Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 21:58:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69627 пъти)

Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #195 -: май 29, 2011, 21:23:11 »

Ох че е сладичка мъничката Катрин!  heart Да е жива и здрава и да има прекрасно детство, а ти се оправяй бързо и дано решите скоро проблема с кърменето  give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #196 -: май 30, 2011, 16:40:18 »

Здравейте момичета  smile Най-после ми остана време да пиша и да се похваля,че се родихме на 18.05, 2850 гр. и сме с името Мария.Доста поседяхме от понеделник до петък,защото се поизмъчих 2 дена на системи за да ми предизвикат раждането,че преносих 1 седмица.Доста тежко мина всичко,но мина,сега се радваме на човечето  :girlhide:Исках да питам,дали някоя от вас знае нещо по въпроса с болничния от болницата.Значи там са ми го писали от 18 май,но термина ми беше от 13 май и сега ми се получава прекъсване от 13 до 18 и шефа ми иска да ми го поправят на 13,вместо 18 и да искам друг който да е от 13 до 18,при кого трябва да отида,при акушер гинеколога ми или в болницата.Ще бъда много благодарна ако някой знае да напише,че трябва да го занеса утре
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: май 30, 2011, 17:00:59 »

Според мен трябва да идеш при лекаря си,защото терминът ти е бил на 13 ,но аз наистина си нямам на идея.
Честито за малката сладурана!Да ти е жива и здрава и много да ви радва smile  give_rose
« Последна редакция: май 30, 2011, 17:24:31 от carlyangel » Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 30, 2011, 19:44:21 »

Ех че хубави новини две бебета. Да са живи и здрави малките Катрин и Мария, да ви носат много радоост и щастие, а мамите бързо да се възстановяват  give_rose

didkam ако не се лъжа мисля, че трябва да отидеш при личния ти лекар за болничния. Поне на мен таки ми обясни моята, ако пренося - тя ще ми даде болничния.
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #199 -: май 31, 2011, 00:10:42 »

Браво бе, мамчета, два дни не съм влизала и какво да видя , не една ами две хубави новини си имаме  yahoo yahoo yahoo
Савче, Дидка да са ви живи и здрави малките принцеси Катрин и Мария, да ви донесат много радост и щастие  heart heart heart

Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 31, 2011, 00:29:43 »

Дидкам, честито! Bravo Да ти е жива и здрава дъщеричката! Дано всичко най-трудно да сте го преживели по време на раждането и от сега нататък само слънчеви дни да ви очакват!
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: юни 03, 2011, 10:18:54 »

Затишие в нашата темичка! Колко майчета останаха за юни месец? Как сте?  smile
Аз се да се преброя, че съм си в редиците и така както глеам ще си седя още поне до термин. Детето изобщо не изглежда да се е разбързало.  pardon
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #202 -: юни 03, 2011, 10:47:28 »

minalina , споко, мила и аз ще ти правя компания май до термина  tease
Все си мислех, че няма да го дочакам, ама така като гледам признаци никакви, само болки в кръста  nea
Татето се надява да се роди на 7 юни и той е рожденник тогава, да си е на неговата датичка, ама да видим...това е последната надежда  Wink
Дано да е затишие пред буря.....буря от бебешоци.... DANCE
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: юни 03, 2011, 12:11:19 »

А дано де, ще напълним темата със снимки на бебоци.

Спаднал ми е корема, боли ме кръста, вечер едни леки менструални болки имам. Последното, което се появи от 2-3 дни е едно изтръпване от вътрешната страна на бедрата като се движа, явно тялото се подготвя, опъват се муск. връзки. Бебо го чувствам как се върти ниско долу...и дотук, други позиви за раждане нямам.

Радвам се, че още не ме е обвзела параноята, пия си чайчето от малинови листа, разхождам се и се наслаждавам на последните дни с коремчо!
« Последна редакция: юни 03, 2011, 12:47:20 от mgoranova » Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: юни 03, 2011, 15:41:28 »

И ние още сме си тук, а май и ще си прескочим термина. Сега се върнахме от доки и каза, че имам един сантиметър разкритие и 80 % скъсяване на шийката. Каза още да й дам зор с повече разходки, за да не я пренося много.

mgoranova дано изобщо да не те обзема параноята  good
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: юни 03, 2011, 16:06:07 »

Здравейте и от мен, по-точно от нас  girl_wink
Ние с Мария сме си вкъщи, но чак сега ми остана време да пиша. Благодаря на всички за пожеланията  give_rose
Едно голямо ЧЕСТИТО на Савка и Дидка! Нека във всеки дом грее по едно слънце, което да ни радва!
На тези които са в очакване, нека много скоро споделят с нас радостта си!
Относно това, което сте писали за пиенето на чай, аз не съм се интересувала, но на мен след като ми включиха системата не ми даваха да пия нищо.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: юни 03, 2011, 16:26:59 »

Честито ви завръщане у дома, Ванче!Само радости да споделяте с малкото слънчице!  Girl_hide

Ще чакаме ако имаш 5 минутки да разкажеш как е минало раждането (ако ти се споделя, разбира се).  smile

За течностите и на нас ни казаха, че с много зор са успели да издействат акушерките от анестезиолозите даване на вода и сок от грозде и ябълка (но не и портокал, заради киселинността). Аз си мислех, ако пия някакъв чай да го правя преди да вляза в родилната зала.
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #207 -: юни 03, 2011, 18:22:57 »

Vanche, много се радвам за вас! Сега може спокойно да се наслаждавате с татито на новият член от семейството  Bravo Ще чакам с нетърпение разказчето ти  give_rose

mstoqnova пускам един линк, може да ти е от полза  http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_5040_0.html  не знаех, че зехтина и лютото също предизвикват раждане  pardon
Активен
kotelinka
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: юни 04, 2011, 20:43:18 »

здравейте и от мен, първо честито на всички мамчета, който вече са родили, нека бебоците да са живи и здрави и бързо възстановяване на мамите.
Моята сладка дъщеричка   :baby_girl:Наталия се роди на 29.05. 3220кг и 50см. Вече сме си вкъщи и с тати не можем да й се нарадваме  Momy.
Аз все още нямам достатъчно кърма, пък и бебка не иска да суче, почва да се дърпа и да плаче като я сложа на гърда. По-лесно й е с шишето и не иска да дърпа. Но аз се изцеждам с помпата, ама пак е малко по 30-40мл. Ще се радвам да ми дадете съвет как да се справя с този проблем. cray
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: юни 04, 2011, 21:35:29 »

котелинка, Честито! Да ви е жива и здрава дъщеричката!  Bravo

По въпроса ти - много бих искала да помогна, но все още знанията ми по отношение на кърменето се свеждат само дотова, което съм чела и чувала от други майки. Затова все си мисля, че е по-добре да постнеш питането си директно в темата за кърменето. Там опитните майки определено ще са по от полза. В тази тема, май останахме само тези, които тепърва ще раждаме.

Иначе по-конкретно, не знам, в кой град живeeш, но винаги можеш да се обадиш за съвет на Лече Лигата :  http://lalechebg.com/. Мисля, че даже може и да се срещнеш с тях за да могат да наблюдават как се кърмите и къде има евентуално грешки.Аз присъствах на няколко техни срещи (не в България обаче, затова не познавам никой лично там) и определено организацията ми направи много добре впечатление.  good

Стискам палци всичко да се нареди с кърменето!    good
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: