Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 01:42:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбени фотографи  (Прочетена 176292 пъти)

*mila*
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 06, 2011, 12:04:05 »

Здравейте и от мен,исках да ви питам за отзиво за фотограф за Козлудуй,за една приятелка,че нещо неможе да намери.Много ще се радвам,ако можем да и помогнем blum
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #16 -: април 13, 2011, 10:41:14 »

Здравейте,

Може ли някой да ме оринетира колко вървят фото и видео услугите.
Говорих с няколко познати и ми казаха към максимум 1500 лв за фото + видео.
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #17 -: април 13, 2011, 10:45:35 »

Нашите ще излязат около 1350 общо, като не сме правили компромис при избора си!
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #18 -: април 13, 2011, 16:50:41 »

Нашето фото и видео излизат 600 лева
Активен
Tonya
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #19 -: април 19, 2011, 18:29:55 »

Здравейте,

Някой може ли да ми изпрати контактите на фотографа Любомир Любенов?

Много благодаря предварително smile
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #20 -: април 19, 2011, 22:03:58 »

Тonya, той има сайт и форма за обратна връзка, използвай ги. Аз съм безкрайно щастлива да споделя, че наехме именно него и че по случайност от всички дати, нашата дата беше една от малкото му свободни  yahoo
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #21 -: април 19, 2011, 22:19:44 »

Относно цената - зависи от града, в който ще се провежда сватбата (т.е. пазара) и от качеството на услугата. Моите фото+видео в Плд са на обща сума от 900 лв, което е малко под или средна цена.
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: април 20, 2011, 23:39:49 »

Някой случайно да е ползвал услугите на Влади Балевски? Разгледах му сайта и много ми хареса, но не мога да намеря как варират цените, тъй че ако знаете ще се радвам да споделите.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #23 -: април 21, 2011, 00:03:01 »

Влади Балевски е страхотен фотограф, снимат в екип с още един фотограф, т.е. двама са. Ако имате повече възможности да отделите за фото, няма да съжалявате. Цена ще ви прати като му пуснете запитване през обратната връзка на страницата му.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #24 -: април 21, 2011, 11:49:53 »

cherry_dream, подкрепям напълно КатиНка в мнението за Влади Балевски, както и за това да му изпратите запитване. Той е изключително коректен човек, ще ви отговори възможно най-бързо и по много мил и красив начин. Работи с друг талантлив фотограф-Иво Орешков. Имахме невероятния късмет и щастие да снимаме следсватбена фотосесия с тях и мога да кажа, че това е най-хубавият подарък в живота, който сме си правили! Те са страхотен екип и заедно дават възможност да покажат много повече за една сватба, отколкото един фотограф. Две различни, но добре съчетаващи се гледни точки. Ако искаш, отскочи до НДК, в момента там има тяхна изложба.
 Относно цените, според мен са напълно оправдани. За това, което получихме, бих дала много, много повече.
« Последна редакция: април 21, 2011, 11:51:37 от michelle » Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: април 21, 2011, 12:27:33 »

Благодаря за отговорите, момичета.
Аз му пуснах запитване, но той отговори, че вече е зает за нашата дата и ми предложи следсватбена фотосесия. Сега не знам все още какво да правя, трябва да говоря с годеника ми и да обсъдим smile

Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #26 -: април 22, 2011, 01:05:43 »

Ами това е добър вариант, доста е практикувано на запад. Когато избраният фотограф е зает, наемаш друг на не много висока цена, но достатъчно добър, способен да отрази качествено събитието, а при първия си записваш фотосесия. Все пак фотосесията е едно от основните неща и може би едно от нещата които ще представляват интерес след 20г. В Русия например има фотографи които взимат по 3000-5000евро за сватбения ден, и заплащането е на час. Има практика от тях да се поръча заснемането на такава фотосесия, а на сватбения ден да снима човек за 3 пъти по-ниска цена, но все пак добър в репортажното отразяване на събитието.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: април 24, 2011, 17:12:24 »

Момичета, някоя от вас ползвала ли е фото и видео услусгите на тези http://www.leandar.net/services.html хора. Разгледах им галерията и много ми хареса good, а и цената е доста добра Bravo Bravo. Пратих им запитване днес дали са свободни за моята дата и сега ще чакам отговор. Междувременно, някой ако има мнение за тях, нека го сподели pleasantry crazy
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #28 -: април 26, 2011, 00:23:25 »

Момичета,може ли да ми предложите добър сватбен фотограф в Пловдив.Много държа на фотосесията и искам най-добрия.А имате ли представа как вървят цените?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: април 26, 2011, 10:24:26 »

Димитър и Тереза Якови, Георги Вачев, Борислав Чепишев- тези тримата, според всеобщото мнение и личните ми впечатления са най-добрите в града. Цените мисля са някъде между 400 - 500 лв. Аз си наех Борислав Чепишев за моята сватба, защото останахме доволни от фотосесията, която направи, когато кумувахме smile Успех!
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: