Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 19:49:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176641 пъти)

Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юли 02, 2011, 22:45:44 »

Капризче, ако можеш първо вземи назаем някаква активна гимнастика да видиш дали ще се хареса, защото не всички бебета им се радват, а парите на са малко. Спомням си, че тук някои момичета бяха похвалили също тази http://family-bg.com/prX_3406.htm Преносимите кошари ми изглеждат почти еднакви. Аз лично съм доволна от марката Кенгуру и бих се спряла на нея.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Публикации: 919

Мама на прекрасен син :)

« Отговор #376 -: юли 03, 2011, 08:30:58 »

Аз така ще направя, ще взема назаем и ще преценя дали ще ни е от полза, а за ваничка аз в JUMBO видях че има със стойка за по малко пари а задължително ще си взема със стойката защото е по-удобно smile скоро ще го посетим и ще видя от там какво ми харесва да си вземем. Някоя моя позната каза че там чорапките за бебета не били хубави  huhhuh.gif аз съм взимала не веднъж и до сега все се носят от бебето на леля и е доволна smile вие какво ще кажете?
Активен
kateto87
Професор
Публикации: 373

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юли 03, 2011, 08:36:36 »

Добро утрооооо smile
Иве за чорапките не се притеснявай ,мисля че са си ок, мн бебета покрай мен също са с чорапки от  djumbo  give_rose
Относно активната гимнастика сте мн прави всички, и според мен трябва да се пробват give_rose
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #378 -: юли 03, 2011, 08:47:16 »

Кате и аз мисля така ще си взема от там защото съм купувала и преди а пък и има избор и другите им бебешки неща са много сладки.

Сега се сетих че съм виждала и попи за кърма там, та и нея ще си взема не електрическа, казаха ми да не си взимам такава а обикновена. Сетих се и за Вис Виталис там кумата ме заведе много е готино и има също доста неща за бебето малко ни е далече иначе има всичко и на всички марки smile
« Последна редакция: юли 03, 2011, 08:54:00 от iveto90 » Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юли 03, 2011, 13:28:21 »

Капризче, ако можеш първо вземи назаем някаква активна гимнастика да видиш дали ще се хареса, защото не всички бебета им се радват, а парите на са малко. Спомням си, че тук някои момичета бяха похвалили също тази http://family-bg.com/prX_3406.htm Преносимите кошари ми изглеждат почти еднакви. Аз лично съм доволна от марката Кенгуру и бих се спряла на нея.

Да,да, със сигурност първо ще пробвам. Една приятелка има и съм се разбрала с нея да пробваме тяхната и после да купуваме smile А тази с маймунката и нея я гледах, но другата като че ли ме грабна повече smile Ще видим има време.

Иве, за по-големите покупки(а и за по-малките) бих ти препоръчала Пакостник. Ние от там взехме почти всичко, много добре заредени са, цените им са по-ниски, а обслужването е много добро. Намира се в Овча Купел.

На Джъмбо чорапките са симпатични и ние имаме от там. Имаме и 2 бодита. Изпрах ги и въпреки че ги пуснах на 1000 оборота центрофуга, нито се развлякоха, нито нищо...

Мога да ти препоръчам и едно малко магазинче на Графа, близо до пресечната с Раковска. Много хубави неща има и пак са на много прилични цени. Ританки взех от там и бяха 4 лв май, много хубава материя. Ако те интересува, ще ти пиша по-подробно къде е. Ааа, и комплекта за изписване взехме от там, той беше около 40 лв, но имаше 11 части, между които голяма пелена. Много добра цена и много добро качество. А жената която работи там е страшно мила.

За помпата: не искам да се бъркам, но по принцип по-добре е да се вземе електрическа. Много по-добре цеди, а и няма да останеш без ръце от помпане... Аз съм се насочила към Медела Мини Електрик, но съм чувала, че и моделите на Авент били хубави.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #380 -: юли 03, 2011, 14:22:25 »

Капризче знам го Пакостник може да се наложи за мен някой неща от там да вземем, и до Штъркел да минем и той е много хубаво зареден магазин. А едни наши познати са казали на мама за хубав магазин с бебешки неща от 100% памук които не си износват цвета и не се раздърпват и до там ще минем. Като разббера къде е ще пиша smile

Помапата съм си решила да не е електрическа това ми е информация от моите познати с деца...иначе да на Авент щом си решила да е електрическа нея си вземи май са най-добрите, аз на Авент само шишета и биберони ще си взема силиконови разбира се smile
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юли 03, 2011, 15:28:42 »

Момичета,а този Джъмбо има ли магазин и онлайн,понеже ние в малкото ни градче,а и в Англия нямаме и нямам възможност да го посетя,а слушам само хубави отзиви за него?! blush
Аз за помпата все още не съм мислила,но шишенцата съм решила да са на Томи Типи и предполагам и такава помпа ще избера,само дето незнам дали ръчна или електрическа. crazy
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #382 -: юли 03, 2011, 15:32:31 »

Роси JUMBO няма онлайн магазин поне българския  smile

За помпата ти си прецени сама не знам, моите познати които са имали електрическа после са си взели обикновени-сама си прави заключение  smile Всеки сам си преценява  smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #383 -: юли 03, 2011, 15:37:58 »

Роси,ако ще си гледаш бебето в Англия попитай в аптеките дали не дават под наем.В Италия поне е така,наема е символичен,и няма нужда да купуваш,дори се предлагат електрически,супер удобни,моята беше подарък и беше ръчна.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юли 03, 2011, 15:58:03 »

Моята помпа е най-обикновена,ръчна и струваше само 8 лв от Хиполенд.Вакуума е страхотен и съм много доволна  danceg  good
Ето я и нея:
http://www.bebedor.com/index.php?productCatId=332
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юли 03, 2011, 18:03:55 »

Искам да се поправя-не от "Хиполенд",а я купихме от "Вис Виталис",в Хиполенд не предлагат тази марка продукти.  blush
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юли 03, 2011, 18:29:46 »

Сега ме накарахте да се замисля за тези помпи. Аз, когото и да попитах, всички казаха електрическа и за това така смело раздавам съвети...

carlyangel това ли е помпата: http://visvitalisbg.com/store/product.php?ProductID=1161

Иве, моля те като разбереш къде е магазина, пиши, че с тези дрехи само се притеснявам за качеството им...
« Последна редакция: юли 03, 2011, 18:47:27 от Капризче » Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ

« Отговор #387 -: юли 03, 2011, 18:31:10 »

Да Вис Виталис е много хубав магазин на нас ни е доста далеч но ако имам възможност ще ида до там с мъжа ми а пък от там си харесах бебешко дървено легло на добри цени са smile

Аз помпата ще си взема от JUMBO така съм решила а и бебшките колички не са лоши, аз не държа на някаква специална марка напротив иска ми се да е както казах и в предните постове лека, маневрена и да се сгъва максимално та там ще видя ако тръгнем сега преди бебо да взимаме количката...

А исках да питам столче за кола кога се слага смисъл трябва да порасне малко поне 5-6 месеца бебето или? ...Защото нашата леля не помня кога започна да използва столче...

Капризче ако имаш време иди и до JUMBO да ги видиш помпите защото не знам марки и т.н. но не бяха много скъпи...а за магазина 100% ще пиша защото много ми го хвалят и имало страхотни неща smile
« Последна редакция: юли 03, 2011, 18:32:55 от iveto90 » Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юли 03, 2011, 18:39:33 »

Иве, до колкото знам по закон сме задължени да ползваме столче или кошница за кола от първия ден на бебето, т.е. дори за изписването от болницата ще ти трябва. Ние сме с кошница на Бертони, даде ни я една приятелка. Точен модел не мога да кажа, защото не сме я купували. Но ако можеш да си намериш кошница на заем от някой според мен е най-добрия вариант, защото много бързо ги израстват, не се ползва толкова често реално погледнато и са малко пари на вятъра, освен ако разбира се не пътувате много. После за столчето за кола мисля, че повече си заслужава.

А за помпата: ще видя и в Джъмбо и във Вис Виталис и двете са ми на равно разстояние. Ако цените са разумни не пречи да взема една, а ако не ми върши работа после ще купувам тази на Медела, че тя е над 100 лв и честно казано за това не съм я купила до момента... Доста ми се струват парите...
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юли 03, 2011, 18:48:57 »

Ивето, все пак гледай да е издържлива количката, че бг улиците са си предизвикателство pardon

За помпата - мисля, че в 99% от случаите е необходима. И аз се колебаех между електрическа и механична, но ми се видяха скъпи първите и си взех механичната на Томи Типи, в комплект с 2 контейнерчета, стерилизаторна кутия и подплънки. Еми, много съм доволна и съм я благославяла понякога blum Не е мръднала.

Кошче за кола има за възраст 0+. Желателно е да се ползва при пътуване. Мисля, че ако те хванат с бебе,но не в такъв кош/ столче, си плащаш глоба. А и е за безопасността на бебето good не че 1-2 пъти не сме возили беба в коша за новородено, но не се гордея...)
Нашето кошче още го ползваме и е много удобно, заради дръжката. Така я разнасяме и по гости дори.
« Последна редакция: юли 03, 2011, 18:53:34 от sunray » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: