Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 17:48:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176422 пъти)

♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 09, 2011, 17:14:00 »

Lina81, аз имам третият шезлонг, които си показала.За сега дребен не отразява играчките, но пък пусна ли вибрацията до 2 мин и е заспал  yahoo Бях се спряла на 2-я, който си показала, защото е за по-големи кг, имай на предвид,че ще може да се ползва за доста по -дълго време-което си е голям плюс.
Но вече ти си реши, кое предпочиташ, но бебчето в което и да го сложиш ако му допадне ще седи, така,че успех в избора  give_rose
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #196 -: май 09, 2011, 17:20:17 »

Момичета,имало някаква възглавница,която се слагала в кошчето и придържала телцето на бебето,за да може да спи обърнато на една страна,търсих в интернет,но нищо не намерих,вие ще ползвате ли такава и ако не,как мислите да задържате бебо на една страна в леглото като спи  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #197 -: май 09, 2011, 17:26:34 »

Не знам дали за това говориш, аз я имам. Напьлно ненужна покупка. Спряхме да я използваме 10 дни след раждането и сега се чудя кьде да я разкарам  pardon

* Capture d’écran 2011-05-09 à 17.25.09.png (35.09 KB, 210x181 - видяно 2397 пъти.)
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #198 -: май 09, 2011, 17:45:46 »

blum е добре,ама как го крепиш бебо на една страна тогава?
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 09, 2011, 17:50:55 »

Аз му пъхам одеалцето  зад гръбчето и дребен си седи, а и те не шават чак толкова мн когато са новородени smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #200 -: май 09, 2011, 17:57:25 »

Не го крепя на една страна. Вьв Франция педиатрите ти надуват главата с това, че единствената позиция за бебето, когато спи е по грьб и тази вьзглавниця ти я продават с идеята да не вземе да се прекатури настрана  crazy

Аз я бях взела, защото детето спи между нас, да не го натиснем в сьня си, но установихме, че нямаме нужда от нея  pardon Много сьжалявам, че я купих. Но това си е моето лично мнение де, не ангажирам никой с него  Wink
« Последна редакция: май 09, 2011, 18:44:14 от inaxastra » Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 09, 2011, 18:30:38 »

Савка, има вариант да се закрепи обиколника, но незнам доколко ще ти допадне.  pardon Единият ми го обясниха тук във форума, защото една съфорумка го беше използвала, ама като не се сещам коя беше, за да ти даде повече подробности. Та варианта е да си вземеш от тези закачалки вендузки, да ги сложиш на гърба на кошарата от вътрешна и да вържеш на тях връзките. Другият ти вариант е да си вземеш от металните кукички подобни на тези , които са с по-малка закачалка и да ги слоиш в горния край на кошарата и на тях да завържеш връзките.

Лина81, от опит се убедих, че не на всички деца им хареса да са в люлка или шезлонг и не от ранна възраст. Ние имаме ето такава люлка , но в началото Стилиян плачеше като го сложим вътре въпреки, че мелодийките и люлката са доста приятни и има различни функции и спряхме да я ползваме и чак сега когато навърши 5 месеца започна да му харесва. Затова ако имаш възможност като се роди бебето първо пробвай люлката или шезлонга на твоя приятелка и тогава купувайте. Все пак това е моето мнение. От тук нататък ти си решаваш.
« Последна редакция: май 10, 2011, 00:11:50 от Рени » Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 09, 2011, 21:00:39 »

Те в един момент всички бебоци се наместват по гръб - за добро или лошо...Аз лично съм притеснена като спи по гръб Ели, защото повръща от време на време. Ако обаче няма такъв проблем, не виждам защо да не трябва да спи по гръб.
До втория месец си спеше постоянно на една страна, но вече няма начин да я усмиря, макар че и ние сме с такив възглавници. Доволна съм от тях, докато не почна много да шава и сама да се мести.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 09, 2011, 23:09:36 »

Не знам дали за това говориш, аз я имам. Напьлно ненужна покупка. Спряхме да я използваме 10 дни след раждането и сега се чудя кьде да я разкарам  pardon

Аз пък нямам спомен даже веднъж да съм я използвала тази вещ crazy ,наистина ми беше излишна,защото бебка до 6 месец си спеше в коша за новородено и както я сложа,така си спеше,не използвах огромната тогава кошара и съответно тези възглавнички nea
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #204 -: май 10, 2011, 13:28:35 »

Ние също не сме ползвали такава възглавница, макар че в началото я имах в списъка за покупки. В началото го подпирах с пелена или одеялце, а по-късно той реши да спи по гръб и нямаше как да го подпирам.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 12, 2011, 18:07:34 »

Подарявам една опаковка Инфакол-май вече го има и в България,но моя е купуван от Англия.
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #206 -: май 15, 2011, 11:32:58 »

Здравейте ,момичета!Днес докато си разглеждах сайтове за колички попаднах на ето тази:
http://www.novobebe.com/bebeshka-kolichka-cadet-adriatic-s-kosh-za-novorodeno-bg-2047.html
Мислих си че съм проучила всички ,но не!Тази марка за първи път я виждам,ако някои има и е доволен или недоволен от тази количка,нека сподели.Благодаря.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #207 -: май 15, 2011, 12:08:24 »

Lina81, аз за тази марка не съм чувала, но изглежда доста добре визуално. Притесни ме това, че задните гуми се помпят(лично аз съм чувала само негативни отзиви за помпащи се гуми). А също така цената - щеше да е добре в нея да влиза и кошчето за кола, но ако правилно съм разбрала не влиза - тогава тази количка се нарежда сред по-скъпите колички(поне според мен). Дано да пише някой, който познава марката
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 16, 2011, 08:31:53 »

Пък моето мнение за помпащите гуми е положително, а визуално наистина изглежда много добре  good
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 16, 2011, 13:20:21 »

И аз не съм имала никакви проблеми с помпащите гуми,даже са изключително удобни и за шофьора и за пътника girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: