Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 14:32:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 176504 пъти)

V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 24, 2011, 15:51:37 »

Аз до колкото знам, след като е споделен опит и жената е доволна от снимките едва ли има проблем, напротив - полезна е за другите.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: юни 24, 2011, 15:57:59 »

Момичета трият се линкове и телефони на хора с по две три мнения които влизат за да хвалят някого.Идеята е да има реална информация/доколкото това е възможно/
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 24, 2011, 23:00:55 »

Offtopic Това с търсачките не е манипулация! Какво точно се манипулира според вас? Как може Гугъл например сам да направи "цедка" на най-добрите фотографи? Естествено, че първите показани са там, защото са си платили. Това е съвсем легитимна реклама. Има си тарифа и съвсем видно си е показано, че се практикува. Имала съм он-лайн магазин и го знам, но и всеки нормален човек би трябвало поне да го предполага.
Относно изказването, че рекламата в сватбените форуми е със съмнителен характер, не съм съгласна. Уважавайте факта, че хора фотографи и св.агенти са тук и помагат със съвети и въпреки всичко си плащат регламентирана реклама, за разлика от тези, които ни лук яли, ни лук мирисали се опитват да "подхлъзнат" и форумците и хората, които поддържат форума, преструвайки се на булки и т.н.
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #138 -: юни 28, 2011, 21:32:12 »

Offtopic Offtopic :offtopic:Преди малко ми се случи нещо ужасно и искам да споделя с всички момичета ,коита са от Добрич и региона и биха ползвали услугите на Стафан ФОТО (познат като Стефото)за да не останат разочаровани като мен и без фотограф 2 месеца преди сватбата си  diablo cray Бяхме уредили всичко,с отстъпките понеже е  колега на бъдещят ми мъж и т.н. ,но понеже ни сполетя злополука със свекърва ми и почина лека й пръст  cray ,човека си решил ,че се отказваме от сватбата без никой нищо да му е казал или намекнал ...Когато говорих с него ми каза-''Оо ,съжалявам миличка,аз запазих датата''  diablo hysteric Как може да си помисли такова нещо при положение ,че са колеги с моя и всички там знаят ,че сватба ще има.За мен това е абсолютен НЕПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!!!  Offtopic Вярно прави ,много красиви неща ,но това си е абсолютна простотия!Най-малкото можеше да попита годеникът ми преди да запази датата. sad За това скъпи бъдещи булки внимавайте много,защото и най-добрите колеги могат да ви''подлеят вода''.
П.С. Междудругото приемам в момента всякакви предложения за фотограф в Добрич,от голяма полза ще ми бъде.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 29, 2011, 12:33:03 »

silvakisad страшно неприятно, наистина! И то на фона на злополуката със свекърва ти! Наистина е най-малкото непрофесионализъм! Не се притеснявай, а потърси тук във форума някое предложение и ще видиш, че ще откриеш! Потърси и в темата за сватба във Варна също.  smile
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #140 -: юни 29, 2011, 14:05:17 »

И аз като четох постовете така излиза... Даже се учудих доста!? Нормално е да си помисли човекът, че няма да има сватба, а и не сте му дали капаро, за да очаквате да ви пази датата. Не се  познавам с колегата, но не мисля, че е чак толкова виновен, че с такава злоба да пишете за него. При мен поне десетина пъти са се случвали подобни неща и самите младоженци са ми казвали при моя въпрос дали ще има тържество - "Вие как си предствяте да правим веселба след загубата на толкова близък човек!"

В случая за себе си може би си права, защото ще изгубите от капарата по сватбата, ако я отложите, но постави се и на мястото на фотографа и допусни, че и той има своя ценностна система.

Весела сватба ти пожелавам и дано си намериш добър фотограф!
« Последна редакция: юни 30, 2011, 08:35:55 от fiibi_bg » Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #141 -: юни 29, 2011, 14:09:19 »

От професионална гледна точка, ако няма платено капаро - няма сделка. Същото е с билетчето за кино - няма закупено билетче - няма прожекция. По друг начин стои чисто човешкото в човека, но то е предмет на друга тема. Съгласете се, че фотографът не е гадател - ще има ли или няма да има сватбено тържество, независимо от факта, че са колеги, приятели. Работата си е работа, съгласете се, че човек, ако е още на тази земя, трябва да се труди, получава възнаграждене, прехранва себе си и своето семейство, независимо от някои обстоятелства.
 А и защо трябва да се притеснявате, че не може да откриете свободен фотограф, нали бъдещият ви съпруг и неговия колега са в един бранш. Ще гласуват доверие на друг свой колега фотограф.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: юни 29, 2011, 20:54:07 »

Крайно недопустимо е в тема за сватбено фотографи да се обсъжда кой за какво и как скърби.изтрила съм всички мнения от този тип .Ако може някой да помогне с фотограф за Добрич на Силваки да го направи ,ако не може да си замълчи.Не сме ние хората ,които ще съдят потребителката.Аз също имам мнение по въпроса и може би бях една от пъряите ,които прочете поста й ,но не писах нищо ,просто защото не познавам фотографи в Добрич!
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #143 -: юли 01, 2011, 10:31:10 »

Момичета да се похваля... danceg yahoo много съм доволна ,че открихме толкова бързо фотограф...Знам му работата,миналата година ходехме на една сватба и той снима там ,прави страхотни неща и сватбената му книга е уникална  yahoo Казва се Румен ...и направо не мога да повярвам,че е бил свободен за нея дата (понеже като ходих до църквата да доуточнявам някой работи ми казаха ,че имало 5-6 сватби на нашата дата...)Сега съм по-спокойна....мерси за подкрепата... give_rose girl_wink
Активен
Lovly
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #144 -: юли 01, 2011, 22:33:26 »

Момичета можете ли да ми дадете някакви отзиви за видеооператор Димитър Димитров? Както и за дигитално видеозаснемане и фотозаснемане от Венци-Видео? Тези ни бяха препоръчани от ресторанта, и ще се радвам ако някой изкаже мнение за тях. На Венци-Видео гледах снимки и наистина бяха много добри, но друго си е някой, който го е ползвал да каже дума две give_rose
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #145 -: юли 01, 2011, 22:39:22 »

Lovly,прочети темата "Видеооператори" и ще намериш отговори на въпросите си!За Димитър Димитров специално е писано не веднъж там.

Редактирах поста си,понеже отговорих тук на питането на Lovly относно видеооператорите без да съобразя,че това е темата "Сватбени фотографи". blush
« Последна редакция: юли 01, 2011, 23:49:22 от Hypnose » Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #146 -: юли 01, 2011, 22:44:22 »

Димитров е един от най-добрите, завдно с Александър Маринов.
Активен
valtsvet
Ентусиаст
**
Публикации: 105

♣♣♣♣♣

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 13, 2011, 14:57:54 »

Някой може ли да даде отзиви за Стефан Димиев  smile
Активен
emility
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юли 17, 2011, 09:37:53 »

Фотограф за Русе препоръчвам Александър Карчински - много талантлив и голям професионалист.  Bravo Направи ни страхотни арт снимки, можете сами да видите http://album.svatbata.bg/emi-joro/bg/welcome.html

« Последна редакция: юли 17, 2011, 09:40:18 от emility » Активен
aleksandrina_l
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #149 -: юли 20, 2011, 11:37:53 »

Момичета, имам едно въпросче: Вашите фотографи колко пари тарсят от гостите за снимка?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: