Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 09:40:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Стресът преди сватбата III-та част  (Прочетена 173942 пъти)

estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #270 -: юли 19, 2012, 07:51:19 »

И аз да се отчета с първия си кошмар. Естествено, роклята. Цялата беше на дупки и раздърпана като проскубана котка, но не се виждаше докато се движа, та трябваше да се движа постоянно, за да не видят нищо гостите. Ужас. Толкова ли съм суетна, че сънувам проблеми с роклята? Уж не съм...
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юли 19, 2012, 08:49:57 »

аз нямам такива притеснения, всъщност съм привидно спокойна, знам че всичко ще се нареди и ще мине добре smile Като тръгна с такава нагласа и притесненията остават на заден план...
Активен
RunawayBride
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #272 -: юли 19, 2012, 12:05:56 »

estlar, според мен просто си изживяваш нормално предсватбената емоция и като всяка булка роклята ти е голямо вълнение и затова сънуваш такива неща. При мен е горе - долу същото. И все пак съм още на моменти, защото си има около месец време до сватбата ми и рядко сънувам кошмари. Обикновено са свързани с това, че роклята ми е скъсана, не са раздадени поканите и никой не е дошъл на сватбата или нямам грим и прическа. Ще опитам да се държа, напоследък си упражнявам доста самоконтрол и се надявам това да ми помогне.
« Последна редакция: юли 19, 2012, 12:25:18 от RunawayBride » Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юли 26, 2012, 09:32:45 »

Ох и аз да се изповядам тук  sad Аз не сънувам. За сметка на това, обаче, ми е толкова напрегнато ... В главата ми е пълен хаос! Една през друга прескачат задачки и е толкова объркано, че даже не успявам да ги уловя и да ги запиша. Имам си уж списък с неща за правене, обаче е толкова дълъг, че съвсем се обърквам в него. Как да го организирам бе да му се не види?! А иначе сигурно усещате, че съм от този тип хора, които ако нямат план и не могат да си намерят място. Обичам като стана, да зная какво ме чака през деня. А сега има толкова много неща за вършене, разтеглени толкова във времето, че "леко" изкуквам  insane Просто откачам, че ще забравя нещо и ще се сетя твърде късно и няма да успея да го направя. А веднъж решила ли съм, че дадено нещо трябва да е така, всеки друг вариант е неприемлив и ми скапва настроението. Сега ще кажете, че на сватбата нещата няма да са перфектни и трябва да се подготвя за това ... вярно е, но мисълта само за това ...  star За някой може да се вживявам в подробности, но за мен не е така ...  cray Ох ужасен хаос!
« Последна редакция: юли 26, 2012, 09:36:50 от irishka » Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юли 26, 2012, 10:19:13 »

когато човек е под напрежение запомня по-трудно, единственото което мога да те посъветвам е като ти изскочи някоя идея или мисъл да си я записваш в тефтера, аз именно заради това си направих един тефтер за сватбата и всичко пиша вътре, цялото инфо от обиколките които правехме, от хората които сме ангажирали, както и гости за сватбата...И другото което е трябва да се настроиш позитивно и да вярваш че сватбата ти ще се получи така както ти си я пожелала без неприятни изненади.
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юли 26, 2012, 11:16:51 »

Благодаря, Josephine. Аз си имам такова тефтерче и от толкова писане вече привършва и тъкмо си мислех, че новия трябва да е малко по-голям и ще ходя с 2 тефтера и едно албумче за снимки за идеите за сватбата  blush Ох дано наистина да стане както искам (поне повечето неща де ...  angry)
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юли 26, 2012, 11:33:03 »

при мен снимките са на флашка и на телефона ми, а в тефтера е цялото инфо smile
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юли 26, 2012, 13:09:39 »

Offtopic Аз си имам галерия в интернет, и по една папка на компютрите вкъщи и на работа (аз май съм наистина куку  tease), но на някои места няма как да покажа от интернет, а на телефона снимките ще са много малки и затова - с албумче Reading
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юли 26, 2012, 13:56:54 »

Offtopic Аз си имам галерия в интернет, и по една папка на компютрите вкъщи и на работа (аз май съм наистина куку  tease), но на някои места няма как да покажа от интернет, а на телефона снимките ще са много малки и затова - с албумче Reading

и аз имам такива папки, а и на телефона нямам проблем с показването на снимки, моя е доста голям smile
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: юли 30, 2012, 10:25:26 »

И аз си имах папка на компютъра, в която съхранявах всякакви снимки. Отделно имах кутия, в която слагах визитки, касови бележки, договори, примерни оферти, списъци и т.н. Мъжът ми много ми се смееше, понеже непрекъснато преписвах разни списъци.
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юли 30, 2012, 11:10:43 »

Хаха  danceg Така се радвам, че не съм единствената поизкукала .... явно е булченски вирус някакъв  sarcastic
И за да не съм  Offtopic ще ви надуя главата как съм се стресирала напоследък. Първо милото за пореден път ми "счупи хатъра" за тортата, като още преди да ми даде възможност да му обясня за какво става въпрос, ме засече с въпроси дали фирмата била от Стара Загора, ами как така Ямболска, ами ако стане нещо с тортата по пътя кой щял да ми я оправя, тея фигурки най-отгоре знаела ли съм колко струват - били 80 лв  bqsnasym Сякаш цял живот само със сватбени фигурки се е занимавал. А те излизат безплатни де факто, защото ги капарираме 15 лв и после тези пари ни се връщат като върнем фигурките. Аз за това не издържах и избухнах накрая. После пък на сутринта ... т.к. тогава ми беше ову-то и вместо да направим нещо по въпроса, той ми заяви, че сме щели да закъснеем за работа!!!! Предната седмица като се беше вдъхновил една сутрин не викаше че ще закъснеем, нали?  lacnl8 Ама и аз съм една ... да овулирам в такъв неподходящ момент! Златарят пък беше направил различно камъчетата на халките и се опитваше да ме убеди, че било хубаво така .... Като се прибрахме, обаче, мен не ме свърташе тази мисъл накрая споделих с милото, че не ми допада така халката, а той само смънка "Ами нали ти каза човекът, че вече не може да се преправи?" И аз питах "Не може или не иска?" Но не получих никаква подкрепа, т.к. даваха откриването на Олимпийските игри!!!!!!!  hysteric И за капак след като видя, че аз съм сърдита, и той взе да се държи обидено ...  beating
Отделно някои мои роднини незнайно как са се заблудили, че съм врачка и трябва да им предусещам мислите и желанията, та чак си позволиха буквално да ми държат тон и да ми се карат, за дето не съм се сетила сама....  bqsnasym
И за капак си залях пръстите с вряла кола маска и докато я измия, тя стана една ....
Толкова съм изпращяла вече отвсякъде, че цялата предна седмица забравих да искам отпуска за другата  girl_impossible Накрая ще има  werewolf  cray
Айде млъквам, че се улях направо.
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юли 30, 2012, 11:30:12 »

ох,  irishka и при мен е същото... girl_impossible ти имаш още месец...така че си извади голямото търпение, а нервите ги прати в отпуск, иначе няма да издържиш  good
Активен
madlene
Новак
*
Публикации: 14

http://nunkata.wordpress.com/

« Отговор #282 -: юли 30, 2012, 15:36:42 »

при мен кошмари Втора част: сватба без гости, нераздадени покани и за капак милото ме запознава с жената, в която е влюбен  SUICIDE
Иначе по принцип с подготовките до момента всичко върви нормално, само място за фотосесията не сме определили...но все пак се моля всичко да мине гладко и да бъде мнооооого весело  god
Активен
SisKos
Новак
*
Публикации: 7

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юли 31, 2012, 08:52:00 »

Ако знаех че ще е толкова стресиращо цялото нещо въобще не бих се наела да го правя biggrin Иначе и аз като вас дами сънувам кошмари, като най-ужасния беше че на сватбата роклята ми пада и оставам гола. Незнам при вас как е ама аз надувам главата на близките ми постоянно. Имам чувството, че точно в последния момент всичко ще пропадне, ще забравим нещо ...
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #284 -: юли 31, 2012, 09:12:02 »

Първи кошмар и при мен. Милото казва НЕ в ритуалната зала.  Oh my ... На всичкото отгоре приятелите му се шегуват, че очакват всичко да се случи до и в ритуалната зала и че ще са в очакване, докато не подпишем. 
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: