Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 15:36:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136831 пъти)

soffyty
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #105 -: април 13, 2011, 18:07:30 »

Ще е в Родопска къща. Иначе досега са организирали три сватби и снимки съм виждала и са хубави. Притесненията ми са за това дали точно на моята сватба ще са ок нещата. Но пък като са нови би трябвало да се стараят повече  Wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: април 13, 2011, 19:29:54 »

Ще е в Родопска къща. Иначе досега са организирали три сватби и снимки съм виждала и са хубави. Притесненията ми са за това дали точно на моята сватба ще са ок нещата. Но пък като са нови би трябвало да се стараят повече  Wink
Това никой от форума не може да ти го каже дали всичко ще е наред, освен самите изпълнители.   good Щом си видяла снимки и всичко е ОК значи трябва да имаш пълно доверие в тях и да не се тревожиш.  good
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #107 -: април 13, 2011, 19:38:25 »

няма шишенца в магазина на стъкларския завод не произвеждали вече cray
Активен
desita_dobreva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #108 -: април 13, 2011, 20:11:05 »

Здравейте,момичета,отдавна не съм се включвала,но ви чета и събирам информация  Ashamed Аз искам да питам тези момичета, на които сватбите са в Лайпциг - коя е първа,искам да мина да видя как изглежда ресторанта в действие.Аз нали имам много време и сега събирам идеите ви blush, а и вас си ви чувствам като мои приятелки Bravo
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: април 13, 2011, 20:30:51 »

Juji4 smile Провери за малки шишенца в Метро и Джъмбо там съм виждала, а и погледни и тук: http://www.feeriabg.com/ girl_wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: април 13, 2011, 20:33:45 »

няма шишенца в магазина на стъкларския завод не произвеждали вече cray
Еееее жалко. Бяха хубави.  cray Даже имаше едни с закачливи надписи на тях.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: април 13, 2011, 21:41:58 »

desita_dobreva, твоята сватба кога е? Моята е на 04.09 чак, има още време, но мисля, че имаше момичета преди мен smile
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #112 -: април 13, 2011, 21:47:08 »

Моята е в края на септември smile Аз пък търся двойка професионални танцьори на латино танци. Някакви идеи? Както и колко биха ми искали като цена за 3-4 танца по време на сватбата.
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #113 -: април 14, 2011, 08:08:37 »

Juji4 smile Провери за малки шишенца в Метро и Джъмбо там съм виждала, а и погледни и тук: http://www.feeriabg.com/ girl_wink
бях и в Метро и когато ги попитах ми изгледаха супер странно и казаха ,че никога не са имали такива малки шишенца.Значи остава Джамбо само там не се бях сетила да отида.Благодаря!!!
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #114 -: април 14, 2011, 08:30:32 »

once_upon_a_time,
и аз съм се ориентирала към спортни танцьори, като ми се иска освен професионалната двойка да има и една от дребосъци girl_wink
Ако намериш нещо, ще се радвам да споделиш.
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: април 14, 2011, 09:39:52 »

Момичета, за тези които се сещат аз ви разпитвах с сватбени магазини в Пловдив.. Намерих тези които ми  бяхте казали и не видях това което очаквах...
Аз си мислех че имате магазин с модели , а се оказа че освен в Шик ( които маше не повече от 6 рокли ) друг няма.
За Принцес няма да коментирам ,понеже нямаше никакв рокли в наличност...а аз търсех точно това- рокли в наличност от които да мога да харесам  и моята.. Но явно аз не бях разбрала,или не зная..
Гордо ( то каква ли гордост де ) мога да кажа че в Стара Загора има по голям избор...но роклята която аз купих беше както си и мислех от Асеновград...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: април 14, 2011, 13:28:51 »

silikonka, нормално е да няма повече от три-четири магазина в Пловдив, защото все пак Асеновград е на 15 мин. път, а там е меката на сватбени рокли и изобщо всичко свързано със сватбата. Аз затова ти казах, че освен Принцес, никой друг магазин не си заслужава...Незнам защо не е имало повечко рокли, които да премериш там, може би защото повечето са им по каталог (техен или на Pronovias)  crazy аз още се чудя дали да си запазвам час за тях, защото ако моя модел го няма не си заслужава- други не искам да меря изобщо.
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #117 -: април 14, 2011, 22:54:46 »

Да се похваля.... вече си имаме ресторант - Екзотик, Марково yahoo
Уговорили сме и изнесен ритуал в градината. girl_wink В началото с милото се чудехме за ресторанта, тъй като е съвсем нов и все още персоналът няма опит, особено в летните сватби, но пък после решихме че може би точно там му е чара  smile
Все пак, има ли вече булки, които могат да изкажат мнението си за ресторанта, обслужването, персонала .... имало ли е някакви проблеми?
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: април 15, 2011, 11:26:22 »

И аз се записвам в графа "бъдещи булки"  danceg Сватбата ни ще е през септември и преди няколко дена запазихме точно Екзотик. Първоначално идеята ни беше сватбата да е навън, затова и търсех ресторанти с градина. Екзотик беше първия ресторант, който отидохме да видим, заради огромния парк.
Даже имах и някакви идеи да изнесем сватбата в парка.  После след като се оказа, че ще е към края на септември, идеята за сватба в градината отпадна, но ресторанта си остана. Много го харесахме, дори изобщо не отидохме да гледаме други ресторанти ( което може би си е грешка, но все пак....).  Ресторанта е страхотен според мен, целият комплекс изобщо е невероятен и се радвам, че вече си имаме ресторант за сватбата!  yahoo
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #119 -: април 15, 2011, 13:05:25 »

бях и в Метро и когато ги попитах ми изгледаха супер странно и казаха ,че никога не са имали такива малки шишенца.Значи остава Джамбо само там не се бях сетила да отида.Благодаря!!!

В Метро със сигурност съм виждала т.нар. "юзчета", в комплект по 6 бр., но са без капачка или тапа.

Моята е в края на септември smile Аз пък търся двойка професионални танцьори на латино танци. Някакви идеи? Както и колко биха ми искали като цена за 3-4 танца по време на сватбата.

Сещам сe за Paradise Dance, нищо не пречи да звъннеш и да попиташ дали могат да ти предложат такова "представление" smile
http://www.paradisedance.net/
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: