Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 19:41:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 14  (Прочетена 176553 пъти)

Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 09, 2011, 05:49:04 »

Роси, според описанието на продукта, третата кутия е за съхранение на сухо мляко  give_rose
Ето кофти превод, но все пак превод с google преводач.
« Последна редакция: април 09, 2011, 05:50:37 от Anichka » Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 09, 2011, 11:16:18 »

Ани много ти благодаря за помоща! give_rose
Отначало много ми хареса този комплект и си го заплюх за по-натам живот и здраве,но...май ще си го отплюя! funnytooth
Знам,че много е писано по темата за шишенцата,но тук като гледам май са само на томи типи и авент...та май доста ще си поомувам върху тях! tease
Активен
*mwpo
Професор
Публикации: 479

« Отговор #77 -: април 09, 2011, 15:18:31 »

Ние сме с Томи Типи-поръчах ги от Асда. Комплекта за новородено,термо-боксовете, и стерилизатора-моя е за МВ,четки,ножички-доволна съм. Цените са почти на половина от БГ.
Активен
rosit@
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 09, 2011, 17:10:38 »

mwpo така е за цените.И аз тъкмо се връщам от Асда...разгледахме там шишета,стерилизатор,помпа,нагреватела за затопляне на шишетата,бибките...абе всичко и останахме доста очаровани.Нямам търпение да дойде момент за шопинг. blush
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 11, 2011, 09:18:39 »

Абе вярно, че по сайтовете са доста по-изгодни нещата, но не забравяйте, че ако си кърмите нормално, няма да ви трябват ни шишета, ни нагреватели, ни диспенсъри, ни други такива чудеса на техниката. И може да си накупите една камара непотребности от другия край на континента biggrin

Абе само аз ли не съм доволна от тия сгъваеми кошари, дето ги показвате по-нагоре? Нашата 6 месеца беше перфектна - точно докато посъветвах всичките си познати да си купят и те такава. Ето тази

И сега се разпада отвсякъде. Механизмите едвам работят, разпраха се каишките на второто ниво, кърпих там като луда, изкриви се матрачето.. при положение, че сме я пренасяли само 3-4 пъти - изобщо не е да я разнасяме по баби, например. Абе голям боклук. Според мен, който пътува често, трябва да си вземе я esprit, я jane, я graco или там нещо друго, но по-стабилно. Защото все пак две бертони-та ще излезнат колкото една по-качествена кошара, а ето, че на нас май-май ще ни се наложи да купуваме нова. И сега нали се сещате, че не смея да взема пак 100-левова, защото мисля да я ползвам повече от 6 месеца и не ми се купува после трета sad
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 11, 2011, 15:58:12 »

Момичета, дайте идея за комбинира количка, която да се побере в асансьор с размери:
Широчина на вратата 69 см, дълбочина на кабината 94 см...

Оказа се че асансьора ни е малък и избраната от нас количка няма да може да се вмъкне в него. Тъкмо си мислех, че всичко е ок с количката и остава само да я купим и хоп- изненада...
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 11, 2011, 16:51:42 »

Капризче мисля че на Чиполино -Пуки отговаря на размерите
http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.195/01.195.196/m.267/
Размер в разгънато положение дължина 85 ширина 55 височина 103
Размер в сгънато положение дължина 106 ширина 39 височина 51

Ние се спряхме на Чиполина Перфекта тя е почти същата много малко по -голяма от Пукито  smile
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 11, 2011, 16:58:29 »

Savka, много благодаря за предложението, но Чиполино не ни е марка фоворит. Ще търсим нещо друго, пък дано намерим нещо подходящо...
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 11, 2011, 17:47:25 »

Капризче, на какво се бяхте спрели?
Нашата се събираше в изключително малък асансьор в предната квартира, дори нагледно ми изглеждаше невъзможно да се побере но успя и с бебешкия кош и със седалката си влизаше.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #84 -: април 11, 2011, 18:11:52 »

Нашата е Brevi Ovo и се събира в доста малък асансьор  good!
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 11, 2011, 21:12:18 »

Вяра, бяхме се спрели на ABC Design Mamba, обаче асансьора ни е с 1 см по-тесен от широчината на количката и със 7 см по-къс от дължината на количката...

Розовка, видях я тази, обаче ни идва малко скъпичка за съжаление. Мамбата е 780 лв с 2-та коша и ни беше идеално като цена и като дизайн много ни хареса, обаче като премерихме габаритните размери и установихме че няма как да е тази... Или трябва да се носим с нея 3 етажа, което не ми се нрави особено честно казано...
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #86 -: април 11, 2011, 21:26:57 »

Капризче,предлагам ти моята количка фаворит X-lander: http://www.novobebe.com/media/xlander-dimensions.jpg,май ще е на косъм положението,но виж все пак.И това е другия вариант:http://kasida.bg/hauck-bebeshka-kolichka-apollo-4-all-in-one-set-asky-2011-130-8886.html,като цена е по приенливо,но вече си е до предпочитания.Аз днес видях наживо X-lander XQ  и многооо ми хареса,а и с новия цвят сега в кафяво е супер.
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 11, 2011, 22:01:04 »

Lina, X-Lander-а е още по-голям: размери разгъната: 105 см/ 105 см/ 68 см. За широчината на асансьора е ок наистина, но на дължина не ни достигат 10 см  tease

А Хаук не ги харесвам, много се чупела рамката и не ми се рискува с тази количка...

Благодаря ти все пак! Вече съм почти убедена, че няма да намерим подходяща количка и ще си мъкна на ръка 3 етажа количка и бебе.

Да питам мамите с опит като се вдигне коша за новороденото, заедно с бебето много ли тежи? Хрумна ми че мога да транспортирам в асансьора рамката на количката в сгънато положение в едната ръка и коша с бебето в другата. Мисля си че дори като поотрасне бебока, ако е  5кг и коша и той ако е 5 няма да е много леко, но все ще се справя за 5 м от вратата на апартамента до асансьора... А после като изляза от асансьора директно сглобявам, нямам други стълби... Обаче ако имам и багаж някакъв сигурно съвсем ще ми дотежи. Както мислите? Извинявам се за сериозния оф-топик, който се получи...
« Последна редакция: април 11, 2011, 22:05:00 от Капризче » Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #88 -: април 11, 2011, 22:24:01 »

Капризче, обикновено на широките колички с големи гуми лесно им се свалят и монтират обратно гумите. При мен положението беше подобно - количката беше широка и свалях едната гума, влизахме в асансьора и на партера с едно щракване монтирах. Така изкарах пет месеца, после сменихме с наистина по-малка количка.
Но това с носенето на коша с бебето и шасито не ми се струва удачен вариант. Ще е голямо натоварване за теб и е рисковано. Някои майки държат количката в багажника на колата, но това само ако разполагаш винаги с нея.
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699

пак съм се размечтала..

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 12, 2011, 07:25:40 »

Коичките на chicco гледала ли си? От тях има по-компактни като че ли, а определено са добра и не много скъпа марка.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: