Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 19:39:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: DJ за сватба  (Прочетена 215047 пъти)

mishence
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #30 -: април 25, 2011, 12:11:00 »

това, което и аз до момента съм чула е , че искат около 400лв за цялото тържество (5 часа) и след това 60- 80 на час. И ние си търсим DJ. За мен той е един от най- важните хора и много се притеснявам.
Чух добри отзиви за Стоян Петров, но е зает за нашата дата. Ще се срещнем и с DJ , който предлагат от ресторанта, някой от радио Витоша беше , но не запомних името  blush
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #31 -: април 26, 2011, 12:10:27 »

Ох и аз стигнах до DJ  smile Една приятелка е била на сватба в Глория Палас и много ми нахвали DJ, само че не знае как се казва  blush Спомена ми нещо за Ивайло, но не е сигурна. Имате ли някакви предположения
Активен
ilen
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #32 -: април 27, 2011, 13:13:22 »

Някой може ли да сподели мнение за Dj Николай Петров. Вчера ми го препоръчаха, но в нета намерих само лоши отзиви за него и не знам какво да правя  crazy 
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #33 -: април 27, 2011, 17:19:26 »

Някой може ли да сподели мнение за Dj Николай Петров. Вчера ми го препоръчаха, но в нета намерих само лоши отзиви за него и не знам какво да правя  crazy 

Отзивите в нета почти винаги са с цел реклама или антиреклама.Най-добре се срещнете лично с всеки DJ,фотограф и оператор.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 27, 2011, 22:27:40 »

Определено и аз мисля, че без да се срещнем с тях - няма как да изберем. Аз например съм се спряла за сега на един DJ, който беше на сватбата на мой роднина, но за съжаление на са му запазили никакви контакти и ще трябва да ходим до ресторанта, където беше сватбата и да попитаме за него.  pleasantry Това за мен е най-добрата реклама - от познати или ти самия да си бил на сватба водена от въпросния DJ, на който си се спряла.
Между другото,за нашия човек -  става въпрос за една сватба в ресторант "Ларго" в Световрачене, която беше на 02.06.2007. Ако някой от DJ-ите тук се познае, мног ще съм благодарна да ми пише или някой друг, ако случайно знае кой DJ е в този ресторант...моля да сподели give_rose
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 28, 2011, 09:25:06 »

yahoo  Намерихме си Дж  yahoo
Мн съм доволна ,че имаме дж за сватбата , защото според мен е мн трудно да намериш точния човек , който да направи купона...
И както казвам няма нищо случайно...
1 аз гледах мн сватби на май познати и си го набелязах , защото водеше мн добре сватбата  , а после когато се видяхме и се заговорихме се оказа познат на нашите кумове и половината гости yahoo( те са от Ел Пелин) и нещата се подредиха , а аз вече не се притеснявам yahoo за купона
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
Публикации: 879

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 06, 2011, 09:42:46 »

Момичета и ние си запазихме DJ IVO. Ако е водил сватабата на някоя от вас - да сподели pleasantry На мен ми се стори много готин! blum
« Последна редакция: август 17, 2011, 13:26:50 от Teo » Активен
skeila
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #37 -: май 22, 2011, 08:37:46 »

Привет на всички -) Колебая се между Хорхе и Йордан Йорданов. Някой ще ми препоръча ли нещо за тези DJ. Да е бил на сватба с тях или да сте чули отзиви. Аз бях на сватба с Йордан Йорданов. Много добре се представи. Говореше, но само смислени неща, доста забавен и каквото му бяха казали го изпълняваше. Но от ресторанта ми препоръчват DJ Хорхе.
Активен
margo_pld
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #38 -: май 25, 2011, 12:31:08 »

Моля ви,дайте препоръки,координати,отзиви за DJ в Пловдив,както и някаква цена!
Държа най-много на това да може да направи голям купон,то си зависи и от гостите,но моите са си луди глави само им трябва някой да им подпали фитилите   Wink
Активен
caffein
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 25, 2011, 13:12:59 »

Здравейте,

Може ли някой да ми прати на лични телефона на DJ Айвън?

Мерси предварително!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #40 -: май 26, 2011, 08:24:38 »

Моля ви,дайте препоръки,координати,отзиви за DJ в Пловдив,както и някаква цена!
Държа най-много на това да може да направи голям купон,то си зависи и от гостите,но моите са си луди глави само им трябва някой да им подпали фитилите   Wink

Алекси Маронов - Това човекът който ви трябва за да се чувствате добре на вашата сватба!

http://www.djaleks-maronov.com
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #41 -: май 26, 2011, 08:35:12 »

Аз не го харесвам Алекси, но именно затова трябва да се срещнете с различни диджеи и задължително да погледате сватби, които те са водили - така най-добре ще прецените дали се вписват в представите ви за купон и професионализъм. Други търсени имена в Пловдив са Дидо и Миро - била съм на поне 4 техни сватби, справят се страхотно, също Димитър Калагарски, Емо Дрехаров, DJ Майли - за тях нямам лични наблюдения, но много хора ги харесват.
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #42 -: май 26, 2011, 10:23:13 »

Аз съм присъствала на две сватби на които DJ беше DJ MIRO (ot DJ Miro i Dido) Едно и също и нищо интересно не направи, изобщо не ми хареса като DJ! Язък му за рекламите по рейсовете на градския транспорт.
Ние се спряхме на DJ AR G  smile Прави голям купон има и лазерно шоу препоръча ми го моя позната. Естествено че купона си зависи и от самите нас и гостите защото, ако ще и най-добрия скъпоплатен DJ да води и пуска музиката, ако повечето са заспали или от тези най-срамежливите няма как купон да стане но и DJ трябва да e професионалист и задължително да създаде настроение!  Mакар че тук не се споменава често името на нашия DJ и има противоположни мнения за него (99% от отрицателните са дело на завистливата конкуренция колеги...... аз смятам, че по абсолютно нищо не се различава и отстъпва на уж най-добрите и коментирани в момента DJ, които водят сватби в Пловдив DJ Miro i Dido, DJ Aleksi, DJ Maili i tn. Tezi имена ми предложиха между другото и на лично съобщение, но ние си избрахме друг  smile
На срещата AR G много ни хареса и съм убедена, че направихме правилният избор! И най-добре се срещнете с няколко DJ, че тук пишат хората на "най-добрите" за да им правят реклама, или антиреклама на другите и може доста да ви заблудят.  smile
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #43 -: май 26, 2011, 17:30:34 »

за Варна  - DJ ДЕСИ. Справя се чудесно, всички останаха доволни. Много приятно се работи с нея. smile дано да съм била полезна!
Активен
mivr11
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #44 -: май 27, 2011, 10:26:00 »

Здравейте,

В момента с половинката сме в процес на избиране на DJ и фотограф. Затова бих искала да помоля, ако някоя от дамите има контактите на DJ Петър Дянков, да ми ги изпрати на лични, защото четох страхотни отзиви за работата му.  smile

Много благодаря!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: