Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 22:01:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69643 пъти)

savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: май 09, 2011, 16:30:59 »

menyanthe честито  give_rose give_rose give_rose 
Бързо възстановяване и   скоро те очакваме да разкажеш как сте и как се справяте с грижите за малката  smile smile smile

Аз днес бях на преглед  smile Вече сме 3кг 160 грама  smile smile smile
Растем големички,а до термина има 3 седмици  smile Засега сме правилно разположени ....но лекаря каза че ако бебето стигне към 4 кг най-добре ще е секцио.
Записах се за следващ преглед на 25 май и догава вече ще стане ясно как ще  е  smile 
Взеха ми сега само вагинален секрет и трябва да се обадя на края на седмицата за резултат .
Сега ни остава само да чакаме да мине времето  smile Имаме си почти всичко подготвено ....мислех тези дни да пера дрехите, но доктора каза, че няма признаци да не си изчака термина и в такъв случай ще  го оставя за другата седмица  smile
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 10, 2011, 22:35:02 »

savka не знам защо,но на мен много ми допада мисълта за голямо и оформено бебче,стига да не се налага интервенция при теб де  good
Аз минавам за да ви попитам,дали при вас има някакво смъкване,защото аз от днес усещам облекчение при дишане и при хранене,някак си не чувствам всичко така притиснато,както преди  crazy
Това е  give_rose
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #152 -: май 11, 2011, 16:31:15 »

Здравейте мами smile Как сте?Нещо не сме много активни напоследък  nea Аз редовно влизам да ви чета,ама като нямам нищо ново да пиша и си трая biggrin Миналата седмица цялата бях в болницата,че моята лекарка реши че не наддаваме с бебчо,но пък в болницата ми казаха че всичко е наред,ама си ни държаха защото клиничната пътека била 5 дена  crazy Толкова глюкоза отдавна не бях поемала  pardon Поне разбрах как стоят нещата за раждане,приемане и всичко.Вече поне ме познават в болницата,само да не ме забравят,че май ще сме с преносване като гледам така  blum Сега си чакаме и вече леко се изнервям  beating Ама ще си чакам,няма начин smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 11, 2011, 19:14:03 »

Аз минавам за да ви попитам,дали при вас има някакво смъкване,защото аз от днес усещам облекчение при дишане и при хранене,някак си не чувствам всичко така притиснато,както преди  crazy
Това е  give_rose

И при мен май се смъква бебчето, може и това да помага против тези ужасни киселини. Nastiq и мен много ме мъчеха, затова съм на още по-строга диета - само пресни, необработени храни, леки за смилане. Хрупам тук и едни оризови бисквитки (тип гризини) като за световно. И така всичко отмина, но прeди една седмица бях ад, не искам да си спомням.
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #154 -: май 12, 2011, 18:17:13 »

minalina аз диета не спазвам, но от няколко дни и при мен изчезнаха, дано да е за постоянно  blush
И при мен май има смъкване, поне различавам няколко признака, но не съм сигурна, защото още ми е трудно да дишам. Взех да ходя още по-често до тоалетната, което е ужасно, вече на всеки 2 часа вечер се будя  SUICIDE От време на време има едно странни прерязващи болки ниско долу от ляво и от дясно, питах доки и тя ми каза, че това са признаците на слизане на бебо в малкия таз, просто се разширява малко по малко и за това е такава гадна болката. Иначе съм доста жизнена тази седмица, за разлика от предишните в които бях като парцал, сега ме е обладала някаква енергия, дано да се задържа така  pullpigtails
Да ви се похваля денс бях на фризьор и сега вече съм с нова прическа и боядисана, вече бебка може да идва, че иначе щях да я изплаша с израстналите корени  Makeup остана само маникюра и педикюра да направя, но това ще е другата седмица  MANICURE
И още малко хвалби  blum в галерията ми съм сложила снимки на детската стая. Цял месец се занимавах да си рисувам по стените, но стана много хубаво, е поне аз си я харесвам...мисля да записвам 2-ро висше - рисуване  blum Остава само да се обзавежда и от тази събота и неделя почваме да пазаруваме с татито. Ето и линк:  http://forum.svatbata.bg/index.php/v/Nastiq/1/?action=gallery
Целувки по сладките пупите  kiss
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: май 12, 2011, 18:40:57 »

Nastiq, това ако найстина си го рисувала ти, веднага трябва да запишеш второ висше (както си казала). Много хубаво е станало. Поздравявам те!
 give_rose

Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #156 -: май 12, 2011, 20:30:52 »

Благодаря ти *mama Eli*, само за тревата и водата мъжът ми ми помогна с оцветяването, че вече е трудно свиването, иначе всичко сама си направих. Видях го в един форум случайно, но там бяха рисували в детска градина и беше много по-голямо. Не е толкова сложно, избрах си картинка, контурите ги направих с молив - на латекса може да се трие с гума ако сбъркаш някъде, и после оцветяваш - е там видях зор, не е трудно, но е доста като обем, т'ва е за хора с много здрави нерви tease бъркаш си оцветители и латекс и цапаш и така цял месец blum
За първи път го правя и мисля, че стана много добре smile
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: май 12, 2011, 22:49:58 »

Леле, Много е хубаво! Направо ми останаха очите!  Girl_hide Girl_hide Girl_hide
Браво! Личи си с колко любов си го сътворила!
Мен пък ме е ударило само на социални контакти, не можеш да ме спреш у дома и така с подредбата дори на бебешкия кът съм до кривата круша  smile А какво остава да сътворя такава красота като твоята!
Активен
savka
Сватбар
Публикации: 270

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 13, 2011, 08:18:55 »

Nastiq невероятно е !!! give_rose give_rose give_rose любимият ми Мечо Пух  Bravo yahoo Bravo
 Аз каквото и да видя на Мечо Пух трудно му отстоявам и купувам веднага  yahoo yahoo
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: май 13, 2011, 10:47:57 »

Nastiq рисунките са просто уникални!!Направо ченето ми падна  Oh my ...  girl_in_love толкова добре си се справила,че бих те наела да изрисуваш и нашите!  Wink , понеже аз съм с две леви и мога само човечета тип клечки да рисувам  sarcastic
savka и ние сме фенове на Пух,дори вече няколко комплекта спално бельо за бебчето имаме  pardon  blum
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 13, 2011, 20:06:32 »

Настя, и аз останах без думи - браво!!!  good Bravo
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 16, 2011, 09:00:48 »

Айде и аз в кюпа с онемелите.  Nastiq  станало е невероятно БРАВО  judges
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #162 -: май 16, 2011, 20:47:34 »

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,28873.0.html#new
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: май 17, 2011, 18:05:54 »

Савче,драснала съм ти  ЛС с едно въпросче  blush
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 18, 2011, 09:41:48 »

Здравейте и от мен! При нас всичко засега е спокойно. От няколко дни ме мъчат едни отоци в краката, но то май вече беше крайно време да се оплача за нещо. С женските консултации приключихме, изследванията са добри, стегнах багажа вече, накупихме всичко за бебка, детската стая е готова и сега само ще чакаме. Днес следобяд съм на поредната лекция за бременни, чудя се дали няма да ни е последната  girl_wink
Относно усещанията, и аз имам чувството, че корема вече слиза надолу, усещам някакви болки под корема и кръста от време на време, но са поносими. Вече нямам търпение да видя бебка, но и нямам нищо напротив да си дочака термина.
Nastiq много красота си сътворила и като гледам всички тези рисунки си мисля, че това не разкрива само възможностите ти да рисуваш (с което не всеки може да се похвали), а е и израз на чувства, желание и очакване.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: