Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 00:59:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на summer sky - 18.08.2007г.!  (Прочетена 27893 пъти)

Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« -: август 09, 2007, 11:21:38 »

Нека лятното небе ви се усмихне и на 18.08 ви дари с много слънчеви усмивки!
Пожелавам ти прекрасен весел празник,който да остави във вас незабравими мили спомени завинаги!

« Последна редакция: октомври 18, 2007, 14:53:09 от maria_lakova » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #1 -: август 09, 2007, 11:23:36 »

на 18.08.07 забрави за всичко,което те е трвожило досега и гледай само НЕГО.Това е вашият вълшебен миг.Наслаждавай му се!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: август 09, 2007, 11:26:28 »

Пожелавам ти на този ден да си най щастливия човек на земята,много любов и щастие  give_rose  give_rose  give_rose  give_rose
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #3 -: август 09, 2007, 11:55:01 »

Миличка, пожелавам ти най - веселата и щура сватба изпълнета с луди емоции и танци!  CHEERS
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: август 09, 2007, 11:55:44 »

Мила пожелавам ти една невероятна сватба smile  и мястото на събитието ти е невероятно красиво.Само положителни емоции , много много усмивки и много щастливи моменти ти пожелавам CHEERS heart CHEERS
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: август 09, 2007, 12:10:38 »

Какво да ти пожелая освен щастие и много щастие! Нека да си най-лъчезарната булка в този ден и да накараш половинката ти да не откъсва поглед от теб! give_rose
Активен
rosi_ps
Ентусиаст
**
Публикации: 75

« Отговор #6 -: август 09, 2007, 13:50:10 »

Пожелавам ти много щастлив, усмихнат и влюбен сватбен ден!  heart heart heart
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
Публикации: 770

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: август 09, 2007, 15:40:35 »

Присъединявам се към пожеланията на момичетата, бъди много щстлива и не забравяй да се усмихваш good
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: август 10, 2007, 08:41:23 »

Аз ти пожелавам най - приказната, весела и щастлива сватба на света, която да е началото на на-й щастливия и изпълнен с любов семеен живот!!!

Good luck Sunshine Flower Sunshine Good luck
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
Публикации: 684

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: август 10, 2007, 13:54:46 »

Леллееее, то имало темичка и за моята сватба!!! Роси, Селвет, mehandjijska и всички останали, благодаря ви момичета, карате ме да се чувствам много щастлива.
Аз все още съм като зашеметена и не мога да осъзная какво ми се случва. Мечтала съм за този ден като малко момиченце, но никога не съм си се представяла като булка и не съм си мислила че този миг ще настъпи толкова скоро! От една страна съм адски щастлива за това, че обвързвам живота и съдбата си с човека, който безумно обичам, от друга страна съм малко натъжена, но определено щастието преобладава... Може би не е типично, но искам да си пожелая много любов, нежност и топлина в семейния живот и много весела и незабравима сватба...

Стискайте палци за слънчев и безоблачен ден и разбира се всичко да мине добре!  Wink
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: август 10, 2007, 16:20:42 »

summer_sky готвиш ли се, трепнеш ли вече в очакване на големия ден? Пожелавам ти наистина той да остане вече и незабравим спомен за вас, както и за вашите близки! Нека бъде изпълнен с много положителни емоции, много трепетни моменти, с  CHEERSDancekiss2 и разбира се  photograph стискам палци времето ви да е:sunshine:!
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: август 10, 2007, 23:19:00 »

Да, вече текат последните приготовления. Вчера кръстницата се обади да ми каже, че не може да си намери тоалет, майка ми ходи след мен и повтаря нещата, които трябва да се свършат, баща ми не е раздал поканите на гостите си, милото има проблем с отпуската...изобщо купонът е пълен. Аз днес реших повече за нищо да не ми пука, всеки сам да се оправя...  yahoo Чакам си големия ден и това е.
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #12 -: август 11, 2007, 00:06:50 »

summer_sky не се притеснявай мила,всичко ще се нареди good
пожелавам ти незабравим сватбен ден и много усмивки Wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: август 11, 2007, 01:11:51 »

мила не цепи басма на нищо карай си както ти си знаеш изкарай празника както на теб ти се иска а преди него ли....ами весели се на последните дни като мома и за нищо ама за нииищо не се притеснявай а що се отнася до сем. живот пожелавам ти искренно много щастие и любов и дечица и  cray преди всяка сватба така ми става мили
целувки поздрави и много здраве и щастие
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: август 15, 2007, 22:16:11 »

Е, момичета малко остана до големия ден. Само, че колкото повече наближава май аз толкова повече се спичам. Особено след снощи...когато отидохме в ресторанта да доуточним за последно менюто с управителя. И той вика - музиката по време на сватбата ще баде до 11 ч. (вечерта), при което аз не бях на себе си и толкова криво ми стана, че няма на къде. И му викам - ама как така до 11, той купонът тогава започва!!! И той започна да се обяснява колко проблеми ставали - жителите от съседния блок се оплаквали в полицията, полицаите идвали и правели проблеми, пишели протоколи за нарушаване на обществения ред.... Е, просто не бях на себе си. Чух, че има подобни проблеми, но пък че точно на мен ще ми се случи никога не съм предполагала. Предложиха ни - половината от гостите да бъдат вътре в закритата част + музиката, за да не се чува, а останалите отвън - където има огромен басейн и с една приятелка обмисляхме варианта върху водата да се пуснат да плуват свещички, за да стане още по-красиво..., но уви... даже на предната сватба полицаите са дошли и са задърпали младоженеца, за да прекратява сватбата. Милото като чу това и той се изнерви....и се съгласи, за да няма проблеми да влезем вътре. Но на мен ми е много потискащо и мрачно вътре и исках да се възползваме от хубавото време и да сме навън. И нали съм си устата, тропнах с крак на управителя и му казах, че не съм съгласна. И как така за едни може, а за други не??? Бяхме на 2 различни сватби предните седмици и всички гости бяха навън. Направо ме хвана една нервна криза и така ми падна пердето, че за малко да се сбием. И милото седи и ме гледа  Oh my ......казах на този човек, че аз си поемам отговорността всички да сме отвън и ако дойдат полицаите ако трябва аз ще се разправям с тях  beating Днес даже ходих до общината да вадя разрешително, но ми казаха, че няма нужда - ресторанта имал такова, което им дава право да работят с музика до 4 ч. /сутринта/....друг е въпросът, че полицаите не го признават.

И така с моите премеждия около сватбата. Само се моля дано всичко да мине добре и да няма проблеми и хора, които да ми развалят празника...
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: