Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 20:54:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69508 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 09, 2011, 19:59:51 »

Хеллоу момичета smile
Виждам,че при всички нещата са ок,което много ме радва  yahoo Yes Аз вчера бях на консултация.Килцата са 85  sarcastic,тоест +25 от началото,обиколката 112 на корема,измерена матка 30см.,тоновете 145,кръвното 60/90-малко ниско,ама то винаги ми е такова. Wink Чувствам се много добре,понеже времето започна да се оправя и се раздвижих,краката спряха да ми се подуват.Иначе се надявах да мина на ехограф,ама то така се получи,че не минах  pardon На 2ри май е следващата ми консултация,тогава ще мина задължително,понеже и доктора каза,че ще трябва да видим колко килограма е бебчо.От 1ви Май започвам 45 дневния болничен.
На мен не ми пречи да спя или лежа по гръб,но ако поседя повечко на стол,гърба ме скъсва от болки. sad
Нали ви казах за гащеризона,който си купих.Е,направо се родих с него!Няма досадно изхлузване и дърпане нагоре по цял ден-много е удобен.Единствения недостатък е,ако ти се наложи да го свалиш,ако ходиш то тоалетна примерно.Става малко бавно. smile
Това е от мен,много  kiss gu6 infatuated
П.П.Имаме си вече кошарка.Кумовете ни я дадоха,останала е от синът им.Той е вече на 5,така че не им трябва.Сгъваема е и си има приставка за повиване,което на мен ми беше много важно,защото в стаята нямаме много място за още 1 шкаф smile Сега майка ми ще я изпере и ще си я вземем smile
« Последна редакция: април 09, 2011, 20:14:26 от carlyangel » Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #61 -: април 10, 2011, 17:58:16 »

carlyangel за кл ще мислим после аз последно бях 12+ но вече не се меря ще се премеря преди да вляза в болницата до тогава неща шокове  angry
Утре съм на тонове та даже вече и 2 пъти седмично  blum
това е от мен  good
« Последна редакция: април 10, 2011, 17:59:54 от milish » Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 10, 2011, 21:02:43 »

milish  good изобщо не се качвай на кантара,така или иначе освен да се депресираш,няма да промениш нищо.12 килограма са си супер за седмицата,в която си  good,благородно ти завиждам!Много е приятно като ходиш на тонове,и аз нямам търпение  Girl_hide Още има няма 1 месец и ще се видите с бебчо smile
Аз съм сигурна,че ще си възвърна старите килограми за има-няма 3 месеца.Много бързо ще вляза във форма.Заветните стари 55 килограма ще ги ударя до септември!  good
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 11, 2011, 09:50:14 »

Ехеее, Хелоууу от мене мамчетааа  yahoo Виждам при вас кипи подготовката за срещата с малките съкровища.Гледам обсъждате килограмите и аз бая си качим +20 , нооо важното е бебчовците да са добре с раждането веднага се смъкват десетина (аз още макар,че не съм мерила) усещам една лекота.
Целувки от нас със Стилиян и леки финални метри  heart heart heart
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #64 -: април 11, 2011, 11:46:17 »

milish  good изобщо не се качвай на кантара,така или иначе освен да се депресираш,няма да промениш нищо.12 килограма са си супер за седмицата,в която си  good,благородно ти завиждам!Много е приятно като ходиш на тонове,и аз нямам търпение  Girl_hide Още има няма 1 месец и ще се видите с бебчо smile
Аз съм сигурна,че ще си възвърна старите килограми за има-няма 3 месеца.Много бързо ще вляза във форма.Заветните стари 55 килограма ще ги ударя до септември!  good

Carlyangel,ако можеше всички мами да сме с твоя оптимизъм за възвръщане на кг-ите  yahoo
Аз с мойте + 15 кг в 29 г.с. ме е обзел такъв песимизъм за "моите" си 55 кг  cray .....как да го постигна и аз не знам  angry
Активен
Bebe_chaka
Ентусиаст
**
Публикации: 148

« Отговор #65 -: април 11, 2011, 13:36:16 »

Килограмите не са най-важното момичета  smile Нали бебоците ни са добре и са здравички и сити  smile Аз пък трябва просто да откажа солта, че краката ми са като буренца.... ама пусто като ми се яде все сиренце  blush не мога да устоявам  Girl_hide А някоя от вас има ли впечатления от Окръжна болница във Варна?  huhhuh.gif И по-специално от д-р Станева  crazy
« Последна редакция: април 11, 2011, 13:49:32 от Bebe_chaka » Активен
milish
Ентусиаст
**

« Отговор #66 -: април 12, 2011, 12:25:26 »

Килограмите не са най-важното момичета  smile Нали бебоците ни са добре и са здравички и сити  smile Аз пък трябва просто да откажа солта, че краката ми са като буренца.... ама пусто като ми се яде все сиренце  blush не мога да устоявам  Girl_hide 
Аз ям страшно безсолно и готвя много безсолно и мъжа ми свикна така да яде и въпреки всичко като съм повече време на крак и ми се подуват глезените. Мойта доки каза че е нормално да се насъбира вода в организма на жената последния месец два от бремеността която се премахва с раждането което значи още някое килце на долу  Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 13, 2011, 11:02:13 »

За килограмите - до момента съм +9, но като цяло съм качила само на корем, нямам подувания и отоци. И пак се оплаквам!  pardon
Искам да раждам вече, и мисля да се опитам да си предизвикам раждането по някакъв начин, ама и аз не съм много сигурна как точно.  girl_wink
Но за Великден съм решила да меся козунаци, та току виж взело, че станало  girl_wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 13, 2011, 11:42:21 »

menyanthe чувала съм,че зелева чорба помагало.До колко е сериозно това   pardon Само да не направиш някоя глупост  Wink
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 13, 2011, 14:29:08 »

Аз съм чувала, че и по-пикантната храна също помагала, канелата също, та мисля да пробвам някои от тези... А също и креватната гимнастика - ама там няма да ме огрее  pardon Моят мъж само като чуе нещо в тази посока и веднага почва: "Ама да не й стане нещо на бебата, ама не знам какво си..."  smile
Той се притеснява много повече от мен!  girl_wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 13, 2011, 15:48:46 »

menyanthe хехе,моят хич не се притеснява,ама и ние не сме много активни в този аспект..  blush
Активен
milish
Ентусиаст
**

« Отговор #71 -: април 13, 2011, 19:01:02 »

Малееее за секс ли говорите от извесно време нямам грам желания моя мъж седи на сухо 
Да се отчета бях на ЖК бебка си отговаря на седмиците не бърза да излиза имам си достатачно околоплодни води тежи около 2600кг тоновете за ок 100% мома за пореден път потвърдена както доки каза в 9 месец няма как да се обърка   Засега добре за мен ще си дочака датичката за секциото дано продължава така другата седмица ми е последната консултация 

и на 27 айдеееее
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 13, 2011, 19:57:35 »

milish в коя седмица ти се пада секциото?И аз ще съм секцио,та за това те питам.Как го определиха,в смисъл колко време преди термин ти казаха,че е нормално? huhhuh.gif
Активен
milish
Ентусиаст
**

« Отговор #73 -: април 13, 2011, 21:25:50 »

milish в коя седмица ти се пада секциото?И аз ще съм секцио,та за това те питам.Как го определиха,в смисъл колко време преди термин ти казаха,че е нормално? huhhuh.gif
еми казаха ми десетина дни. аз си бях харесала датата 27 защото когато изчисля числото на живота по термина който е на 08,05 излиза числото 8 и затова смятах че и на 27 излиза число на живота 8 докито каза може има свободен час за планово секцио и така се наредиха нещата. good засега бебка си чака датата пък ще видим има още две седмици  smile
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 14, 2011, 09:16:01 »

Здравейте и от мен! При нас всичко е нормално, или поне аз така се чувствам. Утре сме на ЖК и ще видим момата какво прави girl_wink
menyanthe, не се ли притесняваш да родиш преждевременно без да е наложащо? Според мен трябва да се успокоиш и да се наслаждаваш на последните седмици от бременността си. Аз със килограмите съм на +12 и не, че не ги усещам, но не мисля, че са голяма тежест, дори все още ходя на работа. От утре ще съм в 45 дневния болничен, но ако се чувствам добре мисля да поработя до края на месеца (е, като почивам по Великден). Относно раждането, съм с нагласата, ако всичко върви нормално да не раждам със секцио. В понеделник в училището за бременни лекцията ще е на тема Видове раждане , контракции и т.н., ще слушам внимателно  Wink
А за гимнастиката съм чела някъде, че ако се чувстваш добре, може и до последно, а за след раждането незнам, може би пак е индивидуално, но аз си мисля, че ако си спокойна, едва ли ще предизвика контракции. (мое мнение)
Ще дам отчет след прегледа, до скоро!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: