Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 26, 2024, 19:03:52
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Видеооператори
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Видеооператори (Прочетена 206699 пъти)
ivailogeorgiev
Ентусиаст
Отг: Видеооператори
«
Отговор #150 -:
февруари 23, 2012, 22:27:19 »
Все пак да помогнем на Kalama.....
1.Колегата от Телевизията правилно е изразил мнение ,че се отлага още с няколко години така нареченото опростено 16:9 или HD но той е упоменал пак правилно като "стандарт" за телевизиите ....
2.Горното не значи ,че ти неможеш да потърсиш и получиш услугата "видеозаснемане" в формат HD от оператори колеги които предлагат въпросната услуга в региона ти или да се обърнеш към такива които
изрично упоменават ,че извършват услуги на територията на цялата страна.
Да услугата е по скъпа от обичайната услуга заснемане в SD но си заслужава ....
3.Така ще можеш да се насладиш на твоят сватбен филм гледайки го на телевизорът си които поддържа и въпросната висока резолюция.Реши дали ще си закупиш допълнително устройство Blu-ray Player, вече са на по достъпни цени и ще кажеш финалният филм да се запише на Blu-ray Disc или ще предпочетеш готовият филм да ти се прехвърли върху твой външен хард диск ,лаптоп,по голяма флашка и прочие и посредством възпроизвеждане от лаптоп,компютър включен към твоята Плазма да гледаш или директно като включиш флашката към телевизорът ти -провери си упътването и виж какви входове
ти предлага телевизорът................
В ОБЩИ ЛИНИИ Е ТОВА ДАНО СЪМ ПОЛЕЗЕН
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #151 -:
февруари 23, 2012, 22:39:23 »
Благодаря, за обобщения отговор.
У дома разполагаме с мултимедиен сторидж (също търговско понятие, но да не влизам в подробности, защото това все пак е сватбен форум), който поддържа блу рей
Да, ще потърсим оператор, който може да ни заснеме филма на full hd.
Активен
stoyanov
Професор
"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"
«
Отговор #152 -:
февруари 24, 2012, 19:45:39 »
Много се радвам, че в темата има диалог. Преди време, когато имаше само касети VHS и хората не знаеха що е DVD се появи S-VHS (Супер VHS с-ма с двойно по-високо качество) и не можа да се наложи сред потребителите. Почти никой не желаеше сватбата му на Супер VHS. Касетите бяха двойно по-скъпи и видео-касетофоните четящи формата също бяха с високи цени. В днешно време е така със SD и HD. Просто е скъпо за хората да бъдат такива потребители. Има хора не правят разлика като си гледат телевизора отдалече. Казват - перфектно качество и на едното и на другото.
Активен
Kalama
Сватбар
Публикации: 265
«
Отговор #153 -:
февруари 24, 2012, 19:56:08 »
Цитат на: stoyanov в февруари 24, 2012, 19:45:39
Много се радвам, че в темата има диалог. Преди време, когато имаше само касети VHS и хората не знаеха що е DVD се появи S-VHS (Супер VHS с-ма с двойно по-високо качество) и не можа да се наложи сред потребителите. Почти никой не желаеше сватбата му на Супер VHS. Касетите бяха двойно по-скъпи и видео-касетофоните четящи формата също бяха с високи цени. В днешно време е така със SD и HD. Просто е скъпо за хората да бъдат такива потребители. Има хора не правят разлика като си гледат телевизора отдалече. Казват - перфектно качество и на едното и на другото.
Напълно съм съгласна с теб. И не разбирам защо когато някой попита за нещо по-различно или нещо специфично, се сблъсква с такъв отпор и веднага бива нападан за различното мнение и виждане? Съгласна съм, че не всички правят разлика и не на всеки са му ясни тези технологии, но се радвам, че все пак в този форум се намериха професионалисти.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #154 -:
февруари 24, 2012, 20:07:26 »
Това трябва да е начина на диалог в форума .Подкрепям го напълно .Все пак ние занимаващите се с видеозаснемане сме тук за помощ на младоженците -било то с мнение било с участие в ползотворна дискусия -всичко това да помогне на бъдещите младоженци .Все пак форумът и изобщо интернет е за набавяне на информация .
Активен
vdimanachka
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #155 -:
март 01, 2012, 22:49:14 »
Здравейте,
скоро ще съм булка и си търся видеооператор. Попаднах на тази темичка, която е точно за мен. Ще съм ви благодарна ако имате информация за видеооператори. Аз съм от Благоевград, но не мисля, че ще има проблем ако екипът не е от същият град.
Активен
anelia_
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #156 -:
март 02, 2012, 19:54:21 »
В Благоевград няма ли добри професионалисти? Варианта е от София.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #157 -:
март 02, 2012, 20:52:41 »
Цитат на: anelia_ в март 02, 2012, 19:54:21
В Благоевград няма ли добри професионалисти...
Доколкото си спомням в Американският университет в Благоевград има специалност "Журналистика и масови комуникации"...даже познавам един студент, но той живее и работи в Пловдив.Все ще се намери и някой от Благоевград, или колега от друг град четящ темата във форума ще го препоръча.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #158 -:
март 02, 2012, 21:10:51 »
Цитат на: vdimanachka в март 01, 2012, 22:49:14
Здравейте,
скоро ще съм булка и си търся видеооператор. Попаднах на тази темичка, която е точно за мен. Ще съм ви благодарна ако имате информация за видеооператори. Аз съм от Благоевград, но не мисля, че ще има проблем ако екипът не е от същият град.
Погледни сайта на Студио Сафет -
http://safetstudio.com/crew.html
На мен много ми харесаха как работят тези хора.
Имахме сватба с тях в Пирин Голф Клуб и снимаха с две камери. През цялото време имаше трети човек на два лаптопа и гледаше какво снимат двете камери. Не разбирам от техника,но двд ми хареса много от тази сватба.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #159 -:
март 02, 2012, 21:33:05 »
Nina Style колегите са добри наистина но не е ли малко грубичко с рекламата им и сайтове
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #160 -:
март 02, 2012, 22:54:19 »
Цитат на: ivailogeorgiev в март 02, 2012, 21:33:05
Nina Style колегите са добри наистина но не е ли малко грубичко с рекламата им и сайтове
Какво значи грубичко? Първо дори не ги познавам лично хората и второ това си е мое лично мнение създадено от техен продукт,който съм гледала. В крайна сметка,когато някой друг пусне линк на някой професионалист и изкаже собственото си мнение,това означава ли че пак е грубичко?
Какви трябва да са отговорите според теб? Заобиколни с недомлъвки или какво? Ако форума е пълен само с питанки без конкретни отговори надали, ще има толкова потребители,които се опитват да намерят решение за своите проблеми точно тук.
Активен
ivailogeorgiev
Ентусиаст
«
Отговор #161 -:
март 02, 2012, 23:28:34 »
Твърдя ,че също лично не ги познавам ,но има много положителни оценки за тях.Все пак България е малка и се познаваме .За другото нищо лично не се засягай
Активен
anelia_
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #162 -:
март 03, 2012, 11:06:29 »
И аз не смятам, че е грубичко. Когато си търсих видеооператор имах нужда точно от такъв отговор, ако някой е доволен, е от полза да сподели. Забелязала съм, че някой като споделя е ок, други не. Май на новите в сайта се няма доверие:)
.Аз намерих най-добрия във Варна, но няма да споменавам сайтове, за да не ме нападате:):)Но, ако някой се интересува, ще пиша:), може на лични.
Активен
vdimanachka
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #163 -:
март 04, 2012, 23:27:01 »
Здравейте, ориентирах се към един специалист от София. Гледах негови филми и мисля че ще остана доволна
Оказа се, че е свободен за моята дата и го наех
Благодаря на всички за бързото реагиране
Активен
Ando
Регистриран
«
Отговор #164 -:
март 11, 2012, 14:56:49 »
Здравейте, колеги и булки, нов съм във форума и това ми е първия пост в него. Извинявам се, че пак ще повдигна темата за формата ХД, но не мога да се сдържа и да не отговоря на Pachoran за заблудата, която се стреми да наложи.
Pachoran, не разбирам защо се стремиш умишлено да заблуждаваш хората, че ХД форматът го няма и няма да се наложи? Защо даваш за пример телевизиите? Това, че телевизиите не разполагат с такава техника и възможност да излъчват във висока резолюция, не означава, че ХД форматът го няма и няма да се наложи. На ХД телевизор, освен телевизия може да се гледат и ХД филми от най-различни носители, които отдавна са на пазара, също така могат да се гледат семейни филмчета и др. Та вече Фул ХД видео има и в смартфоните, за какво говорим тогава? А това, че една единствената фирма в България снима във Фул ХД - това е най-голямата и опашата лъжа, с която за пореден път заблуждаваш хората.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...