснявай. Дори и по- ниски обувки да си вземеш, така или иначе ще я вдигаш ако вали...
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #16 -:
април 01, 2011, 08:43:44 »
На нас ни казаха, че овъртайма е по 10 лв на човек, тоест на сервитьорите, които ни обслужват. Нашите ще са 4, значи 40 лв
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #17 -:
април 01, 2011, 09:19:32 »
Това ми звучи много странно, тъй като овъртайма обикновено е за заведението, а не за персонала, но може политиката на този ресторант да е такава.
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #18 -:
април 01, 2011, 10:22:26 »
Ами не знам, аз съм на мнение, че овъртайма трябва да се дава на персонала, щото той стои по-дълго от предвиденото. Отделно ние сме до 12.30 и чак тогава почваме да плащаме за овъртайм.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #19 -:
април 01, 2011, 10:24:29 »
Цитат на: lola_bunny в март 31, 2011, 21:32:58
Bibsi8792 в България е 100 лв на час.
irkaaa поздравления за роклята
а за дължината на роклята не се притеснявай. Дори и по- ниски обувки да си вземеш, така или иначе ще я вдигаш ако вали...
Питам защото мисля че в ресторант България упарвителката ни каза 50 лева... мобе и аз да се бъркам
Цитат на: lina_bs в април 01, 2011, 10:22:26
Ами не знам, аз съм на мнение, че овъртайма трябва да се дава на персонала, щото той стои по-дълго от предвиденото. Отделно ние сме до 12.30 и чак тогава почваме да плащаме за овъртайм.
В р-т България е до 23.30 и от там насетне се плаща ... какво каза CabuHka политика
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #20 -:
април 01, 2011, 10:32:16 »
Bibsi и ние като ходихме да проверяваме в хотел България ни казаха 100 лв на час, казаха ни и че има такса за тоалетна ( за около 100 човека -50 лв)
Активен
petkoff
Любопитен
«
Отговор #21 -:
април 01, 2011, 11:14:47 »
Цитат на: CabuHka в март 31, 2011, 08:57:02
Chanter - и все пак след като казваш за работата на някой, че не струва - трябва да има доказателства, а не само думи, тъй като ние видяхме хубавите снимки /който вече не са достъпни/, а не сме видяли 1 лоша, такава. Не защитавам Калоян Спасов, тъй като не ми е направил все още нито 1 снимка, но не смятам, че той е човека, който трябва да ми коригира - брадички, носове, гуши и т.н., защото за това си има програма - Фотошоп.
CabuHka, мисля че има разлика между фотограф и художник - първия снима, втория рисува! Това за което говориш: "той е човека, който трябва да ми коригира - брадички, носове, гуши и т.н" си е направо рисуване. Мисля си, че коректния фотограф прави такива манипулации след изрично съгласие и обсъждане на корекциите с човека на снимката. И е нормално за 4-5-600 броя снимки, за такива манипулации да има допълнително заплащане. Chanter е права, че леки корекции, ефекти или дефекти могат да се постигнат чрез разни фотографски похвати. Но до там. Ако това което някой вижда в огледалото не му харесва, и не може да се коригира с фотографски трикове, има си и д-р Енчев - симетрията е красота, и колегите му. И те са хора и те трябва да печелят, не само фотографите
Поздравявам Chanter за смелостта и откритостта да си признае, че е платила за нещо, но в крайна сметка не е доволна от това което е получила. Защото много хора с риск да не се изложат, няма да споделят такива неща, а някои започват да говорят точно обратното с надеждата да си повярват и да се почувстват по-добре.
Разни хора, разни идеали - един харесва едно, друг друго. Chanter е споделила своето мнение - всеки има правото да го тълкува както иска.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #22 -:
април 01, 2011, 11:23:15 »
Цитат на: lina_bs в април 01, 2011, 10:32:16
Bibsi и ние като ходихме да проверяваме в хотел България ни казаха 100 лв на час, казаха ни и че има такса за тоалетна ( за около 100 човека -50 лв)
Значи тез 50 лева които ми се въртят са били за тоалетната
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #23 -:
април 01, 2011, 11:34:43 »
Е това пък такса тоалетна ме разби. Нали са гости
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #24 -:
април 01, 2011, 11:45:39 »
Цитат на: CabuHka в април 01, 2011, 11:34:43
Е това пък такса тоалетна ме разби. Нали са гости
Политика
Явно само в р-т България вземат тази таксичка ...
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #25 -:
април 01, 2011, 12:01:12 »
Гости са, но по принцип тоалетната се плаща, без значение дали си или не си гост на ресторанта. И за да спестим тъпотията гостите да се бъркат всеки път за 40 ст. , се плаща предварително от нас (младоженците), които са в България де.
Активен
fotoVANKO
Регистриран
www.fotoniagolov.com
«
Отговор #26 -:
април 01, 2011, 12:45:18 »
Много ми е интересно когато искате мнение и Ви го дадат и незадоволява вашите критерии почва да се взима страна и да се пишат опровержения нали затова е форома всеки да си сподели мнението иначе почва да заприличва тоз фором на нешто друго
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #27 -:
април 01, 2011, 13:30:07 »
Прав си, че точно за това е форУм. Не разбрах за какво е става дума -за мнението за Калоян Спасов или ей така по принцип?
П.С Поздравления за това, че си се регистрирал с истинското си име и не се правиш на булка
Активен
Love_joy
Ентусиаст
«
Отговор #28 -:
април 01, 2011, 14:02:08 »
Това тук започна да заприличва на фотографски форум, а не сватбен
Без да вземам ничия страна, искам само да кажа нещо за Калоян. Познавам го от достатъчно дълго време, за да знам, че той влага сърцето и душата си в това, което прави. Затова по време на снимки често можете да го видите да виси от някоя мебел или да заляга по земята, за да улови момента. Калоян Спасов се наложи бързо за на пазара не защото е връзкар, а защото добрите новини се разчуват бързо от устите на доволните клиенти.
Възможно е, разбира се, да не е оправдал очакванията на булката. Всеки си има силни и слаби дни и слабите обикновено не са включени в портфолито. Това е така. Но да се каже, че е слаб фотограф и не бива да снима е леко пресилено. За мен Калоян Спасов е много добър професионалист и новатор.
Цялата тази история няма как да бъде обективна, защото момичето не е подкрепило думите си с видими аргументи и защото самия Калоян Спасов не е тук, за да се защити. Затова е най-добре да не нищим повече темата. Бъдете живи и здрави всички!
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #29 -:
април 02, 2011, 16:57:32 »
Дами, днес се видях с един златар,който каза че халките могат да ни излезнат по 47 лв/грам. Става дума за по- класически халки, но ако някой иска да му обясна къде е ателието, да ми каже, за да не го приемат като реклама.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
31
Нагоре
Изпечатай