Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 16, 2025, 00:34:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69728 пъти)

mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: април 19, 2011, 19:39:21 »

Bebe_chaka успех мила и при следващото ти включване да ни се похвалиш, че всичко е минало леко и безпроблемно give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 22, 2011, 09:22:26 »

Добро утро момичета!
Искам да ви пожелая приятно изкарване на празника,а заедно с него и много здраве и усмихнати бебчета  tease  give_rose
Ние сме добре,утре ще боядисваме яйца.Бебчето не спира да шава по цял ден,дори имам чувството,че не спи  beating  blum Явно ще е някоя калпазанка,ама на кой да се метне я  blush
На 02.05 съм на последен преглед,а после се прехвърлям към "Селена" и живот и здраве в началото на Юни ще направим секциото.  Girl_hide Сигурно ще ви прозвучи откачено,но вече нямам търпение  girl_wink искам да си видя бебчето  yahoo
 Какво ли става с Bebe_chaka?
Хайде и другите момичета да се отчетат,има някои дето не сме ги чували от векове,ще има тупаници  beating
Много целувки на всичкииииииии  kiss
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #107 -: април 22, 2011, 09:36:04 »

Здравейте и от мен smile При нас нищо ново,вчера звънях да си запиша ЖК,но лекарката каза чак във вторник,така че чак тогава ще се преглеждаме и мерим  blush и направо не ми се качва на кантарчето вече,ама.... няма начин  smile И аз утре ще боядисвам яйцата,ще направя едно козуначе и любимите ми козуначени кифлички  pleasantry Само дано ми се получат нещата,че иначе незнам ... pardon Хайде сега да ви черпя едно кафенце  Приятно изкарване на празника  give_rose
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #108 -: април 22, 2011, 10:30:12 »

Мамчета, привет и от мен  give_rose
Аз да ви се похваля, вчера боядисах яйцата и станаха много хубави  yahoo, ама доста си поиграх де  smile
сега мисля да направя накакви кифлички и аз. Другата радостна новина е, че мъжлето си идва днес, ама този път не за празниците само, а до 02.05 ще си е вкъщи при нас  yahoo yahoo yahoo. Тъкмо ще ми помогне да нарисуваме детската стая, аз вече започнах, но малко помощ няма да откажа. Най-интересното е, че бебо като му чуе гласа и почва да шава доста, явно вече го познава по гласа или му е много дрезгав и го дразни  Wink
Аз съм на ЖК на 03.05 и тогава ще ми изкарат и 45-дневния болничен преди термина, а за кантара не искам да мисля, вече не се и тегля за да не се дразня, имам чувството, че всеки ден съм все по-дебела  hysteric
А за Bebe_chaka и аз незнам нищо, търсих нейна темичка в "Честито", ама май няма или аз не съм я намерила blush, дано всичко да е минало нормално и скоро да имаме добри новини от нея  heart
Искам да ви пожелая весело изкарване на празника и се наслаждавайте на семейството, че сега ще се радвате за двама, кой знае, скоро сигурно няма да празнувате Великден 2 в 1  Wink
Аз може да не се включвам често тези 10 дни, но при възможност ще чета, туко виж имаме някоя хубава новина  Bravo
Айде, мами, чао от мен и много галки по пупите  give_rose
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 23, 2011, 09:40:36 »

Минавам да видя дали има някакви новини от Bebe_chaka,но явно нещото се случва в момента  yahoo yahoo yahoo Какво хубаво време за появата на бебчо-Великден  danceg
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 24, 2011, 04:57:06 »

Е, това е. Никакъв шанс да си предизвикам раждане и точка по въпроса. Мойта мома с характер още от сега.  girl_wink Тази седмица се пречуках от ходене напред-назад, вчера яйца боядисвах, 6 козунака омесих - от 8 и половина сутринта до 11 и половина вечерта не съм се спряла направо, сега съм малко като разглобена, ама признаци за раждане - нйъц!   pardon
Днес планирам разходка до Витоша, малко на чист въздух.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 24, 2011, 09:11:02 »

хахаха menyanthe туй то!Като е казало на термин и това си е  blum
Христос возкресе,момичета!Да сте живи и здрави,а покрай вас и малките човечета  give_rose
Черпя ви с едно от моите яйчица,дано да излезе борец  Wink

* qica.jpg (19.28 KB, 160x120 - видяно 1977 пъти.)
« Последна редакция: април 24, 2011, 09:12:38 от carlyangel » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: април 24, 2011, 09:44:21 »

Menyanthe, явно ще се чака. Ти пак супер сила имаш, от къде я намираш всичко това да направиш. Знаеш ли пък разходката на чист въздух можe да има очквания ефект, но да не ти вкарвам само мухи в главата и аз, че може наистина детето да си е решило датата да изчака.  blum
Аз с тези жеги (не знам как е при вас) съм като зомби на моменти huhhuh.gif. А като си помисля , че и по-горещо ще става ...
« Последна редакция: април 24, 2011, 20:35:41 от minalina » Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: април 24, 2011, 11:23:33 »

menyanthe, защо бързаш мила,нека момата си седи на топло.Колкото повече е в коремчето на мама, толкова по-добре за бебка.Аз преносих няколко часа Стилиян се роди на 4-ти Април сутринта, при термин 3-Ти Април.Аз последната седмица бях като теб, какво ли не пробрах, брех нищо не ставаше.И когато вече дойде термина се бях настроила за преносване и дребен реши да излиза.Така, че единствено тя си знае кога е датичката, а до тогава приятно чакане  tease и леко ражданееее  heart
Активен
didkam
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #114 -: април 24, 2011, 12:24:51 »

Здравейте на всички :)Христос Воскресе! С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници. Нека има Мир и Любов в сърцата ни!  Rabit
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 24, 2011, 13:25:58 »

Харесваше ми датата 24-ти, ама не и не. Сега влизам тук с една страхотна великденска новина:

MILISH е родила момиченце днес в 11:37 със фините мерки 2600г, 44см!

« Последна редакция: април 24, 2011, 13:29:06 от menyanthe » Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 24, 2011, 20:34:36 »

Честито Mилиш!
Да ви е жива и здрава девойката!
Значи по-рано от предвиденото секцио се е появила, освен ако не е имало промени в плановете  Wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: април 24, 2011, 22:12:32 »

Честито на Милиш!Да е жива и здрава и мноооогооо да ви радва сладката девойка  give_rose yahoo yahoo yahoo Дано всичко да е минало по план!Желая ти едно бързо възстановяване smile  gu6 gu6
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #118 -: април 24, 2011, 22:15:18 »

Христос Воскресе, мами!  give_rose
Колко хубава новина си имаме на Великден  chee chee chee

heart *INLOVE*Милиш, честито! heart heart
Пожелавам ти, сладката принцеса да ви е жива и здрава и да ви донесе много радост и щастие на теб и на таткото!!!

minalina, мила съчувствам ти и аз съм като теб, не ми понася горещината и става все по-топло, а имаме още доста  nea
menyanthe явно щерката ще е упорита още от малка  Wink но нали по закона на Мърфи, всичко става, когато най-малко очакваш, явно трябва да не мислиш за раждането (което и аз не знам дали може да стане  blum) Поне знаеш, че още малко ти остава, а аз....ако ме питаш вече ми е писнало ама ще трябва да се настройвам психически да чакам още най-малко 1 месец и повече може би  insane
Целувки по пупите на всички  kiss
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: април 26, 2011, 10:27:01 »

Здравейте и от мен, при нас нищо ново, ходихме на ЖК, доктора последно каза термин 28.05. Бебка по размери изоставаше с една седмица, но вече всичко си е наваксала  girl_wink , обърнала се е с главата надолу и чака.
Днес на училището за бременни лекцията ще бъде на тема видовете упойки, аз все още размишлявам при нормално раждане дали да стане с упойка или да разчитам само на обезболяващите, които дават в предродилно, но предполагам, че днес ще ми станат по-ясни някои неща.
Тази седмица ни предстои да пристигне количката ( http://www.bebe-best.com/lander-kombinirana-kolitchka-trikolka-xt-rocky-2010-p-16625.html ) и да накупим всичко необходимо за момата. През уикенда планираме едно разместване и наместване вкъщи и ако бебка има желане да си види стаята - Добре дошла  Wink , но аз нямам нищо напротив да си дочака датичката. Мисля тази седмица да си подготвя и чантата за болницата и да я сложа в багажника на колата, не мисля, че ще ми пречи ако се разхождам с нея, а и там където ще раждам не е необходимо да нося кой знае колко неща.
На всички леки дни до финала и само хубави новини в темата!
Milish , Честито! Нека най-новия член на семейството да ви радва непрестанно!  Baby_b
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: