Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 17:26:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176347 пъти)

Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юни 12, 2011, 05:03:03 »

dodo23,
На мен ми подариха Ergo Baby   - изглежда ми страхотно.   good Не е евтино.
Това е  мнението на ellie_bellie  по въпроса за кенгуру
Мнението на minalina относно babybjorn
« Последна редакция: юни 12, 2011, 05:05:11 от Anichka » Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юни 12, 2011, 12:23:28 »

След неуспеха ми с носеното на слинг,обмислям покупката на кенгуру и търся мнения!

Ако има от кога да вземеш кенгуру за два-три дни направи го. Опитай първо преди да купиш, защото Стилиян отказва да стои в кенгуруто и започва неистов рев. Сега имам кенгуру, което така си стои и само се чудя в кой шкаф да го преместя.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юни 12, 2011, 12:36:10 »

Аз пък съм от "доста-та родители", които са доволни от babybjorn от гледна точка практичност и го препоръчват  Wink
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #318 -: юни 13, 2011, 07:44:10 »

Додо, аз само искам да споделя, че според мен кенгуруто за разлика от слинговете не се ползва дълго. Влади е малко над 8 кг и още се побира, но го нося все по-рядко, защото много бързо ми натежава и започва да ме боли гърбът. Ние имаме от най-обикновените ... единствения му минус е запарващата му материя, но ако не греша тя на всички материята им е изкуствена.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юни 13, 2011, 07:53:40 »

На нас ни подариха ето това вчера, аз го изпрах и изсуших в сушилнята и го пробвахме вечерта. Беше й много интересно. Имахме и още една играчка, която закачих и тя също й хареса. Надявам се да й е интересно за по-дълго време, но сигурно ще трябва да търся още закачащи се играчки. smile

П.П. Само не разбрах защо играчките са закачени наобратно - аз ги закачих да гледат към нея.
« Последна редакция: юни 13, 2011, 07:56:22 от menyanthe » Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юни 13, 2011, 08:11:45 »

Вили, за Stokke-то сигурно си права, аз не съм я ползвала, но просто за по-големи деца ми се струват удобни ниските колички, защото съдя от дъщеря ми, която сама иска да слиза и да се качва в нейната.
Иначе тази Phil and Teds за две деца на живо ми се струва ужасна, малкото бебе си лежи направо на земята, много ниско идва. Замислям се за вариант Peg Perego Skate, на която може да се сложи допълнителна седалка и да я ползваме около 6 месеца, докато "голямата" откаже да се вози, а след това да си взема някоя лека лятна количка.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #321 -: юни 13, 2011, 08:21:51 »

menyanthe ,коя марка е активната гимнастика? В момента съм в търсене на такава, но каквото харесам идва към 200 лева, а ми е много. Иначе се влюбих в тази,но цената не ми допада.
 http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/21_1286/products_id/18252
Гледах и на Чико тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/21_44/products_id/838 , но като сложа и постелка още толкова и ...
« Последна редакция: юни 13, 2011, 08:23:44 от mwpo » Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юни 13, 2011, 08:32:06 »

Infantino - wiggle worm gym. В нета я намерих за 84,50лв.
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #323 -: юни 13, 2011, 09:36:46 »

Мерси,ще погледна
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юни 13, 2011, 10:57:03 »

Додо, наистина ако има от къде да вземеш да пробваш кенгуру преди да купиш ще е най добре. аз взех едно което се оказа че презрамката минава през едното рамо(уж с екстри за повече положения+възможност за кърмене), материята беше дишаща, но така и неможех да позиционирам правилно бебка в него, тя все пищеше. и тъй като не беше ползвано в магазина ми го смениха за по-обикновено и евтин модел, с 2 презрамки като раница. и за сега Вики се застоява повече в него без да мрънка. ако беше в София щях да ти дам да пробваш нашето да видиш дали ще ти е удобно.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юни 13, 2011, 13:56:27 »

В момента съм в търсене на такава, но каквото харесам идва към 200 лева, а ми е много.

Виж в Джъмбо, има по 40-50 лв.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юни 13, 2011, 23:24:46 »

Вили, за Stokke-то сигурно си права, аз не съм я ползвала, но просто за по-големи деца ми се струват удобни ниските колички, защото съдя от дъщеря ми, която сама иска да слиза и да се качва в нейната.
Иначе тази Phil and Teds за две деца на живо ми се струва ужасна, малкото бебе си лежи направо на земята, много ниско идва. Замислям се за вариант Peg Perego Skate, на която може да се сложи допълнителна седалка и да я ползваме около 6 месеца, докато "голямата" откаже да се вози, а след това да си взема някоя лека лятна количка.

Моя приятелка имаше на Phil and Teds, но без допълнителна седалка, количката е много добра, но наистина, ако се сложи седалка за второ дете, то си е почти на земята и не мисля, че е добър вариант, макар че те май повечето колички, които са за две деца са на този принцип. Peg Perego Skate не съм виждала с втора седалка, обаче аз лично не съм фен на тази марка. А има ли вариант да ползваш за голямото дете борд за закачане (не запомних колко е голяма дъщеря ти), но ако все още си спи навън няма начин, те са за по-големи дечица. Иначе и аз съм влюбена в ниска количка - много ми харесва Nuna, обаче хич пък не ми се дават 430 лв. за нова количка, пък и като гледам не е съвсем лека, почти колкото моята, та май се обезмисля  huhhuh.gif
P.S. Редактирам се, сега видях, че и ти обмисляш варианта за бъгипод, според мен това е най-лесния вариант, ама пък доколко е удобен  nea
« Последна редакция: юни 13, 2011, 23:27:27 от Вили » Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юни 14, 2011, 08:20:39 »

Додо, аз само искам да споделя, че според мен кенгуруто за разлика от слинговете не се ползва дълго. Влади е малко над 8 кг и още се побира, но го нося все по-рядко, защото много бързо ми натежава и започва да ме боли гърбът. Ние имаме от най-обикновените ... единствения му минус е запарващата му материя, но ако не греша тя на всички материята им е изкуствена.

За материята грешиш - моето е памучно, сега има и мрежести. Шезлонгчето ни е с такава мрежа и е наистина страхотна - изобщо не запарва. За болките в гърба според мен е въпрос на тренинг - на мен ми беше най-тежко някъде към 5-тия месец, после заякнах. Този проблем го имат и жени със слингове. Това ,че аз и повечето мами по улиците можем да си позволим само най-евтиния модел кенгуро на babybjorn, не значи, че нямат с допълнително разпределение на тежестта към гърба, за повече килограми и т.н.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юни 14, 2011, 13:19:12 »

Благодаря на всички изказали мнение!
Ечи,много мило ми стана от готовноста ти да ми дадеш твоето кенгуру за проба! give_rose
Взех едно за проба-в най-стегнатия вариянт е пак огромно.

Ergo не мога да си позволя.
Виждам,че се продават доста BabyBjorn втора ръка на прилична цена.

Що се отнася до това дали носенето на бебето в кенгуру е тежко или нездравословно за бебето-ами аз и сега я нося по цял ден на ръце,което не е по-леко,а едва ли поддържам гръбнака в оптимална позиция.
Активен
kbal
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #329 -: юни 14, 2011, 15:44:28 »

Здравейте момичета! Отдавна ви следя, но досега не съм се включвала. И на нас предстои покупка на столче за кола, категория 9 -18 кг и доста избираме.
BASTET, в Бейбитория има столче, което е обърнато обратно на посоката на движение. Мисля, че беше BeSafe (може и да бъркам), струваше 740 лв, 9-18 кг. На нашата беба, обаче, не й беше въобще удобно в него, веднага се разплака, а и парите му не са хич малко... Моля те да споделиш на какво в крайна сметка ще се спрете вие и дали някъде другаде си открила подобно столче. Иначе, може би ще изберем Maxi Cosi и ще се откажем от гледането назад, но имаме още малко време да се почудим.
Благодаря!
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: