Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 19:39:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 14
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 14 (Прочетена 176536 пъти)
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
Отг: "Покупки за бебето и детето" 14
«
Отговор #390 -:
юли 03, 2011, 18:54:10 »
Цитат на: juji в юли 03, 2011, 15:37:58
Роси,ако ще си гледаш бебето в Англия попитай в аптеките дали не дават под наем.В Италия поне е така,наема е символичен,и няма нужда да купуваш,дори се предлагат електрически,супер удобни,моята беше подарък и беше ръчна.
Подкрепям мнението на Жужи - ако можеш да наемеш от аптеката, препоръчвам Medela Symphony
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #391 -:
юли 03, 2011, 19:33:05 »
Ели
,това е помпичката,да!Върши абсолютно същата работа,като ръчната на АВЕНТ,която ползвах в болницата,но е на много по-ниска цена.
И за мен е незаменима,особено в началото
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #392 -:
юли 04, 2011, 09:08:36 »
Капризче
,
sunray
благодаря ви
ние имаме кошчето с дръжката за новородено то си е даже комплект с количката, нямаме столче за кола. За изписването ще си вземем кошчето/кошницата за новородено, то даже като ходим напред назад по роднини с него ще сме, докато си купим столчето вече... Мисля че след зимата вече ще се наложи да си купим столчето. Иначе лелята има и може да ни даде замалко докато си купим наше
За помпата
Капризче
нали ти казвам не е повече от 20 лева (не знам със точност-така ми се мерна като ходихме последния път) Говоря за този на бул. България, та те се намират на 2-рия етаж в началото ще ги видиш срещу щанда с лепенките и клечките за уши
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #393 -:
юли 04, 2011, 09:35:50 »
Ивето
, за новородено е нормално да е кошница. Столчетата за кола са за по-големи бебчета вече. Ето ние, например, все още сме с кошницата
Да, те вървят с количките обикновено
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #394 -:
юли 04, 2011, 11:15:40 »
Уаааа у колко много е изписано в темата...
СУпер сте!
Аз набързо ще си кажа пак моята по основните разглеждани проблеми:
За мен преносимите кошари на Бертони са пълен боклук - късат се, нищят се, разнебитват се.. но познавам хора, които определят такова състояние на кошарата като перфектно и са доволни. Аз съм много претенциозна и на легла, никакви не ми харесват и засега детето ми си спи в разнебитената кошара.
За скриновете - не правете грешката да купувате скринче за детска стая със стърчащи дръжки - първо вие ще се удряте в тях, после детето. За мен тези, които ги водят с повивалник, са малки, лошо направени, с гадни механизми на чекмеджетата, с небезопасни дръжки, неоправдано скъпи и.. съжалявам да го кажа, но - грозни. Ние взехме ето такъв от Икеа
и съм много доволна, дървен е, на всичкото отгоре. Септември отварят и у нас, живот и здраве, който може да чака, или да намери нещо хубаво при спалното обзавеждане на някоя по-хубава марка. А да плеснеш отгоре повивалниче е най-лесно.
За помпите, за пръв път чувам някой да е ползвал електрическа и да се е отказал и да е предпочел ръчна. Подобно твърдение срещнах само в някаква тенденциозна статия ужким в подкрепа на кърменето, която добре оплюх във ФБ и авторката ми отговори нещо в стил че помпата не била задължителна изобщо и дрън-дрън, та по никакъв начин не можа да защити тезата си и да изтъкне някакво предимство на ръчните.. Аз имам на Медела мини-електрики съм безкрайно доволна.
Всички дрехи, които съм купила или са ми подарили от Джъмбо са пълен боклук. Скъсаха им се копчетата, имаха незавършени тегели.. абе ужас направо. Вис Виталис и Захи от българските са доста по-добре. А вече и в Next разбраха, че не могат да продават с 200% надценка над цените на онлайн магазина, макар да са в Мола и сега са на по-добри цени.
Кошница за бебе е задължителна по закон в колата от прибирането от родилния дом. Нужна ли е - това е като споренето срещу коланите - и 2000 международни организации да го докажат всяка с по 101 теста, българинът пак си знае своето.
Успех с пазаруването
«
Последна редакция: юли 04, 2011, 11:36:41 от BASTET
»
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #395 -:
юли 04, 2011, 11:26:09 »
В Джъмбо има хубави одеяла, пелени и спални комплекти. Дрехи съм купувала предимно бодита и пижамки-има някои доста сполучливи, но трябва да се гледа внимателно.
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #396 -:
юли 04, 2011, 12:12:06 »
Бастет
добре подхвана темата за марките дрешки. Аз винаги съм държала на хубавите, меки и качествени материи, та било то и не толкова шикозни. Изключително съм доволна от фирма Мимоза
Намерих си тук магазин, в който зареждат доста техни неща (че те пък нямат онлайн магазин) и съм редовен клиент - от лигавника, през бодито, до гащеризончето. Много меки, приятни на допир и НЕпрецакващи се от прането дрехи.
Намирам ги в магазина на Чиполино в МОЛ-а. В другите градове предполагам също ги зареждат и там.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #397 -:
юли 04, 2011, 12:50:02 »
BASTET
първо да кажа, че кошарите не е задължително да са на БЕРТОНИ-аз лично не държа на някоя марка, нашата не знам каква е не е в нас вмомента. От кошара до кошара има разлика
Ние няма да купуваме защото си я имаме.
За скриновете сигурно си права не съм се замисляла, като стигнем до там ще видя какъв да е, но май със скрити дръжки е най-удачно. Не виждам защо обаче казваш че са грозни-всеки си има мнение ето такъв съм харесала аз
За помпата-щом съм го написала това че мои познати са предпочели ръчната значи не лъжа, казвам мнение и предпочитания, но не задължавам никой да си взима ръчна. Аз за себе си съм решила че ще е ръчна
Аз също не съм компетентна защото още не съм стигнала до там, тепърва ми предстои кърмене а само казвам какво съм чула не от 1 човек.
За дрехите от JUMBO-пак на никой не натрапвам да купува от там, аз за моето дете ще взема дрехи от там защото съм доволна и ми харесва какви неща има, пък и нямам оплакване до сега от тях. Купувала съм на половинката на братовчедка му (тя е на 1 годинка) лелята е доволна... Аз ще кажа и магазина с 100%-товите памучни дрешки само да видя къде е, не държа детето ми е да е облечено с "шикозни дрехи" и т.н. Каквото ми хареса си го взимам-така пазарувам и за себе си. От Мола ще купя нещо ако ми хареса не за да стана редовен клиент (не мога да си го позволя). Отново мое си мнение.
За кошницата знам че е задължително на мен питането ми беше дали трябва да взимам веднага столче за кола или може с кошницата и разбрах, благодаря
И отново казвам за 10 път сигурно това си е мое мислене и не натрапвам на никой, само споделям-та нали затова е темата...
«
Последна редакция: юли 04, 2011, 12:52:58 от iveto90
»
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #398 -:
юли 04, 2011, 15:04:47 »
Аз съм изцяло на мнението на Ивето
Няма да я повтарям
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #399 -:
юли 04, 2011, 15:17:36 »
Еее, аз това за МОЛ-а не го написах, за да изтъквам, че, видиш ли, пазарувам от там (и без това не е така). Просто най-вероятно в магазините на Чиполино по МОЛ-овете има дрешки на марката, от която съм доволна, та затова го вметнах. Не е известна, но са добро попадение мисля.
Изясних се, че имам чувството, че нещо си се засегнала без причина,
Ивето
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #400 -:
юли 04, 2011, 15:19:07 »
Ивееее Да се похваля че съм нетърпелива и аз ...
днес купихме кошарка на МОНИ и едно матраче на Бертони от кокос и пяна , мн съм щастлива, харесвам си ги , остана и количката да вземем на края на месеца и вече сме почти готови
product_1326.jpg
(54.3 KB, 738x700 - видяно 340 пъти.)
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #401 -:
юли 04, 2011, 15:47:40 »
Катеее
супер са
честито мила много са готини, радвам се че напредвате ние сме наред след ремонта
така като гледам и вие за начало ще сте като нас на кошарка
иначе май е като нашата ще трябва да я погледна
sunray
не съм
само казах за не знам кой път мнението си и че не го налагам на никого
«
Последна редакция: юли 04, 2011, 15:54:26 от iveto90
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #402 -:
юли 04, 2011, 20:55:56 »
Кате
, много е хубава кошарката. Има ли второ ниво? Много е симпатична
А матрака сгъваем ли е или цял? Ние трябва да купим сгъваем за път с нашата кошара, но май са само от дунапрен...
Иве
, всеки си има мнение, не се връзвай
Аз също те подкрепям че всеки сам си преценява от къде какво да купи. Има хора, които никога не биха взели втора ръка например, аз не съм от тях и една позната много ми се смя, че леглото на бебето е втора ръка, но на мен не ми пука. Така че всеки си решава и преценява
Активен
kateto87
Професор
«
Отговор #403 -:
юли 04, 2011, 23:30:09 »
Капризче благодаря ти, кошарата е с 2 нива да
матрачето е цяло, но имаше и сгъваеми :)аз съм много доволна от хиполенд са нещата и 2-те ми излязоха 144лв
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #404 -:
юли 04, 2011, 23:40:56 »
И нашата кошара е от тези мобилните и отгоре на всичко е и 2-ра ръка,но е в перфектно състояние и за сега сме много доволни (дори издържа многократните местения през деня,докато майка ми беше тук
).
Нашата е на Чиполино-Сафари.
Активен
Страници:
1
...
25
26
[
27
]
28