Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 13:35:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Kala - 09.04.2011
Страници: [
1
]
2
3
...
7
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Kala - 09.04.2011 (Прочетена 29629 пъти)
Hekseskud
Професор
Сватбата на Kala - 09.04.2011
«
-:
март 10, 2011, 14:31:08 »
Kala, остана по-малко от месец, душа! Днес четох из форума и случайно видях подписа ти, че остават 29 дни - дано не съм объркала датата! Хайде споделяй как е настроението и как върви подготовката! Пожелавам ти леки приготовления и мнооого усмивки.
«
Последна редакция: март 10, 2011, 16:48:52 от Hekseskud
»
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297
Отг: Сватбата на Kala - 08.04.2011
«
Отговор #1 -:
март 10, 2011, 16:23:00 »
Цитат на: Hekseskud в март 10, 2011, 14:31:08
Kala, остана по-малко от месец, душа! Днес четох из форума и случайно видях подписа ти, че остават 29 дни - дано не съм объркала датата! Хайде споделяй как е настроението и как върви подготовката! Пожелавам ти леки приготовления и мнооого усмивки.
Ех, супер - имам си темичка, много благодаря
Само една грешчица - сватбата е на
9
април!
Активен
kala
Сватбар
Отг: Сватбата на Kala - 08.04.2011
«
Отговор #2 -:
март 10, 2011, 16:30:34 »
Hekseskud, видях снимки от твоята сватба - много оригинална и чаровна булка си била! Пожелавам ви много семейно щастие и нестихваща любов
Иначе за моята сватба почти всичко, което може е готово. Чакам бижуто си да пристигне тези дни. Остана ми само да си намеря цвете за косата.
Може ли да те питам твоето от къде е? Много е красиво и не е като тези които виждам навсякъде по магазините
Относно настроението - изпитвам толкова много и различни чувства - вълнувам се, притеснявам се, радвам се, плача....абе женска му работа
«
Последна редакция: март 10, 2011, 16:37:33 от kala
»
Активен
Hekseskud
Професор
Отг: Сватбата на Kala - 09.04.2011
«
Отговор #3 -:
март 10, 2011, 17:00:13 »
Поправката направен!
Много се радвам че сте напреднали с подготовката.
Цветето е купено от Солун, съвсем случайно от едно магазинче за джунджурийки. Подобни видях и сега на екскурзията ми в Будапеща. Мисля в София, Варна, Пловдив могат да се мернат такива в ''Bijou Brigitte''. Ако си от някой от тези градове - там е алтернативата за такива големи цветя, които изглеждат що годе добре
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #4 -:
март 11, 2011, 21:00:25 »
Ехааа
kala
и ти си имаш темичка вече
. Не останало до събитието, сега ще се изтърколят дните. Сподели какво си решила за косата
Спомням си, че имаше някакви колебания за прическата.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #5 -:
март 11, 2011, 23:17:10 »
eхаааа още една пролетна булкааааа
остава най-прекрасното време преди най-прекрасния ден, очакваме те с нетърпение в отбора на госпожите!
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #6 -:
март 14, 2011, 09:22:24 »
Ех, не остава, момичета
Като пиша във форума и после все гледам в подписа колко дена остават /не че не знам и милото всеки ден почти ми ги брои, но все пак.../
Иначе за прическата се спрях на междинна - хем отзад ще е вдигната нещо като кок под, който ще захвана булото и отстрани ще пада част от косата - в галерията си имам снимки за избраната прическа.
Иначе в петък ми пристигнаха бижутата и сега се чудя дали няма да е прекалено ако забуча и цвете в косата, че те самите са доста пищни ми се струва
Булото ще се свали веднага след ритуалната зала, така че то и цветето няма да са много , но с бижутата...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #7 -:
март 14, 2011, 10:00:02 »
Kala, много хубава идея за булото:) Аз не съм особен привърженик и ми харесва, че все пак ще уважиш традицията, но после ще то е свободно за купонджийската част
Иначе при по-обемни бижута наистина едно по-голямо цвете би развалило баланса - поне на мен така ми се струва, де...примерно моето цвете беше доста голямо, но аз се спрях на много семпли обеци, а и нямах никакво колие. Така се акцентира на цветенцето. Но в случай, че си се постарала с бижутата - можеш да пробваш с по-малко и семпло, което да не акцентира и да запази ефекта на готините бижутца, но все пак да не изневериш на идеята.
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #8 -:
март 14, 2011, 10:03:04 »
Цитат на: Hekseskud в март 14, 2011, 10:00:02
по-малко и семпло, което да не акцентира и да запази ефекта на готините бижутца, но все пак да не изневериш на идеята.
Май, май и аз така съм го замислила....
Има едни малки цветенца 'лотусчета', които ги продават за закичване на гости, но мисля че може и за тази цел да ги използвам, но така че да не се виждат отпред едновременно с обеците
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #9 -:
март 14, 2011, 15:11:00 »
честита темичка kala
скоро ще си имаме още една госпожа
как върви подготовката, още какво ви остана не свършено?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #10 -:
март 14, 2011, 15:50:01 »
Благодаря ви момичета и госпожо
Понеже организирам отдалечено сватбата, за в момента всичко, което е трябвало сме направили. Взела съм си една седмица преди сватбата за да доорганизирам нещата - уточняване на броя на гостите, разположението им, поръчка /финално/ на тортата, пилето и тортата за кумувете и естествено малко женско разкрасяване и релакс
Сега само си правя списък с нещата, които трябва да си взема като пътувам за там и какво трябва да се свърши, за да не пропусна нещо
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #11 -:
март 17, 2011, 09:26:56 »
Kala, я сподели как се справяш с организацията от разстояние? В момента съм запалила обувките за организиране на сватба от разстояние и да си призная - бая напрежение се натрупва. Ако не е тайна - в кой град ще бъде събититето?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #12 -:
март 17, 2011, 10:28:58 »
Ние и двамата сме от Ямбол, но живеем в София от години. Та сватбата я организирахме доста лесно, но това е защото сме били на няколко сватби в Ямбол. На последната /когато бяхме кумуве/ много ни хареса всичко - ресторанта, DJ-я, фото/видеото и тортата и като получих моето предложение решихме, че ще е там и звъннах на приятелката си , даде ми всички контакти и директно се свързах и запазихме въпросните неща, не съм обикаляла да разглеждам други опции
Останалите неща - хотела за гостите, украса и т.н. бяхме възложили на мамите
и те разучават всичко, а ние като си ходим веднъж месечно само запазваме, ако те не са го направили вече
Така последният път си бяхме там между 3-6 март и запазих часове за фризьор, гримьор, харесахме и уговорихме тортата, уточнихме украсата, капарирахме оркестър за вземането /пак за всичко с контактите от приятелката ми/ и се срещнахме с DJ-я за да обсъдим музиката и кое как протича
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #13 -:
март 17, 2011, 11:17:39 »
Е, много добре! Виждам, че доста добре се справяте. А с помощ на родителите е супер. Аз имам една майка и кума.
С каква прическа ще си?
Активен
kala
Сватбар
«
Отговор #14 -:
март 17, 2011, 14:10:28 »
Мисля да е вдигната отзад в някой по-раздвижен кок и част от косата да пада отстрани. В галерията съм си сложила снимка. Вместо това голямо цвете ще са три малки, които си взех онзи ден - те са розички много изчистени с по една перличка в средата. Само искам да не ми накъдрят и фиксират много като 'клечки' падащата отстрани коса, че не ми се връзва с останалата визия
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
7
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg