Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 22:30:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Видеооператори
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Видеооператори (Прочетена 206772 пъти)
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
Отг: Видеооператори
«
Отговор #300 -:
август 09, 2012, 07:50:12 »
djdimi
, точно защото излизат няколкостотин (хиляди) резултата се затрудних. Благодаря все пак! Търсенето продължава и дано скоро се похваля. Грешката е моя, защото бях отдала повече енергия при избора на фотограф (ако изобщо мога да сложа видео и фото в една група) - моля не ме линчувайте
Фотографът ни е от Пловдив и си мисля, че е по-добре да се познават (всички от този бранш в Пловдив се познават
). Той ми е дял някои насоки, но реших да потърся съвет и тук.
Успех на всички!
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
Отг: Видеооператори
«
Отговор #301 -:
август 09, 2012, 12:01:15 »
Цитат на: Josephine® в август 09, 2012, 07:50:12
...Фотографът ни е от Пловдив и си мисля, че е по-добре да се познават (всички от този бранш в Пловдив се познават
). Той ми е дял някои насоки, но реших да потърся съвет и тук.
Успех на всички!
Да, разбира се, фотографът и видеооператорът работят като един екип (и с DJ-ят също) и много е важно да се сработят и да си помагат, а не да си пречат (спокойно можете да сложите фото и видео в една група), защото резултатите са трагични (например добри снимки, а видеото е негледаемо или обратното).Успех в подготовката на сватбата.
«
Последна редакция: август 09, 2012, 12:04:40 от djdimi
»
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Видеооператори
«
Отговор #302 -:
август 13, 2012, 09:31:55 »
a_stoyanova, ние сме наели Венци за видео и фото. Бях на сватба миналата година и той снимаше видеото. Сега има много нови неща, които е вкарал като ефекти. Много ми хареса една 3D галерия от снимки, която ни показа, началния клип с най-интересните моменти и по-скъпия сватбен албум (с разчупени снимки). Решили сме и подаръчна снимка да ни прави.
На сватбата миналата година ми хареса това, че той не пести сили - в смисъл снима до откат.
Виж прехваленият "художествен" фотограф на въпросната сватба миналата година често захвърляше апарата и друсаше хора. Да не говорим за безкрайните му претенции, късите гащи и намачканата фланелка и особено петте "художествените" снимки размазани на фотошоп.
Активен
dani_dilov
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #303 -:
август 13, 2012, 12:37:43 »
:offtopic:Ужас опази боже от такъв фотограф......
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #304 -:
август 26, 2012, 14:44:53 »
Най-интересното е, че има хора с малко повече парички си купуват техника за снимане, но нямат качества за фотографи или оператори, а резултатът накрая е една боза.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #305 -:
септември 11, 2012, 21:03:58 »
Препоръчвам Влади от Volk Vision. Човекът е супер точен, знаехме за него от сватба на близки наши приятели миналата година. Решихме да изберем по-икономичния пакет и филмът не е невероятно произведение на филмовото изкуство, но е много добре монтиран, озвучен, няма никакви неадекватни декоративни монтажи и, най-важното, хванал е всички моменти, че даже неща, които изобщо не бяхме видяли, а ни разсмяха и разплакаха.
Влади иначе е много готин, има супер отношение към клиентите и техните близки, както и към работата си. Харесва ми, че е изпълнил всяка моя молба и беше изключително лесно да се работи с него.
Активен
MissBride
Новак
Публикации: 17
«
Отговор #306 -:
септември 13, 2012, 10:46:19 »
Това не зная кой го е снимал, но го пускам с друга цел.. клипчето е хубаво и булката и младоженеца. Насладете му се
http://www.facebook.com/video/video.php?v=476055219079244
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #307 -:
септември 13, 2012, 10:56:45 »
Ауууу, страхотно е!
Двора на Драматичния театър, Джумаята... Страхотен поглед върху места, които виждаме всеки ден, а не им обръщаме достатъчно внимание! И този дъжд е като по поръчка за "направата на лимонада" от "лимоните" на съдбата
Активен
puhcho83
Ентусиаст
«
Отговор #308 -:
септември 16, 2012, 22:17:54 »
Здравейте, някой може ли да ми препоръча видеооператор за сватба в Мездра и Враца! Ще съм много благодарна!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #309 -:
септември 16, 2012, 22:27:06 »
Това е наистина страхотно клипче, и истината е че ме развълнува и просълзи...За мен това показва до колко професионалистите са си свършили работата - ако този, който гледа клипа усети емоцията на младоженците, нищо друго не е от значение.
Активен
dani_dilov
Любопитен
Публикации: 27
«
Отговор #310 -:
септември 17, 2012, 11:24:01 »
За Мездра Враца
www.digitalvideofoto.dir.bg
или потърсете Монтана Плевен и прочие
Активен
Iliana84
Регистриран
«
Отговор #311 -:
септември 22, 2012, 19:26:31 »
За мен при избора беше много важно видеооперът и фотографът да са сработят като екип и да се подкрепят. Основен критерий , на който държахме, е видеото да е кратко и интересно, а не дълго и отегчаващо. Ето нашето
Момчетата са млади, но работят с много желание и се стараят.
«
Последна редакция: февруари 16, 2013, 18:17:33 от fiibi_bg
»
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #312 -:
септември 22, 2012, 19:55:27 »
Илияна, клипчето е хубаво направено, раздвижено и интересно, а вие сте били страхотни младоженци. Все повече млади двойки искат по-кратки филми от сватбата с акцентиране на основните и важни моменти, а не отегчително видео от 3 или 4 часа, което едва ли ще се гледа повече от няколко пъти.
Активен
Slavi_DVArt
Новак
«
Отговор #313 -:
септември 23, 2012, 01:35:00 »
Цитат на: Iliana84 в септември 22, 2012, 19:26:31
За мен при избора беше много важно видеооперът и фотографът да са сработят като екип и да се подкрепят. Основен критерий , на който държахме, е видеото да е кратко и интересно, а не дълго и отегчаващо. Ето нашето
www.skfoto.bg/video-gallery
Да видеото е кратко и интересно, дори и за мен
с това се изчерпва.
Сработването с фотографа не им се получава, не ми се занимаваше да броя кадрите с фотограф в тях, но както и да е. Снимането на сватба с фотоапарат е много сериозна работа и желанието, и старанието може някои ден да им се отплатят, но работата е крайно непрофесионална. Снимането от ръка няма как да го коментирам. Търсенето на фокус и неконтролируемите движения са интересни, но не през цялото видео от избрани кадри, монтажа може да го смекчи, но е явно че това като краен продукт не би могло да има стойност освен за Вас, защото наистина си личи че сте готини и с голямо желание и любов сте събрали съдбите си. Надявам се да не ви е струвало скъпо и нека не го даваме за пример за добро и качествено видео.
Също така да уточня, не искам да обидя никои, но за да вземеш пари за нещо, най-малко трябва да знаеш какво правиш.
А да знаеш какво правиш значи да си го правил и преди, и да си сигурен че можеш.
Темата е много широка и за момента ми стига. Разбирам колко негативи натрупвам с този пост, но не можах да се сдържа след като изгледах клипчето. Този сезон почти на всички сватби снимам паралелно с камерата и с фотоапарат и няма как да замълча при подобни експерименти.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #314 -:
септември 23, 2012, 12:25:54 »
Цитат на: Iliana84 в септември 22, 2012, 19:26:31
www.skfoto.bg/video-gallery
Съжалявам мила Илиана, и моето мнение съвпада с това на Slavi_DVArt, вие сте страхотни младоженци и видеото ви има стойност единствено за вас...дано да не ви е струвало скъпо.
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...