Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 25, 2024, 20:26:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Видеооператори  (Прочетена 206489 пъти)

Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #375 -: май 11, 2013, 19:25:28 »

:offtopic:Тази тема застоява, другата е заключена.Ще внеса малко раздвижване с един офтопик въпрос.Свързан е с кореспонденцията по мейл с видео и фото операторите. Та конкретния въпрос е - нужно ли е да се изпраща един и същи мейл на 20 фирми? Вие когато избирате, не избирате ли между няколко, на който харесвате работата? Или просто ви интересува къде ще се получи най-ниската цена?
Ако това е така, не е ли редно да упоменете в мейла този факт? За пример ще дам потребителката от предния пост, която много точно и ясно е определила какво търси.Това спестява време и на двете страни.  И не на последно място ми е интересно, защо трябва да се води безконечна кореспонденция от над 5 писма,  продължаваща седмици и неколкократно да се отхвърля предложението за разговор или среща. Толкова ли е скъпо да покажете , че сте сериозни и да проведете един 5 мин. разговор? Може би част от вас работят административна работа, но бих искал да вметна- когато пишете на колега, отчетете факта, че обикновено видеооператора или ДЖ, или фотографа няма секретарка или администратор, и лично ви отговаря на кореспонденцията. От което следва..........., много неща следват! Например, че ви отговаря Лично шефа. Дали вашият шеф пише толкова писма? Едва ли? Ще добавя и още няколко неща - оплаквате се , че не ви отговарят на писмата ( най-вече ресторантите). Ами ако сте задали въпроса........... така, че да не желаят да ви отговорят? Писане на шльокавица или такова в което не е спазена елеменратна етика и правила? Писмо от което четящия се чуди ходили ли сте някога на училище и влизали ли сте изобщо в час по Български език.А знаете ли, че както вие си имате форум има и едни форуми на професионалистите и там същите "интересни писма" понякога се споделят? Че когато 20 колеги споделят , че са получили едно и също " интересно" запитване става . ................ веселба. Написах тези редове с надеждата, че част от вас ще ги прочетат, а може би ще останат задълго във форума и ще бъдат видяни и от много бъдещи потребители. Написах ги за да си направят част от вас равносметката, че ако искат сериозно отношение, трябва и сериозен подход!
Едит, за потребителите от чужбина - телефонните разговори от Америка и Европа не са толкова скъпи, а има и една програмка която се казва Скайп smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: май 11, 2013, 20:07:08 »

Явно пак искаш да предизвикаш спор от няколко страници между професионалисти и булки.Явно през определен период ви липсват споровете и търсите повод да предизвикате такива.Явно се цели в даден момент и тази тема да бъде затворена като Фотграфите.Успех.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #377 -: май 11, 2013, 20:19:53 »

gucci  вместо да се дракаш с Делийски, прочети какво написах в темата за сватбите във Варна. Ти си от Варна, стига сте драскали по форумите, проявете инициатива и се справете с проблемите касаещи младоженците в града. Форумът няма да избяга ! Ти, като по-стар член направи нещо полезно, помогни проблемите, които засягат младоженците във Варна да се разрешат.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #378 -: май 11, 2013, 20:22:01 »

Явно пак искаш да предизвикаш спор от няколко страници между професионалисти и булки.Явно през определен период ви липсват споровете и търсите повод да предизвикате такива.Явно се цели в даден момент и тази тема да бъде затворена като Фотграфите.Успех.
А Защо да предизвиквам спорове? Написаното е въпрос , който касае и двете страни.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: май 11, 2013, 20:22:19 »

Пачоран ще пиша където искам.Не си позволявай да ме напътстваш -не съм на 15 години и още повече не си ти ще ми казваш какво да правя ,чета и пиша.Май много взе да си позволяваш.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: май 11, 2013, 20:22:59 »

А Защо да предизвиквам спорове? Написаното е въпрос , който касае и двете страни.
Не си от вчера в форума и ти е пределно ясно какво ще стане.
Активен
Vivi20
Сватбен ГУРУ
Публикации: 790

« Отговор #381 -: май 11, 2013, 21:19:17 »

Според мен момичетата трябва да игнорират напълно такива провокации като на Делийски, за да запазим добрия тон във форума. Нито едно момиче не е длъжно да се обяснява по колко писма и защо ги пише в крайна сметка. Да не говорим, че мнението няма нищо общо с видеооператорите и трябва да отиде директно в коша.
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #382 -: май 11, 2013, 23:00:49 »

Според мен момичетата трябва да игнорират напълно такива провокации като на Делийски, за да запазим добрия тон във форума. Нито едно момиче не е длъжно да се обяснява по колко писма и защо ги пише в крайна сметка. Да не говорим, че мнението няма нищо общо с видеооператорите и трябва да отиде директно в коша.
1. Кореспонденцията е неразделна част от работния процес и не виждам, защо мнението ми да бъде игнонирано!
2. С никой не се заяждам и от никого не търся обяснение по колко писма пише!
3.Не си ти човека който трябва да прецени какво да отиде в коша, в другите теми (най-вече ресторанти), многократно е повдиган въпроса за кореспонденцията по имейл и досега оплакванията бяха предимно от ваша страна, че управителите на ресторантите не ви отговарят на писмата. Аз лично отговарям на всяко писмо, даже и да е 20-то поред!
4. Освен тези който пишат, тук има поне 10 пъти повече само преминаващи ( четящи). Зная, че всеки който желае да подходи сериозно към дадена тема си е направил съответните изводи. Освен видеооператор съм и бизнесмен, повече от 20г.,Работил съм в различни свери и знам, че има едно просто правило - каквото почукало, такова се обадило. Представи се сериозно и ще получиш сериозно отношение. Дръж се като на Бит пазара и ще получиш отсреща същото!
Едит: Съгласих се с Гучи , че ще възникне спор, не това беше целта ми. Ще помоля модераторите, поста да си остане тук, обясних защо. Ако някой иска да вземе страна и да изкаже становище, от което ще се получи полезна дискусия или градивна критика, ще приема. В спора се ражда истината. Ако мислите, че се заяждам или вие имате намерение да ме заядете, може да игнорирате постовете ми спокойно.
Специално за Vivi20 - повярвай ми - има писма които чета с респект към този който ги е писал, има и такива които, ако ти ги покажа , няма да спреш да се смееш поне седмица smile
На всички останали - сватбен сезон 2013 вече започна, пожелавам ви да успеете на изживеете пълноценно един от най-щастливите мигове в живота си!
« Последна редакция: май 11, 2013, 23:04:53 от Deliysky » Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #383 -: май 13, 2013, 08:38:07 »

Здравейте! Моля препоръчайте видеооператор за Шумен, а може и фотограф.Ще помагам за сватба там през есента!
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #384 -: май 13, 2013, 10:00:31 »

Фотограф Рафал Христов, работи на ниво!
Активен
bilyana_l
Сватбар
Публикации: 219

Стани звезда на своя празник!

« Отговор #385 -: май 13, 2013, 11:29:16 »

Напълно подкрепям иницитивата на Делийски  - да, нека да  отворим дума за кореспонденцията!

Аз лично винаги съм отговаряла на всички имейли - дори и най-безумните... Липсата на какъвто и да било отговор - не го разбирам... Към всяко едно запитване подхождам открито, докато отсреща рядко  чувствам същото...И да, понякога се случва да се пишат имейли дни и седмици наред, след което изведнъж другия човек изчезва и ти не знаеш какво става... Чувството е доста неприятно... sad Ясно е, че плановете и решенията се променят,  появяват се нови възможности, мнозинството от булките са доста млади, и са под голямо напрежение и т.н. За да бъда честна, на мен също ми се е случвало да забравя за уговорен час някъде  - ако процента на такъв брой клиенти беше нищожен, нямаше да му обръщам внимание. За съжаление нищожен е процента на хората, които смятат за редно да преустановят контакта си с нас по нормалния начин.  sad  Нищожен е процента и на хората, които показват към нас лично отншение - как тогава ние да намерим индивидуален подход? Винаги се тръгва с изискванията, които зависят от много различни фактори - да си го кажем открито, всеки луд е с номера си pleasantry
  Това, което мога да дам като препоръка е - опитайте се да сте по-наясно със себе си и бъдете откровени с хората срещу вас за това какво очаквате от тях и защо се обръщате към тях. Така ще спестите много и от своето време, а и по-лесно ще се ориентирате кой и защо искате да снима сватбата ви! good
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #386 -: май 13, 2013, 12:36:56 »

Интересна е темата, но май ще си пишем в нея само фотографи и оператори. В момента се пита основно за цената, без да се интересуват от други детайли. Много от бъдещите младоженци пращат едно и също писмо на поне 10-15 човека от бранша. Оттам се объркват и не отговарят на всички писма, а само на тези, които им допаднат като отговор. Мисля, че клиентът има право на избор! Не можем да се сърдим, че някой не ни е наел, но можем да желаем добро отношение.
« Последна редакция: май 13, 2013, 12:39:52 от stoyanov » Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #387 -: май 13, 2013, 13:51:05 »

Делийски, на теб май, ако няма спор и дразги не ти е интересно. Не разбирам на принципа "няма лоша реклама" ли действаш?
И като говорим за кореспонденция се замисли над писмата, които ти изпращаш към бъдещите младоженци girl_wink
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: май 13, 2013, 14:04:17 »

Интересна тема сте захванали. Тя ще е доста полезна за бъдещите младоженци /поне според мен/. Аз минах  през избора на фото и видео само с лични срещи. Според мен първоначалният избор трябва да е личен /изключвам тези младоженци, които живеят извън страната/ , когато се спрете на някого вече провеждайте си уточнителните разговори на имейл. Но как да се покаже или усети лично отношение по имейл??
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: май 13, 2013, 14:05:50 »

Интересна е темата, но май ще си пишем в нея само фотографи и оператори. В момента се пита основно за цената, без да се интересуват от други детайли. Много от бъдещите младоженци пращат едно и също писмо на поне 10-15 човека от бранша. Оттам се объркват и не отговарят на всички писма, а само на тези, които им допаднат като отговор. Мисля, че клиентът има право на избор! Не можем да се сърдим, че някой не ни е наел, но можем да желаем добро отношение.
Аз пък не разбирам какъв е проблема на колко човека изпращаме писма?
Че това е конкуренцията - състезание. Ако искам не на 15 ами на 150 човека ще пратя едно и също.
След като не си пишете цените по сайтовете, ще получавате такива писма, да.
И не разбирам какво е значението дали ще се изпрати писмо или ще се обади да се попита. Така или иначе отговор ще получат само тези , които са харесани. Даже с мейлите може по-малко да се обърка човек, защото е написано черно на бяло.
Аз бих посъветвала професионалистите да се научат как се пише официална оферта и да се образоват малко относно компютърна грамотност и като цяло малко бизнес кореспонденция. В това е бъдещето - компютрите.
След като сам си си шеф, нямаш секретарка, която да се занимава с това и трябва да се научиш сам.
Аз лично за оператори и фотографи бях харесала работата на много хора и обърнах внимание само на тези, които ми отговориха по подобаващ начин.
Също така бих искала да добавя, че клиента винаги има право. И тези "оплаквания" по-скоро се явяват антиреклама в очите на бъдещите ви клиенти. Не знам какво сте се "напушили" толкова, но мисля правенето на спорове по форумите не ви е от полза.
Ето мнение на един клиент Wink
Надявам се това да не бъде счетено за заяждане, а за опит да се прекратят враждебните спорове.
« Последна редакция: май 13, 2013, 14:34:07 от Lillly » Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: