Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 21:07:27
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 137252 пъти)
veninceto
Сватбар
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #420 -:
юни 26, 2011, 17:57:51 »
Ivelina85, провери ресторант "ГЛОБУС", аз съм много доволна сватбата ни беше там м.г, в р-т РУЖ не съм ходила ама снимки гледах и ми хареса
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #421 -:
юни 26, 2011, 20:02:23 »
Някой може ли да ми каже тези чаши за църквата една или две трябва да са
? А за ресторант „ Руж” на мен не ми харесва,защото е под земята. Няма прозорци и никаква градина или представителен вход за самия ресторант. Това е сграда с офиси и под нея е ресторанта. Има много други ресторанти,които са светли и просторни
. Ние сме в ресторант „ Екзотик” и поне за сега съм много доволна от отношението на управителката. Цените са добри за комплекс с категория четири звезди.
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #422 -:
юни 26, 2011, 21:52:56 »
Ивелина-15
нашата сватба е на 10 Септември.
За ресторант ние си харесахме най-много "Замъка Орфей" в Куклен и сватбата ни ще е там
Преди това бяхме на обиколки по ресторанти бяхме в "Чановете" "Джия Бийч" "ИнтелКоп", ходихме и до "Екзотик" но "Замъка Орфей" най-много ми хареса и условията са повече от перфектни
Единственото което все още малко ме притеснява е транспорта след сватбата за гостите повечето ще дойдат с личните си коли, но ни казаха че комплекса работят с таксита и таксито от Пловдив до Куклен е 8-10 лева и дори сватбата ни да беше в някой ресторант в Пловдив със сигурност пак щеше да има хора да си ходят с такси и на другия ден да си взимат колите от ресторанта. Иначе направихме списък на гостите ще поканим 84 човека
Активен
Eli_P
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #423 -:
юни 27, 2011, 08:18:40 »
Цитат на: ivelina85 в юни 26, 2011, 15:34:26
Здравеите и от мен.Ние с годеникът ми също планираме сватба през Октомври.Запазихме си дата за 15.10.2011г.Малко съм притеснена,че запазването на датата все още е единственото което сме направили.Мисля си за реторант РУЖ,какво ще кажете?Гостите ще са около 100 души.Даваите идеи за ресторанти , моля ви!
Честито ivelina85 и добре дошла във форума! Аз мога да ти дам мнение за ресторанта на хотел Лайпциг, нашата сватба беше там миналата година и ние също бяхме 100 човека. Тук във форума ще прочетеш мнения на булките къде са правили или ще правят сватбите си, но най-добре е да започнете да проверявате сами ресторантите и да си прецените къде ще ви хареса, споделям ти го от опит
Успех в подготовката и ще помагаме с каквото можем
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #424 -:
юни 27, 2011, 10:31:57 »
Жасминка, доколкото знам за църквата трябва една чаша. Това, което ми казаха от църквата беше, че може да си ползваш една от двете сватбени чаши за шампанското или техния бокал.Аз лично предпочитам да си взема отделна чаша за там, ей така - от лиготия
Също така, не ми се вижда много примамливо да пия от някаква чаша, от която са пили безброй хора и не се знае кой и как я е мил след това.
Ивелинка, много сме писали назад в темата за различни ресторанти. Прочети и предишните теми и съм сигурна, че ще успееш да се ориентираш. После остава само да отидеш да го видиш на живо и ще си го познаете!
И аз съм в Екзотик и съм наистина доволна от управителката. Малко само ме притеснява, че почнаха да вдигат цените на безалкохолните и ракията, ама какво да се прави.
Също така, доколкото знам променят и повечето условия за сватбите, като цени за сервиз и т.н., така че ако те интересува някой ресторант най-добре да идеш да си говориш на място с хората.
Мога също да ти препоръчам и Имериал. Била съм там на сватба и всичко беше перфектно!
Активен
armira
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #425 -:
юни 27, 2011, 15:59:31 »
Момичета,препоръчайте ми цветарски магазин в който да си поръчам букета?Дали ще се намери някое усмихнато момиче което да го направи,че ми омръзна от намръщени лели
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #426 -:
юни 27, 2011, 16:42:25 »
Armira, моя букет ми го прави цветарката ЛЕЛЯ ВАСА - супер готина м/у другото на пазара в Изгрев, останах много доволна и не взима скъпо и украсата на колата цветята там ги правих
Активен
MilenaOga
Ентусиаст
Сключихме брак на 10 Септември 2011
«
Отговор #427 -:
юни 27, 2011, 17:14:14 »
Днес като се разхождахме по уличката на Кукления театър към енергото и видях един магазин за цветя -пишеше "Сладкарница за цветя" "Таля или Галя" мисля губи ми се точно името сигурно е ново магазинчето имаше много цветя и ми направи впечатление скоро ще го посетя да видя как са цените и какво предлагат
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #428 -:
юни 27, 2011, 21:27:13 »
Момичета, можете ли да ми кажете къде точно се намира магазин Каприз, че нещо не мога да открия в нета.
Активен
kiki7
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #429 -:
юни 27, 2011, 21:40:08 »
От два дни не съм на себе си,толкова съм разочарована нямам думи да опиша как се чувствам.Нашите мили кумове 23 дни преди сватбата отказаха да ни кумуват,като причина изтъкнаха липса на финанси.Разбирам,че живеем в трудно време но ние неискаме абсолютно нищо от тях всичко сме си купили и подаръци неискаме само да ни кумуват.Преди 5 месеца когато ги поканихме официално толкова се радваха не сме очаквали,че така ще постъпят.Вече нямам настроение за нищо а колко рев му ударих.Немога да си представя друг да ни кумува.Момичета какво да правим,вие как бихте постъпили. pink_panther бокала си го взех от един сватбен магазин от уличката,където е Кукления театър мисля,че Заимов се казва. barborana да чашите са кристални и са от магазина на главната срещу Екселсиор.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #430 -:
юни 27, 2011, 21:52:47 »
Кики, благодаря за инфото. Ще се разходя тези дни да разгледам и тези магазинчета.
Много кофти се е получило с кумовете, наистина е много неприятна ситуация! Това, което мога да ти препоръчам е да не се ядосваш (колкото е възможно) и да приемаш малко по-филосовски нещата. Явно това прсто не са били вашите кумуве!
Ще си намерите нови, които ще са си вашите кумуве и няма да съжалявате и за минута! Сигурна съм.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #431 -:
юни 27, 2011, 22:59:31 »
Garfield
,какво стана,ходихте ли до Сара трейд?Чаках да се включиш с впечатления!
kiki7
,наистина ситуацията не е приятна,но горе главата!Поканете си други кумове,а за тези не съжалявай,защото постъпката говори сама по себе си и ти показва що за приятели са.И да знаеш,че щом се случва,значи е за добро!
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #432 -:
юни 28, 2011, 08:59:05 »
Kiki, така и предполагах за чашите. Много благодаря за инфото! Трябва да отида и аз до този магазин.
Относно кумовете, аз бих препоръчала да разберете коя е истинската причина за отказа им. По мое мнение, това не основателна причина. Само за пример ще кажа, че кумовете на нашите кумове ги обраха две, три седмици преди сватбата. Бяха им взели всички спестени пари, както за кумуването, така и за почивка след сватбата и не само това, разбира се.
Това, обаче не им попречи да кумуват. Разбраха се с младоженците и стана страхотна сватба. Всичко това го разкавам, защото кумуването грешно се възприема като хвърляне на голяма сума пари, а всъщност за мен, това е триумф на истинското приятелство.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
Публикации: 84
«
Отговор #433 -:
юни 28, 2011, 10:50:13 »
kiki7 не се тревожи всичко ще се оправи. И ние имахме малко проблеми,но сега всичко е ОК! pink_panther благодаря ти за чашите. И аз мисля да си купя наша чаша,а не да ползвам на някой друг. После ще ни остане за спомен
. Аз пък от два дни се ровя да гледам украси,защото не мога да реша какви цветове да направим украсата
. Всеки ден ми харесва нещо различно. Дайте малко съвети кои цветове да избера. За сега съм си наумила зелено и тъмно лилаво или зелено с кафяво или зелено с розово. С нашата агентка ще правим в ресторанта пробно,но все още нямаме време да стигнем до това и само гледам другите, какво са правили и си сменям мнението всеки ден
. Не вярвах,че това ще ми е толкова трудно,но се оказа,че не знам какво искам.
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #434 -:
юни 28, 2011, 12:14:42 »
Hypnose,
постнах коментара за Сара Трейд в темата за халките.
Честно да ти кажа поръчахме си оттам. Първоначално като ми казах 65 лв/грам ми се стори много. След това като обиколихме Отец Паисий и като видях, че във всеки магазин предлагат каталога на Сара Трейд и направо...не можах да повярвам.
Затова се върнахме в Раковски и си поръчахме. Изборът е много голям, изработката е добра.
И предлагат 3% отстъпка върху крайната цена.
Освен това забелязах, че имаше хора от София и Пазарджик.
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
Нагоре
Изпечатай