Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 15, 2025, 21:55:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 2011  (Прочетена 69618 пъти)

bejkite
Сватбар
Публикации: 252

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 30, 2011, 21:35:02 »

И при мен няма капка коластра. Само ореолите ми станаха по- тъмни.

Меnyanthe, и аз си мисля за една фотосесийка  blum

Лека вечер  give_rose
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 30, 2011, 21:36:53 »

Здравейте, мами  give_rose
Извинявам се, че се намесвам вьв вашата темичка, но се изкуших, когато minalina попита за фотосесиите.
Аз май ще имам две, благодарение на ellie_bellie  give_rose Пьрвата я плануваме за следващия уикенд, аз ще бьда 24 седмица тогава, втората преди да родя - предполагам след 35 седмица, когато се организираме smile Аз снимах миналата година ellie_bellie и беше страхотно изживяване  yahoo Пьк снимките винаги оставят един незабравим спомен и мисля, че е страхотна идея  heart
 Offtopic Minalina, мина ли ти бебешкото парти?
Nastiq, до колкото сьм чела бебчетата се вьртят до последно (40 седмица), колкото и някои доктори да определят срок до 36-37 седмица.
« Последна редакция: март 30, 2011, 21:38:43 от Anichka » Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: март 30, 2011, 21:49:46 »

Привет, момичета! Да се похваля, вече съм в девето квадратче  yahoo бебо да не бърза де, ама не остана...
За бременната фотосесия - отдавна се точа за такова нещо, и сме се уговорили с фотограф за тази неделя. Надявам се времето да е хубаво, та и някоя снимка навън да направим, макар че той снима повече вътре. Пък ще видим резултата.
За коластрата - нямам такава течаща, иначе на лекциите за бременни ни казаха, че от 4-ти месец на бременността започва производството й.
Бебетата май наистина могат до последно да се въртят, макар че нашия момък е с главата надолу от средата на бременността, ако правилно си спомням.
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 30, 2011, 21:58:38 »

Аничка, сигурна съм, че супер ще се получат фотосесиите. Още повече,когато са правени от познат.
Ние добре се бяхме забавлявали преди време с inaxastra на нейната импровизирана бременна фотосесия с една калпава нощна лампа и моите ускъдни умения и апарат.  laugh
Ох, аз още плакна очи по снимките, голяма красота са тези коремчета!  Girl_hide
 Offtopic Бебе-партито е за по-следващия уикенд. Offtopic
Little flower - леле, то не остана  Girl_hide
Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 01, 2011, 12:49:53 »

Привет мамчета, как сте днес?

Ние вчера бяхме на лекар и доки каза, че си е наред и не вижда нищо притеснително. Момата ни тежи кило и 600 грама  Yes  Обаче по негови изчисления пак изоставала с една седмица. Мисля си че нещо не го изчислява правилно по всички други изчисления си е в норма ама  pardon важното е на края да е жива и здрава

И аз нямам още коластра, а с баткото в осмия месец започна пък ще видим сега кога ще започне.
За завъртането на бебчовците бях чувала, че почти до краяси се връткат  smile

Little flower еха последно квадратче още малко и ще си гушкаш съкровището  yahoo

Цун на всички по "гарсонирките"
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 01, 2011, 20:20:27 »

mstoqnova На твое място изобщо не бих се притеснявала.Тези килограми и мерки са толкова относителни,че на практика се получават доста големи разминавания.На 90% от моите приятелки им казаха едни килограми,а бебетата бяха съвсем с други.Това 1 седмица си е напълно в реда на нещата и дори не бих го приела като изоставане. good
За обръщането,майка ми каза,че се обръщат до последно,въпреки липсата на място.Просто става по-трудно и по-бавно мърдането  blum
Да ви се похваля-днес си купихме количка smile Нямахме никакво намерение да я взимаме още от сега,но беше на промоция в Хиполенд и решихме да се възползваме.Струваше само 100лв.,а е комбинирана и има всички функции,които ми трябват smile Изглежда ми доста удобна  good  Wink Ето я и нея:
Взехме оранжев цвят,понеже исках да е неутрален smile Тежи само 10 килограма,тъкмо за лудото обикаляне по рейсове,което ме чака (нямаме кола) biggrin
Това е от мен,много целувки на всички smile

* Количка.jpg (45.7 KB, 677x800 - видяно 259 пъти.)
« Последна редакция: април 01, 2011, 20:22:35 от carlyangel » Активен
mstoqnova
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 01, 2011, 20:42:02 »

carlyangel  гледам да не си втълпявам излишни глупости, че всичко се отразява. Важно е бебка да е добре. Като сравнявам с бременността си с баткото всичко почти еднакво само дето той е бил малко по-ликичък   smile
А за количката  Bravo супер промоция сте хванал и със здраве да се вози маничкото ангелче в нея когато му дойде времето

Лека вечер и хубав уйкенд  give_rose
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #37 -: април 03, 2011, 19:27:45 »

Такааа аз докато успея да вляза в този сайт че все проблеми ми дава  nea вие сте с нова тема пък и на 3 стр.  Oh my ... много сте бъбриви  blum
Какво да кажа за мен днес навърших 35 г.с. и от утре съм 36 г.с. т.е. 9 месец  yahoo
Всичко съм подготвила за бебка и мен изпрах дрешките подредих ги пробвах си стерилизатора подготвих си багажа за болницата сега съм по спокойна  Wink
От миналата седмица ходя на мерене на тонове много ми е приятно на този преглед  pardon
Вие как сте на всички малко ни остана  yahoo
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 03, 2011, 20:53:48 »

Леле, milish  shok браво на теб, аз съм вече в 37 г.с., ама още не съм готова с прането и т.н.  smile само казвам на малкия, че трябва да изчака поне до Великден.  Wink
Активен
milish
Ентусиаст
**

« Отговор #39 -: април 04, 2011, 13:59:19 »

Леле, milish  shok браво на теб, аз съм вече в 37 г.с., ама още не съм готова с прането и т.н.  smile само казвам на малкия, че трябва да изчака поне до Великден.  Wink

Ами аз съм "човекът план" така ми казват всичките ми приятели при мен всичко е планирано и по график и интерсното е че успявам да го направя. good Затова и всичко си накупих в началото на 8 месец и си приготвих багажа за болницата и сега вече и другите неща проста аз съм си такава.
Аз се върнах от тонове днес е малко по заспала но всичко е ок. То и на мен ми се спи  sleeping
Платих си секциото бях при интернист и сега си почивам
От днес съм в 9 месец  yahoo
Тук времето е супер но от утре се скапва сега отивам на детски рожден ден т.е на тийнейджърски 
Моя мъж реши да ми направи подарък затова че ще го направя татко и ми е наел жена за пролетното почистване за да не се преуморявам жената за моето пролетно почистване ще е в нас на 18 и 19,04 два дни за да може да почисти всичко включително и прозорците и пердетата. Много се кефя danceg

Хубав след обед
Активен
Little flower
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 04, 2011, 15:49:33 »

То и аз съм човекът-план  Wink ама сега бях оставила всичко за купуване, като изляза в болничен... и то се оказа по-ангажиращо, отколкото очаквах. Но ще се справя, тази седмица почвам гладенето, живот и здраве.  good
Активен
cRy
Ентусиаст
**
Публикации: 74

« Отговор #41 -: април 04, 2011, 18:16:29 »

момичета,да се отчета и аз от месечния преглед! Вече сме 29 г.с. 1 кило 100 грама момък:)
видяхме го на 4Д, муцунката-странично:),че пред лицето беше си сложил ръцете+краката+пъпната връв и нищо не се виждаше:)))
Малко ме притеснява,че както беше по едно време с главата надолу сега се е обърнал нагоре и е седалищно  crazy ,надявам се до края да се премести,че ми е малко притеснено....
това е от нас!
весели пупи  danceg
Активен
milish
Ентусиаст
**

« Отговор #42 -: април 04, 2011, 18:58:29 »

момичета,да се отчета и аз от месечния преглед! Вече сме 29 г.с. 1 кило 100 грама момък:)
видяхме го на 4Д, муцунката-странично:),че пред лицето беше си сложил ръцете+краката+пъпната връв и нищо не се виждаше:)))
Малко ме притеснява,че както беше по едно време с главата надолу сега се е обърнал нагоре и е седалищно  crazy ,надявам се до края да се премести,че ми е малко притеснено....
това е от нас!
весели пупи  danceg
Споко до 36 седмица да се върти колкото си иска важното е след това да е мирно  good
Браво на нас плановите мами успех с пазара и гладенето  Wink
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 04, 2011, 21:38:14 »

Момичета,извинете ме,че така нахлувам във вашата темичка,но понеже вие сте в по-напреднала бременност и искам да ви помоля за съвет относно кремовете за мазане против стрии...вие какви използвате? blush
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 04, 2011, 21:56:50 »

Момичета,извинете ме,че така нахлувам във вашата темичка,но понеже вие сте в по-напреднала бременност и искам да ви помоля за съвет относно кремовете за мазане против стрии...вие какви използвате? blush
Чувствай се като у дома си smile  good
Аз лично съм ного доволна от мазането със зехтин!Наддадох 30 килограма и нямам нито една стрия  girl_wink good Всеки ден след баня се мажа със студено пресован зехтин(една бутилка от 500мл. ще ми стигне за цялата бременност).Попива много бързо и няма неприятна миризма.След това си нанасям обикновен лосион за тяло върху зехтина и ефекта е изключително мека кожа без стрии.Важно е да го държиш на тъмно  good give_rose Надявам се да съм ти била полезна.
Искам да ви кажа,че днес ми правиха изследвания-ПКК,урина и кръвна група.Всичко си е наред,резултатите са ми повече от хубави smile Лошото е,че се наложи да ме дупчат 2 пъти,понеже първият път иглата била запушена  angry Стана ми много гадно..
Учудващо,но от няколко дни насам нямам отоци по краката.Мисля,че се дължи на постоянните излизания,които имам тези дни.
Днес си купих гащеризон,че ми писна да придърпвам панталоните,които постоянно се изхлузват от закръгленото ми коремче  pardon Не ми стои много добре,но няма как да прикрия габаритите и без това. pardon Оставила съм го да ми го скъсят и в сряда ще си го взема.В Петък съм на консултация и ехограф.Тогава ще ми потвърдят окончателно пола,а и ще видим колко е пораснало бебчето.Малко ме е страх,че акушерката ще ми се кара за килограмите. blush На лекарят хич не му прави впечатление,но тя много ме хока.Въпреки всичко,аз се чувствам добре и съм доста подвижна. smile
Напоследък имам големи проблеми със съня-накъдето и да се завъртя ми е неудобно.Най-удобно ми е да спя на дясната страна.Вечер бебчето става изключително активно и не спира да ме подбутва и подритва  tease Вече я усещам някъде на мястото на стомаха,доста по-нагоре от преди.Когато започне да ме бута,дори изникват издутини ту от едната,ту от другата страна.Мъжът ми много им се радва и винаги е безкрайно учуден на какво е способна дъщеря му. blum
Понякога си поставя ръка на коремчето ми и ако малката е в настроение го рита силно,а той вика "Уоооу,какво беше това"  Bravo
Това е от мен,ще пиша след прегледа.Много  kiss на всички  give_rose
« Последна редакция: април 04, 2011, 22:01:19 от carlyangel » Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: