Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 15:01:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Събота и неделя - чистене или почивка???
Страници: [
1
]
2
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Събота и неделя - чистене или почивка??? (Прочетена 13776 пъти)
muhichka
Професор
«
-:
август 05, 2007, 16:21:54 »
Хей скъпички , предлагам ви тука всяка от нас да споделя какво е правила през събота и неделя или какво ще прави през идният уикенд или изобщо какво прави в събота и неделя!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Отг: Събота и неделя - чистене или почивка???
«
Отговор #1 -:
август 05, 2007, 16:34:03 »
Сладурка, много готина темичка!!!
Аз тази събота и недела съм се отдала на пълен релакс и почивка, а и милото го няма, та значи и на говорене по телефона!!
Иначе тези два ди ги използваме предимно за почивка и време за нас двамата, излизане и виждане с приятели евентуално, рядко чистим и т.н., точно в тези два дни!!!
По принцип чистенето и подреждането става през седмицата задружно и в екип!!!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
Сърцето ми се раздели на две....
«
Отговор #2 -:
август 05, 2007, 17:02:26 »
Аз по принцип единият ден чистя а другия почивам ,но това е много относително казано тъй като не се знае какво друго ще измисли милото да правим или да идем някъде
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #3 -:
август 10, 2007, 09:21:03 »
Аз трудно мога да се включа в тази темичка.Засега събота и неделя работя.Време зз чистене нямам.Сега живеем при мама и тя прави това и милото й помага разбира се.Понякога ако имаме свободно време заминаваме някъде за 1-2 дни и това е.В неделя обикновено гледам да се наспя,защото само тогава мога.Ами това е!
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #4 -:
август 10, 2007, 09:24:04 »
аз по прицип събота съм в Пловдив , понякога и неделя но не всеки уикенд !!!! сега имам почивка 1 месец и тази събота и неделя мисля да се наспинкам едно хубаво
иначе неделя ми е ден за чистене и до обяд се оправям и после обикновено ходим при моите родители да ги видим
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #5 -:
август 14, 2007, 13:44:13 »
По принцип в събота си почивам , ходя на пазар , пускам пералня и по подреждам а в неделя чистя основно , но в послено време моето съкровище все ме разхожда някъде в събота и неделя / я на гости , я нещо да свършим/ и така!
Живот и здраве от тази събота съм в отпуска и целиииииииии две седмици *YAHOO*се надявам да си почина добре защото се чуствам страшно уморена :mad_girl:а нали сме и бебеправещи и трябва да успокоим малко топката с вършене на задачки и да се отдадем на релакс!А съботите и неделите никога не са достатъчни за релакс!
Активен
Smurfieta
Сватбар
«
Отговор #6 -:
август 14, 2007, 13:59:34 »
И чистене и почивка има при нас. През седмицата нямаме време да домакинстваме из къщи, защото като се приберем към 19 ч. се започва приготвяне на хапването, гледане на сериали (напоследък сме фенове на Реймънд и гледаме по 3-4 епизода на вечер) и т.н. докато дойде време за
.
Сутрин през уикенда аз обичам да се излежавам и да изчаквам
в леглото. После планираме деня, правим списък за пазаруване и се изстрелваме навън
Като се приберем, аз
, а той пуска прахосмукачка и мие пода. Ако не успеем в събота да свършим домакинската работа, остава за неделя, ама аз хич не обичам
Неделя е ден за мързел, разходки, форумски срещи понякога
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #7 -:
август 14, 2007, 14:26:13 »
Хубава темичка...
Ние обикновено заминаваме на вилата още от петък вечерта и посрещаме гости,които не ни натоварват допълнително или пък ако сме много изморени си оставаме самички(с кученцето де) и си почиваме.Понякога такъв мързел ни наляга,че се излежаваме по цял ден.Но друг път ходим на плаж или се разхождаме с колата до някъде.
Конкретно за предната седмица в събота имахме гости,на които връчихме и покана :girl_wink:А в неделя ходихме до Албена и Балчик на разходка
За тази седмица се надяваме да отидем някъде.Възможно е да сме на Шкорпиловци с едни приятели,но ще видим.
С две думи-обожавам съботите и неделите!!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #8 -:
август 14, 2007, 19:35:26 »
Аз се опитвам да включа и почивката, и чистенето през уикенда. Ако мога да свърша с чистенето още в събота след обед-това е идеалният вариант. Ако сме планували да отидем някъде през уикенда--тогава се опитвам да изчистя през седмицата, но обикновено вечер не ми остава време за кой знае какво. Бях решила преди няколко месеца да наема фирма за почистване веднъж в седмицата, но дори не ми е останало време да разгледам обявите още. Така, че засега се справяме сами със съпруга ми и съчетаваме полезното с приятното.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #9 -:
август 16, 2007, 09:56:09 »
Хубави дни са съботата и неделята
Понякога ходим на вилата , и страшно си почивам там , а когато не сме там нашият тати гледа да се погрижи за нас с малката да не гнием вкъщи и винаги ни води някъде.Миналата неделя примерно бяхме на язовир "Искър" , изкарахме си страхотно;-)Тази се надявам да отидем на вилата
Активен
cherry
Сватбар
«
Отговор #10 -:
август 16, 2007, 11:31:41 »
Eeeeхххххх, наистина хубави дни са събота и неделя...
За съжаление, през лятото единствения ми почивен ден е само неделята и тогава гледам да наваксам - като за начало искам да се наспя едно хубавичко
, после да пием кафенце с милото
и излизаме нанякъде да се разходим, да се видим с приятели или моренце
. Въпреки че живеем във Варна до момента се събират само 2 дни за да сме ходили на плаж.
Като се върнем следобяда обикновено следва чистене, една пералня ииииии .... то деня е свършил и идва отново понеделника
. Но като цяло гледам да се посветя максимално на моето момче, з-то ми е съвестно, че през цялата седмица е толкова натоварено и нямаме време един за друг.
Активен
sestri4kata
Ентусиаст
Публикации: 86
«
Отговор #11 -:
март 16, 2009, 15:53:34 »
Ех и на мен така ми се иска и двата почивни дни да се излежаваме,почиваме и мързелуваме,ама уви то просто през седмицата не остава достатъчно време за всичко и гледам поне съботата да си починем о разпуснем.По принцип в събота пазаруваме основно за цялата седмица и ако е хубаво времето палим барбекюто и каним гости да си спретнем някое градинско парти.А в неделя след като се понаспим се хващаме дружно всички да изчистим основно-бани,мани,кухни и така нататък,след това врътвам една гозба и засядаме на ракийка и някое хубаво филмче.Е не винаги по този начин минава времето ни в почивните дни-може миличкото да отиде за риба,а аз на разходка с прителки ,но поне единия ден трябва да се релаксира,не стига ,че цяла седмица работим до късно,заслужаваме да си починем малко
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #12 -:
март 16, 2009, 15:58:35 »
Събота и неделя са дни за почивка. През седмицата може да се побъркам от работа и в петък до сред нощ да пера, чистя, гладя и т.н. за другата седмица, но съботите и неделите са отделени за релакс. Както казват мъдреците "Почивката принадлежи на работата, както клепачът на окото.".
Активен
Jiji_
Ентусиаст
«
Отговор #13 -:
март 16, 2009, 16:10:02 »
Понеже моята и на милото работата не е само през седмицата - зависи от графика ни, и се случва да работим и събота и неделя понякога. Затова ако почиваме тогава гледаме да намираме време за някоя разходка или пикник. Ако пък само аз почивам чистя, гладя....
Но вечерите ракийки, салатки, приятели...
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #14 -:
март 18, 2009, 12:57:15 »
Единия ден гледам да съм изчистила,изгладила, изпрала и сготвила, за да може вечерта и на следващия ден да си се разхождаме и да се глезим.
Активен
Страници: [
1
]
2
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
Приготовления за сватбения ден