Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 21:51:36
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
18
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011 (Прочетена 69598 пъти)
Bebe_chaka
Ентусиаст
Отг: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011
«
Отговор #120 -:
април 28, 2011, 12:59:34 »
Здравейте момичета да се отчета че на 20.04 се появи Валентина нашето ангелче и вече сме в къщи
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #121 -:
април 28, 2011, 13:35:30 »
Bebe_chaka
честитоооооо!!! Много се радвам за теб и малката
Да ти е жива и здрава и много да те радва(а и ти нея
).
Знаехме си ние,че с това затишие ще ни сервираш някоя новина
Като имаш време,разкажи как е минало!
Желая ти бързо възстановяване и много спокойствие
Много те
и
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #122 -:
април 28, 2011, 13:37:18 »
Bebe_chaka
, честито миличка!
Да ви е жива и здрава малката Валентина, много да ви радва и слуша.На тебе бързо възстановяване, а на таткото Наздравее!!!
Активен
Nastiq
Ентусиаст
Бъдещо мамче :)
«
Отговор #123 -:
април 28, 2011, 23:29:16 »
Bebe_chaka
, честита ви дъщеричка
Да ви е жива и здрава и да носи много радост на мама и тати!
Активен
Little flower
Сватбар
«
Отговор #124 -:
април 29, 2011, 22:12:29 »
Привет и от мен
и нашия юнак Теодор ни изненада - роди се на 22.04 в 5:55 ч, 2490 гр / 49 см. Изписаха ни в сряда, наложи се да постоим в болницата, защото го извадиха с форцепс. Ще пиша повечко по-натам, че още се възстановявам!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #125 -:
април 29, 2011, 22:29:46 »
Little flower
честит ти син!Нека да е жив и здрав,това е най-важното!Той е подранил до колкото виждам някъде със седмица,не е чак толкова много
Килцата ми се сториха малко,но то при всеки е индивидуално,важното е всичко да му е наред и да е здраво
Когато се почувстваш по-добре,ще разкажеш,сега си почивай и не ни мисли
Нещо и
menyanthe
ми се губи тези дни?Дали не я е споходило нейното щастие?
Ето,че малко по малко започнахме да напускаме темичката
Аз съм една от последните.Терминът ми е на 14ти Юни,но датата за секциото е 5ти(10 дни казаха преди термин и 5ти ми се видя ок).
На 13ти съм на държавен изпит,тъй че до тогава трябва да съм на крак
Такъв е живота-забързан
Поне няма да имам време да охкам и да се вайкам
Започна да ми става все по тежко да върша ежедневните си задължения.Тези дни правя пролетно почистване и покрай прането на одеала,покривалки и пердета кръста ме скъсва от болки.Баба ми дойде да ми помогне с миенето на прозорци и сега ни е на гости.Все си викам хайде още малко остана и стискам зъби.
ама ми се вижда цяла вечност,а ако се налага и да повървя повечко,го правя на хиляди малки почивки
Хайде оставям ви,че нещо много се разписах!Ще пиша след прегледа на 2ри Май
Активен
Nastiq
Ентусиаст
Бъдещо мамче :)
«
Отговор #126 -:
април 29, 2011, 23:26:47 »
Little flower
да ви е жив и здрав малкият мъж и да ви носи много щастие и усмивки, а на теб ти желая бързо възстановяване и скоро да ни разказваш как е минало всичко около раждането
carlyangel
права си че една по една напускаме темичката, даже ще ми е мъчно за нея
, ти си с термин на 14-ти, но вече знаеш кога ще се появи бебчо, а аз съм последната на 17-ти юни чак
да не стане така че всички да са напуснали темичката до тогава и само аз да си водя монолог тук
А за натоварването наистина почва и на мен всичко да ми тежи и гледам да си почивам повечко, напоследък спя по 12-14 часа вечер, точно като в началото на бременността, явно се изтощавам много от пъшкането и охкането като почна да правя нещо
Надявам се скоро пак да има радостни новини в темичката
Целувки по пупите
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #127 -:
април 30, 2011, 09:19:30 »
carlyangel, тук съм още!
Пожелавам ти успех на държавния изпит! Аз две дипломни работи защитих по време на бременността!
Аз все си мисля, че беба си е харесала датата 2 май, ама дали ще се окаже вярно предчувствието ми, не се знае...
Силно се надявам да се получи така. Ама то май на мен ми харесва тази датичка, пък за беба не е ясно - тя може и по Коледа да й харесва, така като я гледам!
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734
«
Отговор #128 -:
април 30, 2011, 09:46:27 »
Little flower
- скорошно оздравяване ти желая и много сладки моменти със съкровището!
Бебе_чака
- честита дъщеричка! Да вие жива и здрава!
Настия
, спокойно и аз съм тук
Нямам намерение да раждам още
Вече съм в майчинство и ми светна пред очите - енергия бол, добре че и занимания се намират, че да не скучая.
Ходя на басейн доста и това ми дава тонус, пък и темепературите спаднаха, та се диша по-лесно.
И контракции нямам както преди, че това доста беше почнало да ме плаши.
Лекциите за бременни са супер, научават се доста полезни неща и е някак успокояващо да говориш с акушерка, която е правила хиляди израждания и знае за какво говори.
Ходя и на събирания на Лече Лигата, досега само на едно, но беше прекрасно! Бяхме 7 майки, от които само две бременни, в апартамента на жената, която анимираше срещата и опитът, който се сподели е както интересен, така и полезен. Позволява да се вдигне мистерията около доста неща, дето на книга звучат едно такова теоретично и много отдалечено от реалността. Срещата завършва с хапка и пийка с това, което всяка майка е донесла и развива сладката приказка
Днес ще ходя на втора среща за носене на бебето в шал - ще пиша после какво ми е мнението.
Знам че и в България ги има тези срещи, така че ги препоръчвам, за майките, които искат да кърмят. Лично аз си имам една на ум, защото според информацията, която имам, всяка ръководителка, си има повече или по-малко развит "интегристки рефлекс" (първата, която видях беше прекрасна, изобщо не в този стил), но важното да го знаеш и да взимаш информацията, която само на теб ти е полезна.
Иначе и аз трябва сериозно да разчистя у дома, да направя малко място на бебче. Другите ми занимания са готвенето (но не много сладко, че нали заради този диабет съм на диета) и фотографията, на която най-накрая намирам време да се насладя пълноценно.
Бебчето вече не прави бум-бум, а едни движения с голяма амплитуда, като да покаже, че място вече хич не му оствам и трябва най-малко да се изправя. Снощи бяме на театър и не престана, спря чак когато взехме да пляскаме (май нещо го оплашихме)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #129 -:
май 02, 2011, 19:17:20 »
minalina
Блазирам ти за басейнчето,обожавам да плувам
Nastiq
няма страшно,ще седим да те подкрепяме до края
Аз да ви се отчета от прегледа днес,който ми бе и последен за ЖК при този лекар(изключително съм му благодарна и горещо бих го препоръчала на всички)
Бебчето е 2400гр.,околоплодните води са ми нормални,главично разположено е(не,че в моя случай това има значение) и дори си беше сложила ръчичките пред личицето
беше много сладка.Казах,че сме си избрали датата 5ти Юни с оглед да е по близо до термина,но лекарят е на мнение,че плацентата ми е по-зряла за седмицата и казва дата 1ви Юни,което на нас много ни харесва като дата,понеже е деня на детето
Та сега и лекарят,който ще ме оперира в "Селена" трябва да я одобри и имаме зелена светлина за 1 Юни.
Много съм радостна и нямам търпение да дойде
На 16ти ще си взема направлението и останалите неща и се записвам в "Селена",за да започнем подготовката.
Всичко за бебчо е готово,почистването е направено и сега остана само да чакаме
Решила съм,че ще кърмя,но не на всяка цена
Ако тръгне,добре,ако ли не здраве да е
Полът се потвърди с думите цитирам "нищо не му е пораснало на бебето,съответно остава момиче"
Мъжът ми много се зарадва,понеже той си иска момиче и туй то
Това е от нас,целувки на всички
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #130 -:
май 02, 2011, 22:52:31 »
carlyangel, браво на вас! А защо ти е последен прегледа? Или ще ходиш вече при лекаря, който ще ти прави секциото?
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #131 -:
май 03, 2011, 10:51:07 »
menyanthe
,ще ходя вече при лекаря,който ще ми прави секциото.
Ти как си?Как се чувстваш?
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #132 -:
май 03, 2011, 10:55:51 »
Никак не съм добре, ама не ме притесняват бременлийските работи - просто съм ужасно отпаднала, боли ме главата и искам да се свършва, а калпазанката имам чувството, че накрая насила ще трябва да я вадят. Хич не ще и да чуе да излиза навънка.
Иначе болки си имам - я в кръста, я в корема, я в гърба, я в краката, я във врата... Киселини също си имам - ама това се преживява.
Но това да се чувстваш като парцал и да нямаш желание за нищо - е, от това ми е по-гадно. И заради това искам да раждам вече, ама като гледам, май ще си преносвам...
Активен
mstoqnova
Професор
«
Отговор #133 -:
май 03, 2011, 14:48:06 »
Привет момичета
Гледам аз прекрасни новини
MILISH
,
Bebe_chaka
,
Little flower
ЧЕСТИТО момичета да са ви живи и здрави бебочковците
Да се отчета и аз, че от доста време не съм писала. Днес ми взеха кръв и у....а за последни изследвания и от другата седмица съм на консултация всяка седмица. Всички около мен загат кога ще се появи нашата малка принцеса, че корема ми се е смъкнал доста и продължава
menyanthe
напълно те разбирам и при мен е същото положение и тази отпадналост ме изморява два пъти повече, ама още малко и ще мине
carlyangel
а ти как си? Кажи ни и ти как се чустваш? Първи юни е супер дата
по пупите и много леки финални метри
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #134 -:
май 03, 2011, 16:19:04 »
mstoqnova,menyanthe
чувствам се също като вас-отпаднала,натежала и изморена.Постоянно ми се спи и не ми се прави нищоооо,а ме чакат 60 страници дипломна,та сега печатам,когато не спя
Мисля,че сънливоста от началото се завърна при мен.Постоянно се прозявам,а като легна се въртя и сменям позите за спане доста често,та на сутринта ставам също толкова уморена,колкото съм легнала.
mstoqnova
то и при теб не останало!Всяка седмица на консултация си е голям кеф
Какво ти правят?Тонове ли мерят? На мен ми остана едно дупчене и да се надяваме,че вече ще ме перфорират чак на операционната
mtoqnova
видях,че имате чуденка относно името на бебчето.Надявам се да го решите бързо.Ние си избрахме Лора и така оставаме.Не сме я кръстили на никой,но кумата ни се казва Лора,а това е добре дошло
menyanthe
вие на какво име сте се спряли?
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10