Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 08:52:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 8  (Прочетена 222342 пъти)

tedi_ico
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #75 -: април 05, 2011, 21:16:58 »

Ние също бяхме избрали лилаво за тема на сватбата. Всичко ни беше в тези цветове и украсата в ресторанта също и букета и аксесоарите

Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 05, 2011, 22:30:36 »

Sabrina84, ето малко идейки в снимки:
Активен
plesure
Професор
Публикации: 320

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 06, 2011, 08:33:49 »

Sabrina84, ето малко идейки в снимки:
супер са! тамън моят цвят, само дето малко много ми идва черното. Нашето е премесено с бледо розово..
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 06, 2011, 10:17:41 »

Здравейте момичета и от мен,tweety bird това със синьо и кафяво е страхотно,аз вече се спрях на кафяво и жълто  pleasantry също стои много добре,поне на мен ми допада,но това го избрах за декорация на столовете а масите още немога да си ги представя ако някой има идеи за тези два цвята и как по точно да бъдат съчетани на масата ще се раджам да ги споделите  girl_impossible благодаря ви предварително
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 06, 2011, 11:05:23 »

Ако си намериш и такава машина може да стане доста забавно - оставяш листи до нея и да ви напишат сватбени пожелания и след това в тетрадка за спомен smile

В случая това са картички за рожден ден, но може да се измислят тейбълкартичките в подобен стил.
« Последна редакция: април 06, 2011, 11:10:41 от CabuHka » Активен
Sabrina84
Ентусиаст
**
Публикации: 64

« Отговор #80 -: април 06, 2011, 12:11:04 »

Много ти благодаря, Monikamaria. Има страхотни снимки (даже и букет си харесах).  smile
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 06, 2011, 16:37:13 »

Jasminka , кафявото отива с всички цветове. Това, което си избрала също е много красиво. На мен ми напомня за есен(но няма оранжево), ще се получи красиво.
Може да сложиш кафяви покривки с жълто или обратното според това, кой цвят ти по-харесва.
Имам много красиви жълти далии, които мисля, че излизат лятото. Трябва да питаш флористка. Чашката на една далия е голяма колкото цял букет от маргаритки. smile Много са красиви.
Или пък може да избереш тези за букет:

Като декорация чудесно ще ти се вържат лимоните smile
Покани

http://ny-image1.etsy.com/il_fullxfull.121033681.jpg

Идея за тейбълкартички

Аз на твое място бих сложила жълти обувки на роклята си , ще стои много сладко smile

http://1.bp.blogspot.com/_SdmSCUnKgnY/TNXwuBA0zfI/AAAAAAAAARM/eiNvb1er6sY/s1600/Yellow+Shoes.jpg
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 06, 2011, 17:27:37 »

Благодаря ти tweety bird за цветята ще питам,това със слънчогледите е добро но аз по принцип не си падам много по тях като цветя,колкото до покривките  -на самия ресторант са жълти но незнам дали ще е същото жълто което ще бъде на столовите и дали няма  да прекаля с жълтото,кафяви покривки го обмислях като идея но пък си мислех да не стане много тъмно Плачещо момиче ох незнам давайте идеи
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 06, 2011, 18:47:23 »

Няма да е тъмно, не се притеснявай, виж че със синьо стои добре.
Аз също не харесвам слънчогледи, но пък много момичета избраха точно тях за сватбата си.
Успех.

Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 09, 2011, 23:28:22 »

Да ви питам за украса на ресторанта: нашата маса: тюл, свещи, лампички; високи вази с органза по масите за гости, арка, украса с тюл на масата за подписване и тюл по тавана на ресторанта, цената от 300 лв ок ли е?
Ще ни изработят и украса за колата, украса за масата и моя букет, НО с наши цветя!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 10, 2011, 11:26:37 »

Да ви питам за украса на ресторанта: нашата маса: тюл, свещи, лампички; високи вази с органза по масите за гости, арка, украса с тюл на масата за подписване и тюл по тавана на ресторанта, цената от 300 лв ок ли е?
Ще ни изработят и украса за колата, украса за масата и моя букет, НО с наши цветя!
Taka както си ги изброила не става много ясно, зависи и колко са масите, но 300лв не са нищо. много странна цена, ако може обясни по-подробно.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 10, 2011, 19:41:56 »

За изнесения ритуал ще има стандартно украсена маса + арка.
За младоженската маса ще има стандартния тюл, лампички зад гърбовете ни, драперия по масата, по 3 големи свещи от 2-та края + камъчета и украса от живи жветя. Те ще правят украсата от живи цветя.
За останалите маси ще има освен бялата покривка, предоставена от ресторанта, висока поставка за цветя, а под нея ще има златна и кафява органза. Само под поставките.
По колони, завеси, над дансинга ще висят хартиени топки, к ще правя аз, но те ще закичат.
А над дансинга ще купол от тюл.

Така по-чсно ли е?
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 10, 2011, 19:58:06 »

posum , писах ти на лични, по-ясно е да
Аз мисля, че цената е добра, даже много добра,много зависи накрая какъв ще е резултатът.
Всъщност при вас плюса е , че използвате покривките на ресторанта. Това за кой град е?
« Последна редакция: април 10, 2011, 20:04:00 от tweety bird » Активен
plamen4eto_f
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #88 -: април 12, 2011, 19:07:05 »

Цената е много добра,но внимавайте с тези покривки от ресторанта,предварително ги погледнете в какво състояние са!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 12, 2011, 20:41:19 »

Перфектни са. give_rose good
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: