Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 04:43:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143587 пъти)

karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #315 -: август 29, 2011, 10:37:26 »

в accuweather го гледах, до 9ти хубаво, после дъжд.. макар, че със сигурност ще знаем към 1ви как ще е времето, ама толкова ми се скапа настроението , че sad
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #316 -: август 29, 2011, 12:55:52 »

Така, така защо да оставяме днешната работа за утре като може и за вдруги ден...
Evalina е много права - колкото по-рано се подготвите, накрая ще ви е спокойно и ще си  Blush
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #317 -: август 30, 2011, 04:32:46 »

Здрасти пак smile. Направо ще лудна с тази сватба. Вече е 5:30, а аз едва сега лягам. Наистина ще бъда много благодарна на всеки, който ми прати координати на музиканти. Аз рокля имам, но нямам обувки, имаме чаши и халки (поръчани). Междувпрочем много е скочило златото, преди 2 дни ги поръчахме, направо ми стана лошо, като ни казаха, че цената на грам е с 25 лева повече отколкото преди няколко месеца, когато обикаляхме. Още едно доказателство, че размотаването не носи нищо хубаво със себе си. Изключително разочарована останах от златарския магазин в Меден Рудник на битака, и като обслужване и като качество. Със сигурност няма да стъпя втори път там. Ама да не ви занимавам с моите мелодрами  smile
Ходих на пробна прическа - много зле стана, сега ще сменям фризьора. Започнах да правя всичките дреболийки, ама и там до никъде не съм я докарала. Мисля си за варианти за украса на кола и на залата в ресторанта.
lola_bunny, вие на коя дата сте. Май беше казала по-назад в темата, но не ми се рови  pardon
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: август 30, 2011, 07:17:09 »

Евалина права си за цената на златото, а го бях намерила на 47 лева през април, но юни поръчахме на 55 лева. Сега вече не знам колко е. Ти при кой фризьор си ходила? Аз този уикенд ще ходя към Пловдив заради обувките и с майка и татко ще идем до Асеновград да разгледам за чаши.Аз да ви кажа преди, тоест в началото бях по-притеснена , отколкото съм сега.
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**
Публикации: 101

Позитивните мисли са ключът към истинското щастие!

« Отговор #319 -: август 30, 2011, 07:54:55 »

Ох и аз имам чувството, че сме до никъде... След малко тръгваме да си правим изследванията, което е добре, че поне това ще отпадне! Нашата сватба е на 18ти септември и още нямаме костюм за младоженеца, чаши, аз нямам обувки, дори и кола не сме измислили от къде ще взимаме. Не съм ходила на прическа, а за грима имам голяма дилема. Запазих си час при моята козметичка, която уж гримирала невероятно, но като чух отзиви, май не е точно така! Проблемът е, че тя не иска да ми направи пробен грим  Oh my ... не правила такива неща!!! Има вероятност да се договоря с мис Бони да дойде да ме гримира и ако се съберем повече момичета, ще ни излезе съвсем малко по-скъпо от нормалната цена за грим и ще е супер, ако той ме гримира, но още не знае какви ще са му ангажиментите  nea Сега на 6ти заминаваме за София да ми скъсяват роклята и се надявам от там да си купя всичко...успех на всички  give_rose
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #320 -: август 30, 2011, 20:45:39 »

lina_bs, ходих в един салон, уж много ми го хвалиха, на улицата на първо районно над магазин Холидей (за булчински рокли). Работят доста скъпо, а от резултатът не съм доволна. Просто не ми направи това, което исках,а това, което явно тя си знаеше.
Сега цената на златото е 75 лв. Наистина е убийствено скъпо, сравнено с това, което можеше да се плати преди 5 месеца.
grazia_m, странно ми е това - как така не прави пробен грим. Той пробния не е ли като другия, какво значение има как го наричаш....  crazy
Аз пък много се чудя дали да правя пробен грим. За прическата - да, ама грима - какво може да му се обърка...
Да ви питам, вие с обувки или сандали ще бъдете. Аз съм в голяма дилема, затова и още не съм тръгнала да търся, но времето наближава и не ми се иска да оставям точно обувките за последните дни.
Отделно планувам да си направя една следсватбена фотосесия, понеже не сме отделили много време за снимките. Чудя се кога да я плануваме. Хем не искам да е непосредствено дните след сватбата, заради всичките ангажименти, хем не искам да се отлага, че накрая ще останем и без нея  smile
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #321 -: август 30, 2011, 22:05:14 »

аз ще бъда със сандали има ги в галерията даже тъй като на 3-и го дават 32 градуса макар че съм малко притеснена дават и слаб дъжд дано да е след 18;30 воала ми е 3 метра и ще го изкалям а и прическата ми може да се повреди вообще стискайте ми палци да завали по късно sad
« Последна редакция: август 30, 2011, 22:07:17 от mur_fee » Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #322 -: август 30, 2011, 22:26:10 »

И аз все още не съм решила с обувки или сандали ще бъда, но честно казано с каквито си харесам и ги взимам, че много се притеснявам дали ще си намеря  huhhuh.gif
Evalina и аз не знам, какво и пречи да ми направи пробен грим, но аз много държа да имам такъв, защото гримьора може да е много добър, но аз не знам дали първо има като моя вкус и ако според него това, което ми направи е перфектния грим, на мен изобщо може да не ми хареса, а не искам точно в деня на сватбата да я карам да ме трие и прочие, само ще загубя много нерви и време! В крайна сметка, ако Бони се съгласи да ме гримира, ще си отпиша часа при нея, макар и да ми се разсърди  sad

mur_fee и моята рокля е с огромен шлейф, но при нас и церемонията ще е на открито и стават много факторите поради, които не искам да вали!!! Още обаче не са излезли прогнозите за 18-ти и чакам да видим. Но не се доверявай много на прогнозите. Миналата година една приятелка се жени и 10 дена подред го даваха лошо време с облаци и възможност за дъжд, а на нейната сватба точно го даваха дъжд с гръмотевици! И в крайна сметка пет дни преди сватбата й почти всеки ден валя, но точно на деня беше супер слънчево и топло, а след това още пет дни валя! tease Така, че мисли позитивно и бъди сигурна, че на твоята сватба няма да има дъжд  pleasantry Стискам полци

А и вече да се похваля се направихме изследванията и всичко е точно. Някой ако има въпроси относно това да пита  girl_wink
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: август 30, 2011, 22:52:36 »

Evalina на 10.09  сме  ние. Извинявам се, но  от  толкова  много ангажименти забравям да  взема номерата от  майка  ми, тъй като  тя  уговаряше  музиката.
 Аз да се  похваля днес  ходих  на пробна прическа и  грим и останах много  доволна  и  от  двете. И роклята  ми  пристигна днес, но пак  ще  пътува до  София cray,  тъй като  отново  ми е  голяма. Днес  ходихме  да си плащаме  в ритуалната зала и забравих да  попитам за  гълабите, така че  утре  пак  ще  ходя nea
 А относно  пробния  грим... много  гримиори не  го  правят поради това, че винаги става  нещо  различно на самия ден, но  пък аз  не  одобрявам  тази практика. Пробен  грим е  хубаво да  има според  мен, също  както  и  прическа и  всичко което  може да се  пробва. На пробния  грим много  неща, които  не  ти  харесват може да се  коригират. Примерно  днес  като  цяло си  харесах  грима, който се  получи, но на  самия ден искам да  е  малко  по-лек. Момичето  ме  беше направила така, както  тя  ме  вижда, но  не ми  хареса  как беше сложила черното и го  позамаза, та стана малко по- силен  грим.
ОХ , нз дали ме  разбрахте...  insane Вече не издържам.... Остава толкова малко  време....
За  обувките, аз ще съм със сандал (който ми е  голям), но  не  успях да намеря по- малки и ще стискам зъби. Купих си всякакъв вид стелки, та да видим  как ще изкарам....
Активен
grazia_m
Ентусиаст
**

« Отговор #324 -: август 30, 2011, 22:54:48 »

Пропуснах да ви попитам, все се каня и все забравям... Виждам, че всички булки или поне повечето ги взимат от спалнята. Такава ли е по принцип традицията  crazy Аз страшно много си харесвам нашата спалня и даже специално й направихме ремонт и сложихме фототапет и балдахин на леглото, но не е много голяма и просто не знам как всички ще се нагъчкат вътре  crazy Другият вариант е там да си направя само снимки, а да ме вземат от хола. Той е свободен също, защото самото събиране на гостите ми ще бъде в градината ни в двора... дайте ми съвет, как е по-добре и има ли наистина изискване булката да се взима от спалнята  huhhuh.gif
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: август 30, 2011, 23:13:20 »

Според мен ти си  решаваш  от  къде. Повечето  булки  го  правят  така, тъй като холовете  са  заети  обикновенно с почерпка  и  гости. След  като  си  искаш  от  спалнята  от  там да  те  вземат,  то  няма как да  влезнат всички  гости в  стаята. При  теб  ще са най- близките. Така, че  ти си  решаваш
Активен
elimeli
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #326 -: август 31, 2011, 00:29:11 »

Здравейте,

предстои ни сватба следващото лято в Бургас. Тъй като живеем в Германия единствената полезна информация за момента получаваме от този форум и ще съм ви много благодарна ако ми дадете съвет за ресторант в Бургас. Изчетох всички коментари от темата и много обсъждан е Атлантис в Сарафово, но тъй като ще имаме доста гости които не са от Бургас, най-удобно ще ни е ресторантът да е в самия град, за да не мислим за превоз. За да се ориентирате по-добре за капацитета, гостите ще са максимум 65.
Тъй като отдавна съм напуснала Бургас, нямам скорошни впечатления от подходящи ресторанти. От едно време помня, че хубави сватби се правеха в хотелите Приморец и България, а отскоро и в Мираж. Не съм запозната и с кувертите, така че всяка информация ще ми е полезна. smile
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199

« Отговор #327 -: август 31, 2011, 10:33:01 »

accuweather са си променили прогонозата за 10тиии smile слънчевоооо!!!!
Активен
mur_fee
Ентусиаст
**
Публикации: 89

« Отговор #328 -: август 31, 2011, 21:18:17 »

elimeli добре дошла smile що се отнася до ресторант правилно си се на сочила да е в Буграс ние също мислихме в Атлантис но останахме разочеровани първо от отношението към нас от страна на оправителката и второ моя позната остана разочерована от нейната сватба. В хотел България е добре поне 6 месеца по рано да резервирате Приморец е добър ресторант но за мен куверта е много висок започва от 45лв а по др ресторанти е от 25 нагоре зависи какво искаш разбира се нашата сватба ще е в ресторант Амор след 3 дни ще ти кажа дали съм доволна до тук всичко е много добре Мираж също е добър вариант но и там резервирането трябва да е по с време добър ресторант е и Университета поне за мен надявам се да съм ти била полезна  smile.
Активен
elimeli
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #329 -: септември 01, 2011, 00:43:41 »

Мерси mur_fee. Непременно пиши за Амор, аз лично не го знаех, макар да съм от Славейков smile За Приморец не ме притеснява толкова куверта, колкото някои неща които четох за отношението на персонала. За България пък от снимките не мога да преценя, явно ще трябва на място като се приберем да решим.
Надявам се и други да изкажат мнение.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: