Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 13:47:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Kala - 09.04.2011  (Прочетена 29646 пъти)

Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« -: март 10, 2011, 14:31:08 »

Kala, остана по-малко от месец, душа! Днес четох из форума и случайно видях подписа ти, че остават 29 дни - дано не съм объркала датата! Хайде споделяй как е настроението и как върви подготовката! Пожелавам ти леки приготовления и мнооого усмивки.

give_rose  give_rose  give_rose
« Последна редакция: март 10, 2011, 16:48:52 от Hekseskud » Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: март 10, 2011, 16:23:00 »

Kala, остана по-малко от месец, душа! Днес четох из форума и случайно видях подписа ти, че остават 29 дни - дано не съм объркала датата! Хайде споделяй как е настроението и как върви подготовката! Пожелавам ти леки приготовления и мнооого усмивки.

give_rose  give_rose  give_rose

Ех, супер - имам си темичка, много благодаря  give_rose
Само една грешчица - сватбата е на 9 април!
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: март 10, 2011, 16:30:34 »

Hekseskud, видях снимки от твоята сватба - много оригинална и чаровна булка си била! Пожелавам ви много семейно щастие и нестихваща любов  twohearts

Иначе за моята сватба почти всичко, което може е готово. Чакам бижуто си да пристигне тези дни. Остана ми само да си намеря цвете за косата.
Може ли да те питам твоето от къде е? Много е красиво и не е като тези които виждам навсякъде по магазините  crazy

Относно настроението - изпитвам толкова много и различни чувства - вълнувам се, притеснявам се, радвам се, плача....абе женска му работа  pullpigtails
« Последна редакция: март 10, 2011, 16:37:33 от kala » Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: март 10, 2011, 17:00:13 »

Поправката направен!  good Много се радвам че сте напреднали с подготовката.

Цветето е купено от Солун, съвсем случайно от едно магазинче за джунджурийки. Подобни видях и сега на екскурзията ми в Будапеща. Мисля в София, Варна, Пловдив могат да се мернат такива в ''Bijou Brigitte''. Ако си от някой от тези градове - там е алтернативата за такива големи цветя, които изглеждат що годе добре smile
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #4 -: март 11, 2011, 21:00:25 »

Ехааа kala и ти си имаш темичка вече  yahoo. Не останало до събитието, сега ще се изтърколят дните. Сподели какво си решила за косата smile Спомням си, че имаше някакви колебания за прическата. blush
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: март 11, 2011, 23:17:10 »

eхаааа още една пролетна булкааааа yahoo остава най-прекрасното време преди най-прекрасния ден, очакваме те с нетърпение в отбора на госпожите! give_rose
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: март 14, 2011, 09:22:24 »

Ех, не остава, момичета danceg
Като пиша във форума и после все гледам в подписа колко дена остават /не че не знам и милото всеки ден почти ми ги брои, но все пак.../
Иначе за прическата се спрях на междинна - хем отзад ще е вдигната нещо като кок под, който ще захвана булото и отстрани ще пада част от косата - в галерията си имам снимки за избраната прическа.
Иначе в петък ми пристигнаха бижутата и сега се чудя дали няма да е прекалено ако забуча и цвете в косата, че те самите са доста пищни ми се струва crazy
Булото ще се свали веднага след ритуалната зала, така че то и цветето няма да са много , но с бижутата...
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: март 14, 2011, 10:00:02 »

Kala, много хубава идея за булото:) Аз не съм особен привърженик и ми харесва, че все пак ще уважиш традицията, но после ще то е свободно за купонджийската част  danceg

Иначе при по-обемни бижута наистина едно по-голямо цвете би развалило баланса - поне на мен така ми се струва, де...примерно моето цвете беше доста голямо, но аз се спрях на много семпли обеци, а и нямах никакво колие. Така се акцентира на цветенцето. Но в случай, че си се постарала с бижутата - можеш да пробваш с по-малко и семпло, което да не акцентира и да запази ефекта на готините бижутца, но все пак да не изневериш на идеята.
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: март 14, 2011, 10:03:04 »

по-малко и семпло, което да не акцентира и да запази ефекта на готините бижутца, но все пак да не изневериш на идеята.
Май, май и аз така съм го замислила.... girl_wink
Има едни малки цветенца 'лотусчета', които ги продават за закичване на гости, но мисля че може и за тази цел да ги използвам, но така че да не се виждат отпред едновременно с обеците smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #9 -: март 14, 2011, 15:11:00 »

честита темичка kala  give_rose
скоро ще си имаме още една госпожа girl_wink
как върви подготовката, още какво ви остана не свършено?
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: март 14, 2011, 15:50:01 »

Благодаря ви момичета и госпожо smile
Понеже организирам отдалечено сватбата, за в момента всичко, което е трябвало сме направили. Взела съм си една седмица преди сватбата за да доорганизирам нещата - уточняване на броя на гостите, разположението им, поръчка /финално/ на тортата, пилето и тортата за кумувете и естествено малко женско разкрасяване и релакс  MANICURE Makeup
Сега само си правя списък с нещата, които трябва да си взема като пътувам за там и какво трябва да се свърши, за да не пропусна нещо Computer
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: март 17, 2011, 09:26:56 »

Kala, я сподели как се справяш с организацията от разстояние? В момента съм запалила обувките за организиране на сватба от разстояние и да си призная - бая напрежение се натрупва. Ако не е тайна - в кой град ще бъде събититето?
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: март 17, 2011, 10:28:58 »

Ние и двамата сме от Ямбол, но живеем в София от години. Та сватбата я организирахме доста лесно, но това е защото сме били на няколко сватби в Ямбол. На последната /когато бяхме кумуве/ много ни хареса всичко - ресторанта, DJ-я, фото/видеото и тортата и като получих моето предложение решихме, че ще е там и звъннах на приятелката си , даде ми всички контакти и директно се свързах и запазихме въпросните неща, не съм обикаляла да разглеждам други опции Girl_hide
Останалите неща - хотела за гостите, украса и т.н. бяхме възложили на мамите  god и те разучават всичко, а ние като си ходим веднъж месечно само запазваме, ако те не са го направили вече pardon
Така последният път си бяхме там между 3-6 март и запазих часове за фризьор, гримьор, харесахме и уговорихме тортата, уточнихме украсата, капарирахме оркестър за вземането /пак за всичко с контактите от приятелката ми/ и се срещнахме с DJ-я за да обсъдим музиката и кое как протича  Victory
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: март 17, 2011, 11:17:39 »

Е, много добре! Виждам, че доста добре се справяте. А с помощ на родителите е супер. Аз имам една майка и кума. smile С каква прическа ще си?
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: март 17, 2011, 14:10:28 »

Мисля да е вдигната отзад в някой по-раздвижен кок и част от косата да пада отстрани. В галерията съм си сложила снимка. Вместо това голямо цвете ще са три малки, които си взех онзи ден - те са розички много изчистени с по една перличка в средата. Само искам да не ми накъдрят и фиксират много като 'клечки' падащата отстрани коса, че не ми се връзва с останалата визия   pardon
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: