Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 18:16:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Видеооператори  (Прочетена 206977 пъти)

Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #195 -: април 19, 2012, 09:47:02 »

Излъчването в интернет на живо в професионалния бранш /браншът на фирмите с телевизионна, аудиовизуална и т.н. дейност/ е често практикувана услуга. Сватбата не прави изключение като събитие, но не знам до колко си струва оправдаването на целите с подобна стойност на услугата.
 На първо място трябва да решите проблема с наличието на ваш сайт - средна цена на прекрасен сайт 500-1 500 лева без ДДС. На второ място трябва да решите въпроса за пренасочване на определен трафик, който да гарантира едновременното гледане на сватбата примерно от 500 човека -гости, познати, приятели. Това като цена го решава компанията към която сте хоствали сайта.
 Следващата стъпка е технологията , с която да докарате сигнала до компанията на която сте хоствали сайта. Възможностите са три - безжична, оптична и жична. Ще се спра само на безжичната, защото тя ще ви спести време и пари в сравнение с другите две. Цената на подобна услуга е 2 400 лева с ДДС. Това включва устройство за безжично предаване на сигнала от камерата на оператора до приемник на покрива на сградата на ресторанта, устройство за предаване на сигнала до централата на хостващата сайта фирма и резервно междинно трасе, ако офиса на хостващата фирма е в ниска точка на релефа или градската част. Говоря за предаване на живо от точка 1 до точка 2 в рамките на един град примерно София, предаване на живо на събитието само от ресторанта. И не на последно място - използва се телевизионна техника и технология, с която вие гледате концерти, футболни срещи и други събития всеки ден по няколко телевизии.
 По отношение наличието на оптическа връзка между ресторанта и централата на хостващата компания цената на услугата е 1 200 лева с ДДС + 720 лева с ДДС за безжичното усройство на камерата.
 Споменавам и още един начин за предаване на сигнала до вашата хостваща сайта компания - това е сателитната транслация. Тук цените са следните 1 200 лв с ДДС оборудване + 500 лева с ДДС на час транслация или за 5 часа в ресторанта 2 500 с ДДС. Така всеки имащ сателитна чиния и приемник ще глада вашата сватба в ресторанта.
 Не е висока цената на подобна услуга, но не е и малка. Остава само да поръчате.
« Последна редакция: април 19, 2012, 09:53:41 от Pachoran » Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #196 -: април 19, 2012, 15:27:10 »

Ние се колебаем между http://videozapisi.com и http://magicartwedding.com  girl_wink Имате ли лични впечатления?
Активен
jenifer
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #197 -: април 19, 2012, 16:06:01 »

Ние след много добри отзиви и препоръки се спряхме на Илиян Матушев.

http://www.matushev.com/
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #198 -: април 19, 2012, 16:21:46 »

Ние сме с Гени Йончев http://www.videogenibg.com/ - спряхме се на него, едно, че като човек много ни допадна, второ, харесах и сватбите, които ни пусна.
От Видео Зани също останах доволна ( от срещата), но предпочетохме Гени ( допадна ми повече стила му). Съветвам те да си прецениш след лични срещи с всички харесани оператори.  smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #199 -: април 19, 2012, 18:39:41 »

Ние се колебаем между http://videozapisi.com и http://magicartwedding.com  girl_wink Имате ли лични впечатления?

Когато внимателно разгледаш сайтовете и на двамата и портфолиото, и ако сте по-наблюдателни бързичко ще стигнеш до извода, че с единия от двамата изобщо не си струва да се срещаш. Кой е той, оставям да се досетите сами. Ще ти дам 3 жокера.1.прегледай сайта!2.Прегледай портфолиото!3. Много изписано, сложни думи и понятия, а всъщност техниката с която работи не е професионална! Ако един клиент не може да види още от портфолиото и инфото на сайта кое не става, какъв съвет да получи от потребителите на форума?
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #200 -: април 19, 2012, 19:03:43 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Deliyski, направо ме хвърли в музиката  cray Нищо не разбирам от техника, от портфолио... Блондинка съм  blush Моля, за вашето професионално мнение  pardon Може и на лично съобщение да не се възприеме като анти-реклама  blush
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #201 -: април 19, 2012, 20:14:04 »

Не съжалявам, не съм съгласен, писах за да ти помогна, но не мога да пиша срещу хората. Портфолиото , означава това с което се е представил. Блондинка или не, предполагам може да определиш какво ти харесва или не ти харесва.Вгледай се в снимките.Опитай се да установиш - може ли някои от твойте гости да направи подобни. Ако може, защо да плащаш за това? Ако не може, значи всичко е ок. Това е последния жокер, повече не виждам как да ти помогна.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: април 19, 2012, 21:28:48 »

zai4e_mia на мен вторите, които си предложила ми харесват много повече  pardon
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #203 -: април 21, 2012, 14:04:53 »

Всеки оператор или фирма си има свой собствен стил на работа... Прегледах сайтовете на колегите и трябва да споделя, че ми харесаха. Като търсите този вид услуга сами ще усетите какво ви харесва, но също се интересувайте и от личността на оператора (фотографа), защото и той като човек трябва да ви допада. В сегашно време с Интернет е много лесно да откриете всичко, което ви трябва.smile
Активен
elib
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #204 -: април 23, 2012, 14:48:43 »

Здравейте,
Включвам се в темата защото от 2 месеца съм в търсене на правилния фотограф и оператор. Иска ни се да е различно, нестандартно. Ще имаме след сватбена фото сесия, на която сесия искаме да присъства и оператора, под някакъв сюжет да се снима като след това да се монтира и да се направи филм. За сега сме се спрели на един от нашия град Хасково. Разполага с нужната техника и е професионалист, но на мен някак си не ми вдъхва доверие, защото това което искаме ние той до сега не го е правел, ние му даваме идеята и това ще е първата сватба на която фактически ще се учи и ме е страх  nea какво ще направи. Годеника ми иска да са те защото работят в екип той си има студио, а аз продължавам да търся и др. вариант а и цената която иска не е никак ниска за нещо което никога не е правел. Не знам дали е плюс това, че работят в екип с оператора може би ще е защото от фото сесията ще се подберат моменти които може да се монтират във видеото! Дайте съвет какво да правя? shok
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: април 23, 2012, 15:21:55 »

Погледни за Димитър Димитров от Студио 1. От Пловдив е, но поема ангажименти и за други градове, ние се спряхме на него.
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #206 -: април 29, 2012, 11:52:45 »

Мили професионалисти, обръщам се към вас, защото се нуждая от професионалният ви съвет.... Моля да ми препоръчате добри видеооператори с добра техника за гр.Пловдив. Разгледах няколко споменавани имена, но честно казано изпитвам затруднение...  give_rose Благодаря предварително!

Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #207 -: април 29, 2012, 12:10:38 »

Мили професионалисти, обръщам се към вас, защото се нуждая от професионалният ви съвет.... Моля да ми препоръчате добри видеооператори с добра техника за гр.Пловдив. Разгледах няколко споменавани имена, но честно казано изпитвам затруднение...  give_rose Благодаря предварително!

Добрите оператори са дискутирани по напред в темата, а и в предишните теми.Пишете кои
сте разгледали и какви по-точно затруднения изпитвате...smile , ще ви дадем изчерпателни съвети и препоръки.
« Последна редакция: април 29, 2012, 23:48:51 от djdimi » Активен
Slavi_DVArt
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #208 -: април 29, 2012, 23:44:54 »

Случайно попаднах на нещо което ми хареса и се оказа от ПЛОВДИВ https://vimeo.com/galexvision
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: април 29, 2012, 23:59:32 »

Случайно попаднах на нещо което ми хареса и се оказа от ПЛОВДИВ https://vimeo.com/galexvision
Даже  от първия клип булката е от форума. Еееее страхотен клип.  yahoo 
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: